icon

Môžem mať tieto šaty na svadbu?

17. jún 2022

Môže byť?

Môžem mať tieto šaty na svadbu?Môžem mať tieto šaty na svadbu?
oblecenie99
17. jún 2022

V podstate hej.. na mňa na tej prvej fotke pôsobia tak trochu ako z 80. tych rokov, ale tak prečo nie.

katkine_terapie
17. jún 2022

Mrzí ma to, ale za mňa skôr nie. Moje dovody preco nie: Pripominaju mi saty z mojej stuzkovej (a to naozaj bolo veľmi davno), autorka ma hrubsie ramena (vrchna cast ruk) a v tom pripade by som volila zahalene ramena a nakoniec material sa mi nehodi na letnu svadbu skor na jesenno zimnu. Ale zas ak sa ty v tom citis fajn a hlavne pohodlne, tak nas vobec neries, zakladom je tvoja spokojnost nie nasa 🙂

vierkaa0
17. jún 2022

podla mna ti nesedia na sto percent, akoze co sa tyka strihu a asi aj farbu by som volila radsej inu nez ciernu, predsa len ide o svadbu a v lete, tam sa ziada nieco veselsie.

h2
17. jún 2022

@vierkaa0 Čítaj aj ďalej nabudúce. Sú červené.

nevenka
17. jún 2022

@nikpa pokial nev3sta nema tmavomodre saty, vsak ano, potom aj biela moze byt 🤣😅. Bola som na takej svadbe, maslove saty tam mala jedna kocka a ne esta mala tmavomodre 😊

banderaska29
17. jún 2022

no buď to doplnkami zjemníš alebo naozaj zvoliť iné farby.
postavú máš perfektnu! 🙂 dávam tipy 🙂

https://www.webmoda.sk/damske-dlhe-staroruzove-... tu máš link ešte na jedny ktoré by Ti svedčali 🙂 A niesu drahe 🙂

nttnnt
17. jún 2022

Kludne si ich oblec pekne jednoduche, nemusia byt v lete vsetci kvetinovy 😂

miadi
17. jún 2022

Mne sa nehodia na letnu sezonu ten material a farba skor jesen zima ( s bolerkom) uz ani jar /leto nie. Skus nieco vzdušnejsie moze byt aj nad kolena alebo dlhe saty z tensieho materialu nejakej živsej farby .Ale ked ich moc chces ok vselijak chodia ludia 😉

bellovag
17. jún 2022

Keď sa Tebe páčia a dobre sa v nich cítiš. tak si ich obleč....Môj názor však, je že sú ako zo stužkovej v roku 1999...šaty na tenké remienka sa hodia na štíhle ruky

zuzzuzi909
17. jún 2022

Neviem mne teda sa nejako nepacia, nie su podla mojho gusta, ale ked ine nemas a nechces si nove kupovat, tak by som si ich obliekla. Pride mi zbytocne kupovat saty len proste na jednu nejaku prilezitost.

luccija
17. jún 2022

Ja, ze si robis srandu poslat taku foto🙂
Mne sa zda ta latka hruba, ked nic ine tak si ich daj, ale mne sa na letnu svafbu zisda nieco letnejsie a veselsie

domiklik
17. jún 2022

Nie... Nehodia sa na letnú svadbu, velvet a ešte k tomu bordový je čisto zimný materiál, inak sú pekné (2 foto)... Ta prvá mi príde ako stužková rok 2001

abbey1
17. jún 2022

Prosím ťa, na foto máš skutočne šaty z tej propagačnej foto? Absolútne by som neverila.
Ani mne sa na letnú svadbu nehodia. Ani na postave veľmi dobre nesedia, teda na tých tvojich foto. Ak sú to teda tie šaty. ;)

beronsche
17. jún 2022

mne pripadaju zamatove saty v takomto strihu hrozne nemoderne.. A to si na vystrelky mody nepotrpim..

lilly2303
17. jún 2022

@7lenka11 ja som to už počula od viacerých ľudí že červené nie. Je to vraj preto že je to výrazná farba a vraj v tom zatieniš nevestu a kedysi mávala nevesta po polnoci červené šaty. Ja som tiež na mojej svadbe neriešila červené šaty, ale bratrancova žena na ich svadbe kvôli tomu robila parádny cirkus.

jaskolka
17. jún 2022

Postavu máš super na tie šaty, ale tiež sa mi zdá hrubý materiál na leto, bude ti horúco.

tayla
17. jún 2022

@abbey1 skôr na tej foto v komentároch chcela ukázať materiál a farbu, aby si to baby vedeli predstaviť, keďže jej to odfotilo čierno, na nej určite nie je ona 🤭😂🤣

abbey1
17. jún 2022

@tayla Ona nie, ale sorry, ja ani tie šaty nespoznávam. O tom píšem.

danyelia
17. jún 2022

Ahoj, postavu máš dobrú, to je fakt, ale tie šaty mi samé o sebe pripadajú také ,,ťažkopádne,, - jesenné, staromódne a smutné, nehodiace sa na letnú svadbu, ani štýlom, materiálom, farbou...

modraslamka
19. jún 2022

fotky otras

autor
19. jún 2022

@modraslamka Zmysluplný komentár, ďakujeme

modraslamka
19. jún 2022

ani nevidim ze su cervene. a nie, nehodia sa na svadbu.

zenickadomaca
20. jún 2022

Krásne.Za mňa vhodné na svadbu .

dada0902
20. jún 2022

Zvolila by som iné ak nechceš nejak do šiat investovať pozri aj tu na mk baby predávajú pekne a často x za rozumnu cenu farba sa mi nepaci ani materiál nevypadá na oko pekne o tom ze ti v tom bude horko ani nehovorím vypadaju ozaj z x rokov dozadu a na fotke to pôsobí ze su to také šaty na romantiku z mužom pri sviečkach 😂

oila
20. jún 2022

A tak nie cu zle, len tie fotky sa ti tak trocha proste nevydarili. A ja zas nevidim dovod, preco by si ich na svadbu nemohla dat

jana_eyre_2
20. jún 2022

Neviem, na tvojom mieste ak by som chcela vedieť naozaj názor ostatných, tak by som sa odfotila ešte raz, pridala fotky znova aby bolo vidno o aké šaty naozaj ide, lebo úprimne naozaj úvodná fotka moc nenapoveda, hoci si aj dala doplňujúcu z netu o aký materiál ide.. ale ak by bola krajšia reálna fotka, ľahšie by sa zhodnotilo či sa ti hodia..

Podľa toho čo však vidím mi neprídu škaredé, ale zase ani nič moc, mne osobne sa veľmi nepáčia také ramienka.. na svadbu byť môžu, sú spoločenské, postavu máš peknú, ale... Je to proste na tebe.. ak si ich dáš, nikto nebude riešiť že "preboha čo to má na sebe"..

bilancia
20. jún 2022

cierna farba sa neodporuca, saty by mali byt dlhe, cize to je v poriadku a v kostole si treba nieco prehodit cez ramena (nemaju byt odhalene)

tayla
20. jún 2022

@bilancia sú červené krtkové 🤭😂🤣

ancsika21
20. jún 2022

Kludne vyhladaj na internete: zakázané farby šiat na svadbe: čierna - patrí na pohreb alebo kar;
Biela a červená (po polnoci) sú farby nevesty

elli333
21. jún 2022

Mne sa teda tie saty velmi nepacia ,ale zalezi na tebe ci sa v nich citis dobre . A presne tak dievcata biela a cervena na svadbu nie ...biele maju byt len svadobne saty nevesty a cervene ma zase oblecene na redovy tanec takze preto nie 🙂