Meno Marína pre dievča
ahojte paci sa vam meno pre dievcatko marína? 🙂
jej dakujem za prispevky-) som rada, ze sa tolkym ludom meno paci🙂 a len dufam, ze sa naozaj nestane to, ze o pät rokov bude mat toto krasne a este zatial nie moc rozsirene meno kazda mala slecna🙂 a ked tak citam, tak meno marina asi nebude celkom slovanskeho povodu- spanielsko, estonsko-) ale nech uz je odkialkolvek je prenadherne🙂
Moja najlepsia kamaratka sa vola Marina 🙂 velmi vesela a pozitivna osoba, meno je sice neobykle ale podla mna pekne 🙂 a mozes si byt ista ze bude jedina Marina siroko daleko 🙂
@godyna s marínou som stotoznena na milion % ja vlastne ani ine meno nemam vybrane🙂 uz velmi davno som sa rozhodla, ze sa tak bude volat moja dcerka a vtipne tvare ludi? nemyslim si, ze ide o meno, ktore je nejak provokativne, vystredne ci exoticke, skor take nenapadne a jemne🙂...ale samozreje ludia su vseliaky a musim sa priznat, ze aj ja sa obcas pousmejem nad niektorymi menami🙂
@tenerifka teraz ani neviem ci sa mam z toho tesit, alebo sa bat, ze som spustila novy trend uniformnych mien 😀 ale nie srandujem, kazdy nech vybera podla toho co citi a ak som niekoho inspirovala budem rada, ale nezelajte si ma ak na ihrisku zakricim na dcerku menom marinka a otoci sa mi 7 princezniciek😀
@bielavila asi uz nie aktualne, ale ja sa volam Marína a som s tym menom spokojna...kazdy si ma podla mena zapamatal...teraz cakame druhe babo, dievcatko a manzel chce aby sa volala Marína, aby meno pokracovalo dalej.... je to take zvlastne....takze my budeme mat asi Marínku alebo Paulínku. inak ma volajú Marína alebo Mari a veľmi sa mi to páči, žiadne zdrobneliny a podobne....
Mne sa Marína veľmi páči, vždy mám pri pomyslení na toto meno sladkú chuť na jazyku po Marína keksoch 😀 Keď budeme mať dievčatko, tiež bude Marína medzi favoritkami 🙂
Nádherné meno, mali sme vybraté pre dievčatko, ale máme nakoniec Jerguška.
Krásne,nadherné meno!
fakt pekne meno!
prekrasne meno!!
Mne sa nepaci. Ale neries, hlavne nech sa paci tebe
Moja dcerka sa tak vola 😀 Je to nadherne meno.
ja osobne by som take meno nedala, ale tak kazdemu sa paci nejake ine

@iwesska to si ona sama tak začala hovoriť.Aj ked niečo nakreslí,tak tam napíše Saba.Ja som neznášala,ked jej bývalá švagriná povedala Sabulka.
Ked bola malinká,tak si hovorila Sabanka a teraz jej tak niekedy hovoríme.