icon

Mydlová kytica na 50-tku: Je to praktický darček?

Dnes o 05:24

Ahojte maminy, svokra bude mať 50 a rozmýšľam že jej kúpim takú tú veľkú mydlovú kyticu čo robia daktoré baby na internete. Vyzerá to krásne, ale dajú sa tie mydlá aj reálne použiť na umývanie, alebo je to len taká lapačka prachu na poličku? Nerada by som jej dávala daku zbytočnosť čo potom vyhodí.

samskia
Dnes o 08:04

na mydlovej kytici podla mna nic praktickeho nie je 😀

anonym_e55419
Dnes o 08:07

O necely rok mam 50 a kebyze toto dostanem, slak ma trafi.. celkovo ked citam, co nevesty svokram na 50 chcu kupit, tak normalne mam obavy, ako nas 50 - tnicky vnimaju.

anonym_165faa
Dnes o 08:12
@anonym_e55419

O necely rok mam 50 a kebyze toto dostanem, slak ma trafi.. celkovo ked citam, co nevesty svokram na 50 chcu kupit, tak normalne mam obavy, ako nas 50 - tnicky vnimaju.

@anonym_e55419 presne - toto by som nekupila ani mojej 90+ svokre. A ja mam uz 50 ale na nejake mydielkove kytice sa fakt necitim. Chodim do fitka, kupujem si oblecenie v takych istych obchodoch ako moja 20r dcera, chodim do divadla, kina, rada si vyrazim na veceru/obed do restiky a nie aby mi kupovali na narodky mydlove kytice a vitaminy pre starcov

januska12323
Dnes o 08:18

Kúp normálnu kyticu alebo zo zastabilizovaných kvetov. Mydlo skoro nikoho nepoteší. Alebo darčekový kôš s tým, čo má rada.

viestta
Dnes o 08:23

Ked nechces davat zbytocnost, ktoru potom vyhodi, tak jej tu kyticu nedavaj. Ja som raz dostala, nastastie len 3 kvety, vsak s tym sa nedali ani vlnene ponozky prat

saska112
Dnes o 08:56

Určite nie a dúfam, že ani ja nikdy takýto darček nedostanem 😀

taktotedanie
Dnes o 09:02

@anonym_autor lapac prachu.. v takej kupelni ako mas vyssie to vplyvom prostredia zacne “topit”, mazlave, ani to dlho nevonia, umyt sa s tym neda lebo je tam nalepena tona prachu, je to nechutne a suce rovno do kosa
Mna ani nikoho v mojom okoli by to nepotesilo
Nehovoriac o tej nehoraznej cene , to sa naozaj neoplati

elenajezova
Dnes o 09:07
@taktotedanie

@anonym_autor lapac prachu.. v takej kupelni ako mas vyssie to vplyvom prostredia zacne “topit”, mazlave, ani to dlho nevonia, umyt sa s tym neda lebo je tam nalepena tona prachu, je to nechutne a suce rovno do kosa
Mna ani nikoho v mojom okoli by to nepotesilo
Nehovoriac o tej nehoraznej cene , to sa naozaj neoplati

@taktotedanie možno ste mysleli moj príspevok. Našťastie, moja kytica má už 3 roky a zatiaľ je v pohode. Nijako sa nemení...😀

natalka13
Dnes o 09:15

ani na 50 ani na 60+
ani papierovu
podaruj ovocnu syrovu cokoladovu.... alebo cerstvu lokalnu, teraz uz maju pestovatelia svoje kvety.

anonym_17431b
Dnes o 09:31
@elenajezova

Moja mydlová kytica, ktorú som dostala na 50. A nie, mydielka som nepoužila, ani neplánujem použiť. Mám ju ako krásnu dekoráciu, ktorá dopĺňa môj "morský" kútik .

@elenajezova waw krásna fakt,mne sa to páči a aj vonia
Mňa by potešila a to mam 40🙂

rozculena
Dnes o 13:49

keby to niekto dal mne,čo si sama robím mydlo z hydroxidu,tak asi ma šľahne.
Okrem toho,že to je strašný gýč,túto hmotu ani nepovažujem za mydlo,čiže ani pekné,ani praktické.
Keď niekomu dávam darček,tak viem,čo má rád alebo sa opýtam.

tetapetra
Dnes o 13:58

@anonym_autor za mňa neskutočný gýč. Budem dúfať, že sa toho nedožijem.

aurora33
Dnes o 14:08
@elenajezova

Moja mydlová kytica, ktorú som dostala na 50. A nie, mydielka som nepoužila, ani neplánujem použiť. Mám ju ako krásnu dekoráciu, ktorá dopĺňa môj "morský" kútik .

@elenajezova vyzera to hrozne

anonym_da2803
Dnes o 14:14
@simsalabim

Dostala som… tiez na 50, krasna bola, to ano, vyzerala ako ziva, no na policke zapadla prachom. Uprimne - radsej ozajstne kvety.

