icon

Meno pre dievča

nikkyniks
17. mar 2014

. . . ľudkovia, no ja som už zúfalá, s priateľom nevieme čo čakáme, na dievčatko meno nemáme vôbec, na chalana Matúš ... a dievčatko, no mne sa páčia všetky mená, asi dám sto mien a bude pokoj :D

nikkyniks
autor
17. mar 2014

@dobromila1111 Leu mám čivavku 🙂

hrzulka
17. mar 2014

Mne sa pačila Eliána,no mám Karin a Patríciu 😀

natalieperez
17. mar 2014

@nikkyniks my sme zase mali problém s menom pre chlapca 😀 pre dievča sa mi páči Karolínka, Sandra, Sára, Lívia, Olívia, Terezka..A keď máš v priezvisku "R", tak sa k tomu hodí krsné meno, kde je tiež "R" 😀

jabadaba
17. mar 2014

@lovelyn k Sofii - je ich na mraky az je to uz otravne. Krasne meno, my sme o nom uvazovali v prapade dievcatka, ale teda ten boom co je posledne roky je na mna uz prilis.

smario5
17. mar 2014

@nikkyniks a čo tak Mirka 🙂 😉

marcelaaaa
17. mar 2014

my máme alicu velmi som rada že sme vybrali toto meno pre malu.inak chlapec mal byt tiez matus

mirjam82
17. mar 2014

My mame Tamaru a Karin 🙂

lucinenka001
17. mar 2014

@nikkyniks ahoj, vybrala si pekne mena, napriklad taka Sona, teraz je ich velmi malo ak vobec nejaka je, aj meno Nina je pekne ale tych je podla mna uz vela 🙂, Alexandra je tiez pekne. Mne sa pacia mena Sandra tak by som si dala aj zapisat alebo Esterka 🙂 Ale stastny vyber a nedaj sa ovplyvnit muzom a hotovo 😀 a mozno to bude chlapcek 🙂

nikkyniks
autor
17. mar 2014

Tak jeho neter je Karin, krsniatko Mirka, Sofiu mám sesternicu ja...inak tiež sme uvažovali nad Alicou 🙂 na ,,R" ? 🙂 hm, neviem, Alexandra? :D

zisu
17. mar 2014

Ahoj, ja mam doma Lenku a paci sa mi aj meno Veronika a Jasmina...Kamoska snivala o Stele, ale kvoli priezvisku volili ine meno...🙂 a vlastne, kazde je krasne, ked sa vyslovuje s laskou...drzim palce, nech vsetko - porod & tak - dobre dopadnu a nech vyberies to najkrajsie meno🙂

fidka79
Odpoveď bola odstránená
pppeeetttaaa
17. mar 2014

ahoj, ja od 16tich som vedela ze raz budem mat Adelku.. a ked som o 10 rokov ostala tehotna tak bolo to jasne.. nic ine neprichadzalo do uvahy.. aj ked mi vraveli ze to bude chlapcek tak som vedela ze neexistuje.. len Adelka.. a mam Adelku :D neboj urcite vyberies krasne meno.. ci uz babatko uvidis na ultrazvuku, alebo pri porode..ale raz pride ten moment a budes vediet ze len takto sa bude volat a nijak inak :D

modrofuzik11
17. mar 2014

cakame tretie babatko. chlapca. ale ked sme este nevedeli pohlavie, dievcatu sme cheli dat meno lujza.

jankavrutky
17. mar 2014

ja som minule na preliezkach stretla Matildu. Pri ďalšom dieťatku budem o ňom uvažovať 😉

sono2
17. mar 2014

@lucinenka001 ďakujem, nosím meno soňa.

janapagacova
17. mar 2014

Ja mam Terezku a Jakubka.

aadulik2110
17. mar 2014

@nikkyniks no vidím, že najvyšší čas s výberom mena..... pri prvom tehu sme chceli Bianku, teraz nevieme, čo čakáme - chlapčenské máme poriešené a dievčenské sme sa rozhodli pre prvotnú verziu pri prvom dieťati - aj keď mne sa teraz viac páčila Laura, Olívia, Lívia.

