Nápady na darček pre priateľovu mamu k meninám
Dievčatá, som zúfalá. Priateľova mama má meniny a ja neviem, čo jej mám kúpiť.
Kvety nemá veľmi rada. Raz dostala orchideu, ale nie je to typ na kvety ( ani v črepníku).
Je to staršia 80r pani, s veľa zdravotnými obmedzeniami.
Každá kozmetika, ktorú som kúpila bola zlá ( voňavka, šampón, krém ), nič nevyhovovalo. Sladkosti nemôže jesť - čiže koláč, bonboniéra, čokoláda neprichádza do úvahy. Alkohol nemôže piť. Dekorácie do bytu veľmi nemusí, nie je ten typ na sošky a podobné veci.
Dievčatá neviem.. som už v koncoch. Nejaké nápady? Ďakovala...
Teplá deka, papuče z ovčieho rúna, sada kvalitných bylinkový čajov, vitamíny…
@anonym_autor kniha? Nejake fajné syry? Co robí celé dni? Tým sa nechaj inspirovat.
@barka1 knihy nečíta, celé dni sedí pri TV a pozerá maďarské programy, alebo leží, prípadne varí, prípadne perie a upratuje. Ona má kvôli ochoreniu veľmi prísne stravovanie, kde skoro nič nemôže.
Teplá deka, papuče z ovčieho rúna, sada kvalitných bylinkový čajov, vitamíny…
@kvadrinkaaa ďakujem, dobrý tip. Tie vitamíny a bylinky nie, nemôže, ale ostatné je fajn. Len to žiaľ má. Ja už neviem, ťažko...
@anonym_autor nic, ty si len priatelka jej syna, tam dary kupovat netreba
@anonym_autor kniha, predplatne nejakeho casopisu, peknu satku na krk, pripadne ak ma hobby, tak nieco k tomu.
@anonym_autor nic, ty si len priatelka jej syna, tam dary kupovat netreba
@anonym_ccbe42 dávame si darčeky, s jej synom som spolu už roky, a tým nemyslím ani 2, ani, ani 8.
Predpokladám, že chodí do nejakých potravín alebo obchodu. Tak jej kúp poukážku na nákup. To určite využije.
@anonym_autor kniha, predplatne nejakeho casopisu, peknu satku na krk, pripadne ak ma hobby, tak nieco k tomu.
@mane01 knihy a casopisy necita, ani nikdy necitala. hobby ma pozeranie madarskych programov. Ine nic. Vsetko ma....
@anonym_ccbe42 dávame si darčeky, s jej synom som spolu už roky, a tým nemyslím ani 2, ani, ani 8.
@anonym_autor Ked ste tak dlho s jej synom. Preco nekupujete s priatelom spolocne darcek jeho mame? Lebo otazku si dala, co mam kupit.
@anonym_autor Ked ste tak dlho s jej synom. Preco nekupujete s priatelom spolocne darcek jeho mame? Lebo otazku si dala, co mam kupit.
@anonym_467856 nikdy nekupujeme spolocne. Vzdy kazdy sam za seba. Iba velke dary na 50tky a ine jubilea kupujeme spolocne.
@anonym_467856 nikdy nekupujeme spolocne. Vzdy kazdy sam za seba. Iba velke dary na 50tky a ine jubilea kupujeme spolocne.
Predplatne na televizny program? Ze jej kazdy tyzden pride do schranky program.
Pedikuru?
Pripadne ju pozvi na obed do restiky. Alebo navsteva zoo. Starsim ludom uz ide skor o straveny cas, ako o materialne dary
Predplatne na televizny program? Ze jej kazdy tyzden pride do schranky program.
Pedikuru?
Pripadne ju pozvi na obed do restiky. Alebo navsteva zoo. Starsim ludom uz ide skor o straveny cas, ako o materialne dary
@pbra40 ďakujem, do reštaurácie ju nedostanem, nechodí dobre, čiže chôdza neprichádza do úvahy. Keď som jej dala poukaz na pedikúru, kaderníctvo, ošetrenie pleti, vo finále mi to vrátila. Že mám ísť ja. Naozaj neviem, čo by som jej mohla dať, aby mala naozaj radosť. Viem, že by chcela byť zdravá ... ale to jej neviem splniť...
Preco davas priatelovej mame sama darcek? Darcek nech kupi jej syn a date jej ho spolu, priatelovej mame by som nic sama nekupovala.
A navyse ak je taka ze ti darceky ktore si jej dala uz aj vratila, nedavala by som nic. Este ked ide aj o meniny. Podat ruku a posediet si spolu staci. Velmi vela energie do tohto investujes.
@anonym_autor ved su to len meniny 😳 drobnosti typu cokoladu su akurat na takyto "sviatok", ak nemoze sladke, tak to, co ma rada: olivy, nieco susene, oriesky a pod 🙈 Ale ja by som teda max zagratulovala. 80 r teta uz ozaj nepotrebuje darceky...
nejakú poukážku, ktorú môže využiť aj z pohodlia domova? Niekde robia napr. fyzioterapiu, masáže alebo pedikúru s tým, že prídu k tebe domov
Kvet v kvetináči alebo kytica?
Ty kokso, meniny sa snad slavia uz len v materskej skole... a tuto priatelka kupuje zvlast priatelovej mame skvost na meniny...
@anonym_autor Osemsmerovky, krížovky, časopis predplatiť. Poukaz na pedikúru, masáž. Lenže ak je to človek čo všetko ofrfle, tak je jedno čo kúpiš.
Prečo to riešiš ty za priateľa?
Kávu , čaj
Malú kyticu a všetko najlepšie. Čo kupuje frajer?
Sadu kvalitnych korenin v korenickach a v nejakom peknom stojane..to aj vyuzije pri vareni
V tomto veku su lepsie uz take prakticke veci ako nejake honosne dary. Kludne Alpu ak pouziva alebo nejaky krem proti bolesti, nejake lepsie tekute mydlo na ruky, syr hermelin z obchodu ktory bezne jedava, kludne nejake “obyc” jedlo a pitie ktore moze a urobit z toho mensi balicek.
A čo tak upiecť vlastný chlieb?
Obliečky , nejaký Balik čistiacich prostriedkov , 5 litrovú jar , alebo nejaký maly tyčový vysávač do ruky , alebo striekací mop , poháre , šálky , servírovací podnos (alebo taliansku keramiku) . Hodiny na stenu , nový paplon
Obliečky , nejaký Balik čistiacich prostriedkov , 5 litrovú jar , alebo nejaký maly tyčový vysávač do ruky , alebo striekací mop , poháre , šálky , servírovací podnos (alebo taliansku keramiku) . Hodiny na stenu , nový paplon
@puertorico zamysli sa 80 ročná všetko z toho už ma a určite jej netreba ďalší miliónty pohár, paplon a podobne hlúposti. Na meniny nič, len kvety . Keď umrela moja babka, väčšinu našli nerozbalenu na povale, nosila a používala stále staré veci lebo nové sanovala.
meniny nie sú žiadny sviatok a ani ti to nie je svokra..........nič sa jej nepáči,nič jej nevyhovuje....ani na oslavu by som nešla k takej osobe
Už vybavené a darované 🙂
Už vybavené a darované 🙂
@anonym_autor prezradis aj čo si darovala?

@anonym_autor kniha? Nejake fajné syry? Co robí celé dni? Tým sa nechaj inspirovat.