Môžem robiť v piatok oslavu pre 9 deti?
Ahojte, ak by som chcela v piatok zorganizovať teda nezrušit už plánovanú oslavu pre 9 detí vo veku 10-11 rokov, môžem? Je to po škole a na takých 5 hodín. Mám to zrušiť alebo rozdeliť na 2 dni? Mamičky sú s tým ok. Ďakujem za vaše názory.
@loginexistuje nechcela som lebo to co som odvcera riesila je neskutocne. Ale ja som.si deti nevymyslela mam dve skutocne uzasne takze tolko k tym rozpravkam a ver ze si to poriadne uzivame. Burlivu diskusiu ste si spravili vy ked neviete normalne ludsky a hlavne vecne reagovat. Majte krasny a hlavne skutocny zivot!
Ja by som oslavu nerusila urcite. A ludia uz sa zobudte z tych klamstiev, ktore na nas skusaju. Ja nechapem ako mozte tomuto vsetkemu verit.🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙈🙈🙈🙈
no ľudia hambite sa ešte krôčik a sme naspäť v socializme, ale tentokrát dobrovolne.....fuj že vám niektorým nieje hamba až sa hambím že som Slovenka.....to s tou políciou mi je lúto ale aspon vieme čo čakať od tohto národa
@weronika171717 a čomu alebo komu máme veriť? Tebe? Celý svet klame, však.
Riadne vám to uz prepína z tej korony. Ved sú to spolužiaci, cele dni sú spolu, v škole, druzine, v jedálni bez rusok to je v pohode ale akonáhle opustia areál školy už sa stretnúť nesmú lebo sa od seba nakazia. 😂😂😂😂
@sasa1310 no ved raz pridete nato, ze ti ktori hovorili o tom, ze je to podvod mali pravdu, ale to uz bude neskoro, lebo len vdaka tym co tomu veria budeme nie zit, ale prezivat!!!!!!!! A nase deti budu najviac trpiet!!!!!! Treba pozerat aj nieco ine ako televizne noviny a citat aj nieco ine ako cas, topky, denniky a podobne zapredane media!!!!!! Tak vam napisu alebo povedia co potrebuju len, aby ste posluchali a robili co chcu.
@weronika171717 A co teda budeme zacipovani ci nam odumre mozog po celodennom pouzivani ruska, ci co take nam hrozi, ked tajnej hrstke mocnych vyjde tento dokonaly masterplan? Korona je pruser, nikto za nu nemoze a zial ludia ako ty veria idiotinam, takze ked sa tu o par tyzdnov budu kopit mrtvoly ako v Bergame, vieme, komu sa mame podakovat :-/
@meluela Za koronu nikto nemôže? Ty tomu veríš?
Mňa štve jedine to, že ľudia sú v lete nasáčkované ako sardínky na kúpaliskách a na jeseň už je veľký varovný prst vonku, že korona.
A ďalšia vec, čo ma zaujíma. Koľko testov robili v lete a koľko testov robia teraz. Samozrejme, že keď sa viacej testuje, tak je viacej nakazených, nie?
A potom čo bude, keď príde 3, 4, 5 ... vlna koronavírusu?
@weronika171717 preto si myslí aj Veronika, a mnoho ľudí, že je to podvod. Je to tichá vojna veľmocí?
Inak poviem pravdu, že tie dezinfekčné prostriedky pri vchodových dverách by mohli nechať navždy. Nie je oblečenie a všetko možné pochytané.
@meluela Čo nám také hrozí? Že by nosenie rúšok nám tu zostane navždy ? Bez korona testu nemôžeš letieť. Bez korona testu ťa pomaly ani do zamestnania nebudú prijímať. A keď nie je korona. Nemôže byť vakcína. A ako parádne sa budú určovať podmienky ľuďom, čo môžu, nemôžu, keď majú, nemajú vakcínu.
A najsmutnejšie je, že na rakovinu, leukémiu .... a iné choroby sa zabúda, lebo korona.
Vieš koľko peňazí je v liekoch? Čo stojí taká chemoterapia?
Dieta zije v domacnosti s ostatnymi clenmi rodiny, neviete o ich zdravotnom stave nic...ani o tom kde rodicia pracuju, s kym boli a pod. Je to nezodpovedne.
https://www.youtube.com/watch?v=FVIGhz3uwuQ@weronika171717 choď do nemocníc, kľudne aj u nás na Slovensku, a povedz im tam aké je to celé podvod
Skolska dochadzka je povinna, oslava sa moze odlozit, urcite sa da urobit v blizkom kruhu rodiny...je to na vas...v takychto a podobnych situaciach sa prioritizuju veci...do prace sa musi, ak je tak nariadene, cize bez home office, do kina a hypermarketu nie...aj za vojny sa zivot nezastavi, ale riesia sa veci nevyhnutne a potrebne..
@weronika171717 hej a kvôli podvodu kolabuje nemocnica v Bardejove, Martin má nedstatok zdravotníkov a iné sa za chvíľu pridajú, sa zobuď
kurnik, ludia ... ano, aj MHD je problem, ale co, kurnik sopa, urobite, keby sa stopla MHDcka? cakate, ze vlada by dala kazdemu auto? ano, mhd je problem, ale ludia su tam v priemere v kontakte s cudzimi par minut. skola - tiez problem, ale teda je to ustalena socialna skupina a ked ich opat zavru, tak tu budete plakat, ze OCR, ze domace vyucovanie atd ... ze v lete hordy na kupaliskach? no ked im to je%e, tak ano. my sme neboli na jednom jedinom, a to mame dve decka. vsetci, co sa dusia v tych hadnrach cez ksicht - viete, ako sa umiera na plucny kovid? ze sa udusite. nenadychnete sa, udusite sa. a nie len dochodcovia, umieraju aj mladi, aj zdravi. ale my tu bluznime o cipovani, o spiknuti, o svetovlade a podobne chujoviny ....
@miriam11 Pozri, môj otec má rakovinu. Počas 1. vlny mal ísť na chemoterapiu. Posúvali mu termíny, lebo Covid. Keď prvá vlna "skončila" dostal sa na chemoterapiu už konečne. A potom mu poisťovňa opäť nechcela chemo preplatiť, lebo Covid.
Čiže áno súhlasím s tebou, že ľudí, ktorí neakceptujú, lebo majú v mozgu veľké hnedé, je veľa.
A toto je len náš prípad z rodiny. Verím však, že na druhú vlnu je všetko dôsledne pripravené.

@tecko28 nech napíšu na koronapodnety@uvzsr.sk