Muž s nami neoslávil jeho narodeniny
Ahojte , poprosim radu ako by ste sa v takej situácii cítili vy . Moj muž mal narodeniny. Ma nočný klub tak oslavoval narodeniny tam so svojimi kamošmi ( čo je úplne ok ) ja som nemohla ísť pretože mame malé dieťa a nemal by kto postrážiť . Na druhý den v den jeho narodenín sa ho pýtam čo podnikneme nech oslávime jeho narodeniny spolu aj s malou ako rodina. On že načo že však oslávil včera atd . Viem že je to jeho den a o ňom ale trosku ma zamrzelo že nechce osláviť narodeniny so svojou rodinou , kúpila som mu darček a proste to je všetko . Netrápi ho či budeme jeho narodeninový den spolu ako rodina . Ale hlavne že tam v klube si pootvarali moetiky. Mne by stačilo len keby bol dne s nami doma a dali si napr spolu pohár vínka . Trosku ma to zamrzelo že v jeho den narodenín ( ktorý btw dosť prežíva keď ide oslavovať s kamošmi ) nechce stráviť s rodinou a je mu ho jedno. Zamrzelo by vás to tiež alebo sa trápim zbytočne ?
No ja neviem. Moj muz tiez oslavy nepotrebuje,ani darcek. Oslavu mame preto,ze mba to bavi a narodeniny mame 2dni po sebe. Jemu by stacilo,ze mu poviem vsetko najlepsie a dam pusu. Nic speci. A keby mu narodky vysli na zapas,tak mu spoluhraci zablahozelaju a vypiju. A vobec neni taky,ze uprednostnuje kamosov. Travk dost casu aj s nami. No ako sa tu pise,nepytaj sa. Kup tortu,urob obed a oslavte. Hotovo

Takže každý rok oslavoval, oslavuje v klube. Tam sa nič nezmenilo. Akurát ty si tam nebola, ale oslava bola. Tak ako každý rok. To je asi jeho pohľad. Ja by som sa ho nepýtala, proste by som mu zagratulovala a naliala šampus a hotovo.