Na svadbu do zahraničia s ročným dieťaťom
Ahojte. Ako ste riesili pozvanie na zahranicnu svadbu s takymi malymi detickami? U nas nastala dilema. Manzelov kamarat sa zeni, svadba je v Madarsku, ja nepoznam ani jeho, ani jeho buducu manzelku. Oficialne sme este nedostali pozvanie na svadbu, ale manzel sa uz na nej vidi, lebo vraj aj ostatni jeho kamosi z Madarska ma chcu spoznat a toto sa im zda ako idealna prilezitost. Problem nastava, ako poriesit rocneho syna. Manzel chce, aby sme sli bez maleho a ten by zatial ostal s jeho sestrou (kedze musime cestovat, boli by sme mimo domu 2-3 dni), s cim ja zasadne nesuhlasim a chcem, aby maly siel s nami. Na to sa manzel vyjadril, ci chcem potom odist z hostiny, ked syn pojde vecer spat - logicky som povedala, ze samozrejme. Syn je velmi zive dieta, nikde a s nicim nevydrzi dlhsie ako par minut. Manzel to vidi ako problem, ze si dovolim odist s dietatom prec na hotel a povazuje to za komplikaciu. Som, prosim vas, ja nenormalna alebo sa mi toto cele zda absurdne, ze mu prekaza vlastne dieta? Este podotknem, ze ja po madarsky neviem a nikoho z pozvanych nepoznam, sla by som tam len kvoli manzelovi. Manzelova sestra travi s malym par minut tyzdenne, neviem si predstavit, ze jej ho len tak necham na niekolko dni. Maly je na mna dost naviazany, preto ked uz, radsej by som ho vzala s nami. Co by ste robili vy? Ist len ako dvojica alebo brat maleho so sebou?
Naco ist na svadbu, ak nepoznas mladych? Ostan s dietatom doma, nech ide manzel sam. Alebo nech neide, mate male dieta, padny dovod neist.

@nafka0483 ja netusim preto sa pytam ako sa to robi