@simsalabim sú to mydlá, má sa to používať, nie? Či je to urobené tak "úžasne", že sa s tým nedajú namydliť ani ruky?

simsalabim
Dnes o 14:32
@anonym_da2803

@simsalabim sú to mydlá, má sa to používať, nie? Či je to urobené tak "úžasne", že sa s tým nedajú namydliť ani ruky?

@anonym_da2803 neviem... neskumala som to, ked to zapadlo prachom, sla do kosa. U nas sa pevne mydla pouzivaju do suflika v satniku, na umyvanie nie.

simsalabim
Dnes o 14:33
@anonym_da2803

@anonym_da2803 takto vyzerala

anonym_da2803
Dnes o 14:35
@simsalabim

@anonym_da2803 takto vyzerala

@simsalabim božinku, to fakt nie je ani na tie ruky. U mňa by to šlo do koša rovno, nie sú to ani kvety ani mydlo 😀

lucopeda
Dnes o 14:37

@anonym_autor za mna rovnaky gyc ako plienkove torty . Mna by to vobec nepotesilo.

taktotedanie
Dnes o 15:27
@elenajezova

@taktotedanie možno ste mysleli moj príspevok. Našťastie, moja kytica má už 3 roky a zatiaľ je v pohode. Nijako sa nemení...😀

@elenajezova tak to potom ani mydlova kytica byt nemusi ale z ineho materialu
Samozrejme kazdy mame iny vkus, v tejto diskusii je podla mna jasny nazor
Snad autorka vymysli nieco ine

anonym_961e14
Dnes o 15:31

Blbosť, kto už dnes používa klasické tuhé mydlá? Ja budem mať 40 a dúfam, že toto nikoho nenapadne, mňa by napr potešil nejaký estetický zákrok.

anonym_165faa
Dnes o 15:58
@anonym_961e14

Blbosť, kto už dnes používa klasické tuhé mydlá? Ja budem mať 40 a dúfam, že toto nikoho nenapadne, mňa by napr potešil nejaký estetický zákrok.

@anonym_961e14 naozaj si myslis, ze nevesta co chce darovat svokre mydlovu kyticu jej zaplati nejaky esteticky zakrok 😂😂😂😂😂😂😂

ekira1
Dnes o 17:08
@elenajezova

@elenajezova tá je pekná, to mydlo sa v tom vlhku v kúpeľni nerozpúšťa?

ekira1
Dnes o 17:13
@anonym_961e14

@anonym_961e14 ja 😅 ale vyrábam si ich sama, čiže obsahujú glycerín, nevysušujú pokožku. A robím ich i kamarátke, čo má ekzém, je to jedno z mála čo môže používať.

zara1357
Dnes o 17:16

@anonym_autor kvety z mydla a v krásnom balení( do vane) vieš kúpiť v douglas - mydlové kytice sú za mňa ten isty darček, ako pohár s číslom (vekom), totál lapač prachu a len to obchádza človek a je mu to ľúto vyhodiť

ekira1
Dnes o 17:17

Dostala som malý košíček s ružičkami, možno 1-2 cm veľké. Umývať sa s tým nedalo, dala som ich do foriem na mydlo a zaliala hmotou a normálne používala.. nuž vy poznáte svokru, či by o to stála, ja by som dala prednosť skôr jedlým darom, to sa minie vždy..

zuzana76
Dnes o 17:19

@anonym_autor budem mat 50 onedlho a nie, nepotesilo by ma to, radsej poukaz na kozmetiku, ci masaz

zuzubb007
Dnes o 17:28
@elenajezova

@elenajezova prepáč, ale tá kytica je strašné otrasná, absolútne nechápem tie mušle celý ten dizajn vyzerá ako bordel v kúpeľni, že hodím a ostane to tam

elenajezova
Dnes o 17:42
@zuzubb007

@elenajezova prepáč, ale tá kytica je strašné otrasná, absolútne nechápem tie mušle celý ten dizajn vyzerá ako bordel v kúpeľni, že hodím a ostane to tam

@zuzubb007 sorry, je to vec vkusu...a každá ho máme úplne inakší. Ale to neznamená moje nervy, že je to strašne otrasné. To zase odtiaľ potiaľ. 🤨 urážať nemusíš.

elenajezova
Dnes o 17:43
@ekira1

@elenajezova tá je pekná, to mydlo sa v tom vlhku v kúpeľni nerozpúšťa?

@ekira1 nie, mám ju už tri roky na tomto mieste a je stále rovnaká. A ďakujem...

anonym_ae82d8
Dnes o 17:54
@elenajezova

@elenajezova nic v zlom ale uz z tejto fotky je vidiet tu retro kupelnu .. tam to zapadne .. ale to tak pre 8 rocny babku .. ale hlavne ,ze si spokojna .. o to ide .. no 90% ludi povie proste nie- blbost cela kytica ani to nieje pekne ani vkusne .. take starecke