icon

Môžem mať tieto šaty na svadbu?

17. jún 2022

Môže byť?

Môžem mať tieto šaty na svadbu?Môžem mať tieto šaty na svadbu?
Strana
z3
ivsoja2020
17. jún 2022

za mna nie nejdes na kar nieco kvetove farebnejsie.

anjelicek26
17. jún 2022

Urcite nie, toto je strasne tmave na letnu svadbu...

autor
17. jún 2022

Je to gránatovo červené

h2
17. jún 2022

Veľmi zlá fotka, nič na nej poriadne nevidno. V živote by som nepovedala, že tie šaty sú červené. Skús lepšie odfotiť.

babovka2321
17. jún 2022

Este horsia fotka by nebola?🙈 Ved to odfot poriadne.

stanulienkat
17. jún 2022

Mozu. Pekne doplnky,topanky...

autor
17. jún 2022
vikusjk
17. jún 2022

ozaj vyzeraju cierne. Ak su cervene, mozu byt

h2
17. jún 2022

Tak to už je niečo úplne iné! Jasné, že môžu byť.

autor
17. jún 2022

Sú ako na fotke z internetu, len samozrejme strih je iný

joesvk
17. jún 2022

Môžu byť, ale tiež by som ich volila v jeseni alebo zime. Na letnú svadbu sa mi najviac páčia kvetované, vzorové a také vzdušné skôr voľnejšie strihy.

h2
17. jún 2022

Strih je iný, čiže sú to iné šaty? Myslela som, že tie ramienka sa dajú dať hore, alebo spustiť na plecia, ako na druhej fotke.
Ale to je jedno. Môžu byť aj tak.

herriett
17. jún 2022

nie sú škaredé, ale určite by v lete viac vynikli letné farebné 🙂

paulinadreamy
17. jún 2022

Ak sa v nich cítiš dobre tak môžu byť! Každá máme iný vkus, preto sa riaď sebou 🙂 mne sa páčia, sú spoločenské,máš v nich peknú postavu, farba fajn,nemusia mať všetky len kvety a ornamenty. Za mňa super 🙂 to že je zlá fotka je druhá vec. Ale to je nepodstatné, šaty sa mi páčia,mám rada takýto štýl

babovka2321
17. jún 2022

Saty su fajn, nie su vulgarne ani nic, ale kedysi sa vravelo, ze na svadbu nemas brat biele, cierne ani cervene saty (vyniknut ma nevesta). Ano, dnes to uplne neplati, ale ja by som sa opytala nevesty, ci je s tym ok alebo nie, teraz som bola na svadbe, kde tiez nevesta nebola nadsena cervenymi satami na hostoch (aj ked mne osobne bolo sumafuk, ak by na moju svadbu prisli zeny aj v bielych satach).

nikpa
17. jún 2022

Ja nosím zásadne čierne šaty aj keby bola svadba na záhrade v 40stupnoch 😄 na svadbe je čo sa farby týka len jedno zakázané pravidlo a to biela. Skôr aby to bolo niečo vhodné ohľadom strihu, slušné a nie vulgárne. Ja by som si tie šaty na svadbu kľudne dala, či čierne alebo červené, teda na tvojom mieste

lenkasarka
17. jún 2022

Nemyslím, že tieto šaty svedčia tvojej postave

ninusa221
17. jún 2022

Mne sa nepáčia keby su inej farby napr žlté alebo cyklamenove. Ale ani ten strih plus v lete dlhe šaty bude ti teplo.

nelca84
17. jún 2022

mne sa teda vobec nepacia a ani ti nepristanu, na letnu svadbu by som vybrala nieco farebnejsie

katkami123
17. jún 2022

Nerieš, sú pekne, máš do nich postavu a mozes si ich dovoliť 😉 za mňa áno

7lenka11
17. jún 2022

áno, sú vhodné, nie je na nich nič zlé.. aj keby boli čierne, nič na tom nie je.. veď napríklad malé čierne boli odjakživa klasikou, ktorá nikdy nesklamala, takže nevidím dôvod, prečo si nedať aj čierne.. akurát v lete by som ich oživila výraznými prvkami alebo doplnkami.. napríklad vybrať si k nim výrazné topánky, kabelku alebo prehodiť si cez ne kvalitnú saténovú šatku

marietaaaa11
Odpoveď bola odstránená
lilly2303
17. jún 2022

Ahoj za mňa nie, aspoň mne vždy bolo povedané že žiadny odtieň červenej sa na svadbu nemá obliekať. Je to vraj neúcta k neveste keď žena príde na svadbu v červenom alebo bielom, tak teda neviem ja som sa toho vždy držala.

ankare
17. jún 2022

Ano, v pohode. 🙂

ankare
17. jún 2022

@lenkasarka čože? Kočka má takú postavu, že by bola pekná aj vo vreci.

lenkasarka
17. jún 2022

@ankare vyjadrila som, len svoj názor.

anjelicek26
17. jún 2022

@ankare prave preto, ze ma peknu postavu, by si mohla kupit aj krajsie saty, proste si urobit radost a osviezit satnik...

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
7lenka11
17. jún 2022

@lilly2303 červená nie na svadbu - a to z čoho vychádza?? na mojej svadbe boli 3-4 ženy v červených šatách.. viem, že sa nemá chodiť v čisto bielych, to sa považuje za faux-pas, pretože biela patrí výlučne neveste.. ale o červenej som nikdy nepočula

lenkasarka
17. jún 2022

@ankare ak myslíš postavu v komentuje tak áno, ale ak myslíš postavu v príspevku má hrubšie plecia a ruky a tie ramienka a celkovo saty jej podľa mna nepristanu, ale je to môj názor a ten tvoj ti neberiem. A ak autorka uzná za vhodne kľudne nech si dá v čom sa cíti dobre mne jw to jedno.

Strana
z3