Meno pre dievča
. . . ľudkovia, no ja som už zúfalá, s priateľom nevieme čo čakáme, na dievčatko meno nemáme vôbec, na chalana Matúš ... a dievčatko, no mne sa páčia všetky mená, asi dám sto mien a bude pokoj :D
Mne sa pačila Eliána,no mám Karin a Patríciu 😀
@nikkyniks my sme zase mali problém s menom pre chlapca 😀 pre dievča sa mi páči Karolínka, Sandra, Sára, Lívia, Olívia, Terezka..A keď máš v priezvisku "R", tak sa k tomu hodí krsné meno, kde je tiež "R" 😀
my máme alicu velmi som rada že sme vybrali toto meno pre malu.inak chlapec mal byt tiez matus
My mame Tamaru a Karin 🙂
@nikkyniks ahoj, vybrala si pekne mena, napriklad taka Sona, teraz je ich velmi malo ak vobec nejaka je, aj meno Nina je pekne ale tych je podla mna uz vela 🙂, Alexandra je tiez pekne. Mne sa pacia mena Sandra tak by som si dala aj zapisat alebo Esterka 🙂 Ale stastny vyber a nedaj sa ovplyvnit muzom a hotovo 😀 a mozno to bude chlapcek 🙂
Tak jeho neter je Karin, krsniatko Mirka, Sofiu mám sesternicu ja...inak tiež sme uvažovali nad Alicou 🙂 na ,,R" ? 🙂 hm, neviem, Alexandra? :D
Ahoj, ja mam doma Lenku a paci sa mi aj meno Veronika a Jasmina...Kamoska snivala o Stele, ale kvoli priezvisku volili ine meno...🙂 a vlastne, kazde je krasne, ked sa vyslovuje s laskou...drzim palce, nech vsetko - porod & tak - dobre dopadnu a nech vyberies to najkrajsie meno🙂
ahoj, ja od 16tich som vedela ze raz budem mat Adelku.. a ked som o 10 rokov ostala tehotna tak bolo to jasne.. nic ine neprichadzalo do uvahy.. aj ked mi vraveli ze to bude chlapcek tak som vedela ze neexistuje.. len Adelka.. a mam Adelku :D neboj urcite vyberies krasne meno.. ci uz babatko uvidis na ultrazvuku, alebo pri porode..ale raz pride ten moment a budes vediet ze len takto sa bude volat a nijak inak :D
cakame tretie babatko. chlapca. ale ked sme este nevedeli pohlavie, dievcatu sme cheli dat meno lujza.
ja som minule na preliezkach stretla Matildu. Pri ďalšom dieťatku budem o ňom uvažovať 😉
@lucinenka001 ďakujem, nosím meno soňa.
Ja mam Terezku a Jakubka.
@nikkyniks no vidím, že najvyšší čas s výberom mena..... pri prvom tehu sme chceli Bianku, teraz nevieme, čo čakáme - chlapčenské máme poriešené a dievčenské sme sa rozhodli pre prvotnú verziu pri prvom dieťati - aj keď mne sa teraz viac páčila Laura, Olívia, Lívia.
@nikkyniks a keď sa stále neviete dohodnúť...... tak kamoškina babka má jednu filozofiu - kto rodí - ten vyberá meno - takže to budeš ty a nie tvoj chlap, ktorému sa tvoje nápady nepáčia 🙂
Ďakujem krásne 🙂 Tak ak chalan, tak Matúš po ockovi ... tak mám cca 3 týždne čas ... aj keď lekár povedal, že to bude asi skôr 🙂
No a uvidím, čo ja v tej bolesti za meno skríknem :D
ja mam Terezku, ale ako tu pisali je dobre ak sa hodi krstne meno k priezvisku, Tereza Petrikova by celkom islo 🙂
ahoj my mame dievcatko Lilly a chlapceka Leo.. dievcenske sa mi este pacia Lea, Nina, Zoja
@nikkyniks ja mam doma Lilianu, uz ked som bola tehu so vedela ze je dievcatko a toto meno svietilo nad ostatnymi. Ak mozem poradit, treba sa pozriet aj na to ako budes malu volat , myslim ze alexandra bude domacky alex alebo saska ci sandra. Mne osbne sa pacia este Juliana (julka, anka) Milota(lotka, mili) Paulina, take v podstate zname mena ale nie su az tak caste 🙂
Mňa môj drahý volá Pinkoška, alebo Pinky :D Tak aj malú tak bude volať, tak neviem, asi dám Gertrúdu :D Stále ju budeme nejako volať, ale mne sa páči Saška 🙂
my mame nataliu a jakuba. jakuba som si presadila napriek vsetkemu, aj ked som potom uvazovala nad filipom, samuelom a lukašom.
dievcatko som chcela povodne saru, stellu, libušu a magdalenu. vsetky mi zamietli, aj ked magdalenku som mala dlho dlho v hlave, ze napisem do papierov z matriky. akurat muz sa vyjadril, ze to nepodpise 😀 😀 😀 (ale je fakt, ze magda sa mi nepaci a tak by ju asi volali vsetci)
tak aspon pri krste som si to vynahradila - mame nataliu magdalenu a jakuba tadeáša (to zas chcela moja mama)
@nikkyniks hihi take je to jasne, bude Saska a draheho uz treba nejak pripravit 🙂 moj tiez potreboval chvilu aby si zvykol ale po par dnoch od oznamenia ze chcem take meno tak suhlasil a teraz by ine ani nedal. Vsak mu vymenuj ako sa da Alexandra krasne uprabit do domackych foriem 🙂. alex, sandra, sandy, saska dokonca somuz pocula aj andra, andy

@dobromila1111 Leu mám čivavku 🙂