icon

Moje narodky mi nepripadajú ako špeciálny deň

28. okt 2022

Mala som narodky, odkedy som mamou vôbec mi ten sviatok nepríde taký “special” ako pred detmi.
Predtým som skákala od rana meter do výšky. Milovala som svoj deň a teraz, keby mi to niekto nezačne pripomínať, že kedy sa môžu zastaviť mi zablahoželať ani neviem 😁
Mate to aj vy tak, či je to len krátkodobý stav. Mala som 28😅 jop a tento rok som si želala tlakovy hrniec, stačí vám? 😁

syslik81
28. okt 2022

ja narodeniny neoslavujem vobec .. prestalo ma to bavit okolo 30tky

marca12
28. okt 2022

To je asi vekom,nielen detmi. Ja som sa nikdy nepos....rala z narodenin,ale cim som starsia,tym menej ich vnimam. Najradsej by som ich uz ani neoslavovala.

zuzina1988
28. okt 2022

Treba myslieť aj na seba, ale je jasne že pri deťoch sa to už uplne nedá, ale ja som za to, že treba si aj dopriať. Aj trošku osláviť.
A treba ďakovať a byť vďační 🙂 za zdravie, za každý ďalší deň s rodinou, za všetko ... aj za ďalší rok, nové šediny, či vrásky 🙂

zuzinka888
28. okt 2022

Ano aj ja ale zase Vianoce dostali opat to caro odkedy su deti🤗

denden77
28. okt 2022

mne to bolo vzdy viac menej jedno ale teraz na RD ani neviem aky je den, cize to mam podobne 🤣
a tiez som na Vianoce zvazovala novu sadu hrncov 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣

blumie
28. okt 2022

Ja som na narodeniny zvykla spravit posedenie pre rodinu, prichystat nieco pod zub a zist sa konecne. Odkedy mam starsiu dceru narodenu 4 dni pred mojimi narodeninami, tak to nejako nevnimam. Oslavujeme jej narodeniny, stari rodicia z jednej a druhej strany oslava, nieco do skolky a som rada ked je uz po vsetkych oslavach a mam svaty pokoj 😂🤣. Na moje narodeniny oslavovat uz nemam energiu.

layla123321
28. okt 2022

Som možno detinská, ale u nás doma v deň narodenín si oslávenec môže robiť, čo chce. Minulý rok som si vzala deň voľna, na raňajky som mala zmrzlinu a išla som do vane, potom ku kadernícke a na dobry obed :D poobedie som strávila s mužom na prechádzke a večer sme si pozreli film podľa môjho výberu :D on si na narodeniny tiež môže vypýtať, čo bude chcieť (v rámci nejakej normy, no :D). Bábo je teraz malé, ale neskôr chcem, aby tiež mal jeden taký deň úplne podľa seba.

savanna
28. okt 2022

Tak to chodi v zivote zeny, v dvadsiatke skace meter do vysky, v 30tke sa tvari, ze ziadne narodky nie su, po 40ke namiesto oslav pocita vrasky v zrkadle a po 50tke place do vankusa za stratenou mladostou. Samozrejme trochu s nadsazkou, ale taky je kolobeh zivota 😀.

mikadooo
28. okt 2022

Áno, jasné. Narodeniny pre mňa znamená - pripraviť tortu doma pre decká, pripraviť občerstvenie do roboty, vypočuť si milión otravných telefonátov oničom, sociálne siete sa mi zbláznila, ďalej kopec spamu z kadejakých newsletterov. Muž na nervy, lebo po robote "musí" urgentne na nákup, donesie nejakú poslednú vypelichanú kytičku a 38-mu bonboniéru do baru. Ale tak decká sa tešia z torty, dostanem nejaké ich výtvory a najlepšie je - že sa tešíš maminka, že máš narodeniny? A ja úsmev no.7 celý deň prilepený lepiacou páskou, a som sladká jak cecok, aby mi nerupli nervy a niekomu nezložila telefón skôr, ako je to sluśné. A potom sa 364 dní teším, že nemám narodeniny. Ale inak som fakt milá žienka, fakt.

andrejka1974
28. okt 2022

Ja narodeniny oslavujem aspoň sa zídeme celá rodina ja oslavujem spolu s mužom je medzi nami 6 rokov a 13 dní

mamkalentedkova
28. okt 2022

Neoslavovala som narodeniny ani keď som mala.18 ,neoslavujem ich nijak špeciálne ani teraz .Je to deň ako každý iný v roku ..

evaachesa
28. okt 2022

Ja to takto cítim celý čas...v tento deň ma tak nanajvýš chytí depka že som o rok staršia a nepotrebujem to už vôbec oslavovať. 😳🤦🏻‍♀️😂

zorkahorka
28. okt 2022

Pockaj, ked budes mat 40... 😉

oblecenie99
28. okt 2022

Nerobila som z toho špeciálny deň ani predtým.. ale je pravda, že tento rok ma veľmi potešili a prekvapili v práci, zostala som až dojatá, sme mensi kolektív, sú pre mňa blízki ako dobrí kamaráti a tie gratulácie boli naozaj úprimne, tak ma to naozaj potešilo a zohrialo pri srdci. Ale!!!na druhej strane, odkedy mám dieťa, Vianoce opäť získali stratené čaro, bude mať tri roky a už to prežívame spolu, už sa pýta na stromček, rieši darčeky, Ježiška, teším sa spolu s ním 😊

mandzula
28. okt 2022

Mne boli ukradnute vzdy.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
jaond19
28. okt 2022

Naposledy som narodeniny oslavovala pred 7 rokmi, kym sa mi nenarodil syn v rovnakom mesiaci ako ja. Odvtedy uz nemam cas robit oslavu v jednom mesiaci dvakrat a ani mi na tych mojich nezalezí... mam z nich skor depresiu, stale si pripadam ako 20tnik.... a hups, zachvilu 20 krát 2...

amelie2017
28. okt 2022

Ja som mala vcera. Ano, den, ako kazdy iny. Este mi furt muz hovoril, nerob to, mas narodeniny.. ale no..som mama..tie veci sa same neurobia, lebo mam narodeniny..este aj poobede do prace..tam kolegovia prichystali prekvapko..take improvizovane, lebo sa to dozvedeli az pol hodinu pred zaverecnou 😃 takze dnes 50 sprav na whatsappe a vsetci, co som nic nepovedala..
Ale vikend mam volny a zajtra si ho uzijeme. Pojdeme na obed a potom s detmi na jesenne slavnosti. Tortu a podobne tiez chystam len kvoli dcere. Vekom ma bavi chystat narodeniny druhym, sebe nie. Hlavne detom. To chystam uz dlho dlho pred tym.

sojorez
29. okt 2022

Ja mam dceru narodenu 4 dni pred mojimi narodeninami, takze sa oslavuju jej narodky a moje ticho presumia 🙈

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
ivangeline
29. okt 2022

Ja som to neprezivala nikdy. Coskoro budem mat 30. ;P