icon

Meno Marína pre dievča

bielavila
19. máj 2014

ahojte paci sa vam meno pre dievcatko marína? 🙂

Strana
z4
satanka1
20. máj 2014

@iwesska to si ona sama tak začala hovoriť.Aj ked niečo nakreslí,tak tam napíše Saba.Ja som neznášala,ked jej bývalá švagriná povedala Sabulka.
Ked bola malinká,tak si hovorila Sabanka a teraz jej tak niekedy hovoríme.

eeffka
20. máj 2014

@satanka1 ja mam Sabinku a Malvinku 🙂

standu
20. máj 2014

@bielavila Ano, jednu v rodine mame 🙂

iwesska
20. máj 2014

@satanka1 No Sabulka to je fakt take zvlastne, znie mi to ako tabulka 🙂 Ja som medzi moznymi prezyvkami k tomuto menu nasla aj ze Inka a Binka, tiez take cudne 😅

satanka1
20. máj 2014

@iwesska to by ma veru nenapadlo..radšej je to ani nepoviem,aby sa jej to nezapáčilo..puberta..

cmulinko
20. máj 2014

@bielavila poznam jednu estonku Marinu.je velmi talentovana v oblasti divadla a folkloru.toto meno sa naozaj velmi hodi takym umeleckym typom.

tenerifka
20. máj 2014

@bielavila Paci, vola sa tak neterka z manzelovej strany(je Spanielka), pekna, mudra, skromna a zaroven sebavedoma, uspesna studentka(skoro absolventka) VS

bielavila
autor
20. máj 2014

jej dakujem za prispevky-) som rada, ze sa tolkym ludom meno paci🙂 a len dufam, ze sa naozaj nestane to, ze o pät rokov bude mat toto krasne a este zatial nie moc rozsirene meno kazda mala slecna🙂 a ked tak citam, tak meno marina asi nebude celkom slovanskeho povodu- spanielsko, estonsko-) ale nech uz je odkialkolvek je prenadherne🙂

lenka1208
20. máj 2014

Moja najlepsia kamaratka sa vola Marina 🙂 velmi vesela a pozitivna osoba, meno je sice neobykle ale podla mna pekne 🙂 a mozes si byt ista ze bude jedina Marina siroko daleko 🙂

godyna
20. máj 2014

@bielavila s Marinou musíš byt stotožnena lebo niektoré "tvare " ludi ked poviem ako sa vola su vtipne 🙂

bielavila
autor
20. máj 2014

@godyna s marínou som stotoznena na milion % ja vlastne ani ine meno nemam vybrane🙂 uz velmi davno som sa rozhodla, ze sa tak bude volat moja dcerka a vtipne tvare ludi? nemyslim si, ze ide o meno, ktore je nejak provokativne, vystredne ci exoticke, skor take nenapadne a jemne🙂...ale samozreje ludia su vseliaky a musim sa priznat, ze aj ja sa obcas pousmejem nad niektorymi menami🙂

tenerifka
20. máj 2014

@bielavila inak si myslim, ze po tejto teme na MK sa pocet nositeliek mena Marina na Slovensku mierne zvysi, je to naozaj krasne meno a urcite si mnohe buduce maminy inspirovala, nabuduce pst! 😀

bielavila
autor
20. máj 2014

@tenerifka teraz ani neviem ci sa mam z toho tesit, alebo sa bat, ze som spustila novy trend uniformnych mien 😀 ale nie srandujem, kazdy nech vybera podla toho co citi a ak som niekoho inspirovala budem rada, ale nezelajte si ma ak na ihrisku zakricim na dcerku menom marinka a otoci sa mi 7 princezniciek😀

marina3
24. jún 2014

@bielavila asi uz nie aktualne, ale ja sa volam Marína a som s tym menom spokojna...kazdy si ma podla mena zapamatal...teraz cakame druhe babo, dievcatko a manzel chce aby sa volala Marína, aby meno pokracovalo dalej.... je to take zvlastne....takze my budeme mat asi Marínku alebo Paulínku. inak ma volajú Marína alebo Mari a veľmi sa mi to páči, žiadne zdrobneliny a podobne....

nikayla
29. jún 2014

Mne sa Marína veľmi páči, vždy mám pri pomyslení na toto meno sladkú chuť na jazyku po Marína keksoch 😀 Keď budeme mať dievčatko, tiež bude Marína medzi favoritkami 🙂

marce63
3. aug 2014

@bielavila Marína, krásne meno, ak sa ti páči gratulujem, je krásne ľúbozvučné, netreba používať zdrobneliny.

natuska87
3. aug 2014

@marce63 poznam jednu Marinu, je to 6o rocna uchvatna dama z Nemecka.....cely zivot sa nam pacila a obdivujeme ju, samozrejme milujeme jej meno...aj zo skolskych lavic Sladkovicovu Marinu....

janulka1802
7. mar 2016

Nádherné meno, mali sme vybraté pre dievčatko, ale máme nakoniec Jerguška.

lanczi
7. mar 2016

Krásne,nadherné meno!

tappetty
7. mar 2016

fakt pekne meno!

loxa
7. mar 2016

prekrasne meno!!

mircalla
7. mar 2016

Mne sa nepaci. Ale neries, hlavne nech sa paci tebe

tuqanqa
7. mar 2016

@bielavila Me se Marína aj Marina paci 🙂 Mahulena Bocanova ma dceru Marínu.

petra3312
7. mar 2016

Moja dcerka sa tak vola 😀 Je to nadherne meno.

zsoja
7. mar 2016

ja osobne by som take meno nedala, ale tak kazdemu sa paci nejake ine

Strana
z4