Meno pre dievča
. . . ľudkovia, no ja som už zúfalá, s priateľom nevieme čo čakáme, na dievčatko meno nemáme vôbec, na chalana Matúš ... a dievčatko, no mne sa páčia všetky mená, asi dám sto mien a bude pokoj :D
Naša dcérka sa volá Lujza Tamia. Tamia je vlastne Tamara v hebrejčine. Máme na to veľmi pozitívne ohlasy 🙂
My mame Dominiku 🙂
@nikkyniks ahoj my s manželom sme chceli Noemi alebo Sarah no a je Matej 😀 ak bude druhé dievčatko tak teraz sa mi páči Zoja alebo Zara 🙂 a ešte Romy (Romanka)
@nenullienka Matej je krásne meno 🙂 My sme tiež uvažovali nad Matejom, aj nad Šimonom, Jakubom a Adamom, my sme mali vlastne veľa mien, ale tak ak by bol chalan bude Matúš, lebo v našich rodinách sa posledných 15 rokov rodili iba dievčence, takže bude Matúš po ockovi, ale inak uvažujem, že ak ma naserie tak dám Matej 🙂 Jeden bude Matúš a druhý Maťko 🙂
Mne sa paci: Ella, Mia, Zara, Lara
my mame Anetku a druha ak bude, tak bude Olivia 😉 mne sa tiez paci vela dievcenskych mien, pre chlapca by som zratala na prstoch 1 ruky...
Mancia
Hana
aj my sme mali v zálohe aj Sašku...
@briketa u nas sa zvazovalo toto meno velice vazne vo forme hannah - ale ja son bola proti - v spanielcinne by ho boli sprznili - channach a kazdemu vysvetlovat a precvicovat vyslovnost od najblizsich po neznamych ma nebavilo
My mame Terezku a Zuzanku a este Tomáša 🙂
Margaretka sa ti nepaci? Ale z tych tvojich je peknr aj sona,nina.
ahoj, podla mna k priezvisku by sa hodilo Lucia alebo Lenka. Pekne to "L" tak zjemni to "r" v priezvisku, sa mi to tak hodi 🙂
@zuzkalujza prave googlim, ci meno Tamia existuje a nasla som teba😀 povodne som chcela dat dcerke meno Mia, len to sa mi zda kratke a Tamara sa mi tiez paci, len sa bojim, aby ju deti v skole nevolali namiesto tami mara.. Tak ma napadlo Tamia. Takze ohlasy stale pozitivne?🙂
Veranda
ja mam Editku 🙂
A co tak mercedes
@livkab jasnéééé, zatiaľ žiadne skomoleniny ani prezývky 🙂
My máme Isabelle a Lindu

mi mame Alexandru