Meno Marína pre dievča
ahojte paci sa vam meno pre dievcatko marína? 🙂
jej dakujem za prispevky-) som rada, ze sa tolkym ludom meno paci🙂 a len dufam, ze sa naozaj nestane to, ze o pät rokov bude mat toto krasne a este zatial nie moc rozsirene meno kazda mala slecna🙂 a ked tak citam, tak meno marina asi nebude celkom slovanskeho povodu- spanielsko, estonsko-) ale nech uz je odkialkolvek je prenadherne🙂
Moja najlepsia kamaratka sa vola Marina 🙂 velmi vesela a pozitivna osoba, meno je sice neobykle ale podla mna pekne 🙂 a mozes si byt ista ze bude jedina Marina siroko daleko 🙂
@godyna s marínou som stotoznena na milion % ja vlastne ani ine meno nemam vybrane🙂 uz velmi davno som sa rozhodla, ze sa tak bude volat moja dcerka a vtipne tvare ludi? nemyslim si, ze ide o meno, ktore je nejak provokativne, vystredne ci exoticke, skor take nenapadne a jemne🙂...ale samozreje ludia su vseliaky a musim sa priznat, ze aj ja sa obcas pousmejem nad niektorymi menami🙂
@tenerifka teraz ani neviem ci sa mam z toho tesit, alebo sa bat, ze som spustila novy trend uniformnych mien 😀 ale nie srandujem, kazdy nech vybera podla toho co citi a ak som niekoho inspirovala budem rada, ale nezelajte si ma ak na ihrisku zakricim na dcerku menom marinka a otoci sa mi 7 princezniciek😀
@bielavila asi uz nie aktualne, ale ja sa volam Marína a som s tym menom spokojna...kazdy si ma podla mena zapamatal...teraz cakame druhe babo, dievcatko a manzel chce aby sa volala Marína, aby meno pokracovalo dalej.... je to take zvlastne....takze my budeme mat asi Marínku alebo Paulínku. inak ma volajú Marína alebo Mari a veľmi sa mi to páči, žiadne zdrobneliny a podobne....
Mne sa Marína veľmi páči, vždy mám pri pomyslení na toto meno sladkú chuť na jazyku po Marína keksoch 😀 Keď budeme mať dievčatko, tiež bude Marína medzi favoritkami 🙂

@iwesska to si ona sama tak začala hovoriť.Aj ked niečo nakreslí,tak tam napíše Saba.Ja som neznášala,ked jej bývalá švagriná povedala Sabulka.
Ked bola malinká,tak si hovorila Sabanka a teraz jej tak niekedy hovoríme.