aadulik2110
17. mar 2014

@nikkyniks a keď sa stále neviete dohodnúť...... tak kamoškina babka má jednu filozofiu - kto rodí - ten vyberá meno - takže to budeš ty a nie tvoj chlap, ktorému sa tvoje nápady nepáčia 🙂

nikkyniks
autor
17. mar 2014

Ďakujem krásne 🙂 Tak ak chalan, tak Matúš po ockovi ... tak mám cca 3 týždne čas ... aj keď lekár povedal, že to bude asi skôr 🙂
No a uvidím, čo ja v tej bolesti za meno skríknem :D

milota164
17. mar 2014

ja mam Terezku, ale ako tu pisali je dobre ak sa hodi krstne meno k priezvisku, Tereza Petrikova by celkom islo 🙂

123zuzana
17. mar 2014

ahoj my mame dievcatko Lilly a chlapceka Leo.. dievcenske sa mi este pacia Lea, Nina, Zoja

citta
17. mar 2014

@nikkyniks mne sa paci Agata 🙂

svetluska4
17. mar 2014

@nikkyniks ja mam doma Lilianu, uz ked som bola tehu so vedela ze je dievcatko a toto meno svietilo nad ostatnymi. Ak mozem poradit, treba sa pozriet aj na to ako budes malu volat , myslim ze alexandra bude domacky alex alebo saska ci sandra. Mne osbne sa pacia este Juliana (julka, anka) Milota(lotka, mili) Paulina, take v podstate zname mena ale nie su az tak caste 🙂

melalex
17. mar 2014

@nikkyniks my máme Melániu a Alexandru

nikkyniks
autor
17. mar 2014

Mňa môj drahý volá Pinkoška, alebo Pinky :D Tak aj malú tak bude volať, tak neviem, asi dám Gertrúdu :D Stále ju budeme nejako volať, ale mne sa páči Saška 🙂

lovelyn
17. mar 2014

@jabadaba ano vsimla som si, ze Sophia je teraz strasne v mode. Mne sa paci uz od 16 a mam ho rezervovane zu 11 rokov. aspon ze v zahranici taky trend nieje.

jasminet
17. mar 2014

my mame nataliu a jakuba. jakuba som si presadila napriek vsetkemu, aj ked som potom uvazovala nad filipom, samuelom a lukašom.

dievcatko som chcela povodne saru, stellu, libušu a magdalenu. vsetky mi zamietli, aj ked magdalenku som mala dlho dlho v hlave, ze napisem do papierov z matriky. akurat muz sa vyjadril, ze to nepodpise 😀 😀 😀 (ale je fakt, ze magda sa mi nepaci a tak by ju asi volali vsetci)

tak aspon pri krste som si to vynahradila - mame nataliu magdalenu a jakuba tadeáša (to zas chcela moja mama)

siska53
17. mar 2014

@nikkyniks tak by som sa priklanala k,Alexandre,este aj Patricia,aj ta Sona by sa hodila..a co tak Martina?

svetluska4
17. mar 2014

@nikkyniks hihi take je to jasne, bude Saska a draheho uz treba nejak pripravit 🙂 moj tiez potreboval chvilu aby si zvykol ale po par dnoch od oznamenia ze chcem take meno tak suhlasil a teraz by ine ani nedal. Vsak mu vymenuj ako sa da Alexandra krasne uprabit do domackych foriem 🙂. alex, sandra, sandy, saska dokonca somuz pocula aj andra, andy

nikkyniks
autor
17. mar 2014

@jasminet Kuba som chcela ja, ale jeho kamoš nás obehol, narodil sa im Kubko 🙂 A Filipa chcú svokrovci :D Al ja som Filipová, a to by bolo na matrike .. meno matky Filipová, meno otca Petrík, meno dieťaťa Filip Petrík :D