Narodeninový darček od manžela
Ahojte, co vam davaju manželia na narodeniny?
Ja som dnes nedostala nic 😅
kvety a dopredu sa pyta co by som si prosila
Tak tento darcek som veruze este nedostala. Preco ti nedal nic?
Ja si poviem čo chcem a kúpi mi k tomu nejakú sladkosť
Zvycajne dobru knihu a nejaku super cokoladu, pripadne nejaku elektroniku. Ale teda chlapom treba obcas pripomenut, ze sa blizi dolezity datum😉
to co si nadiktujem a to co mu pripomeniem, ze mi kupit ma..spoliehat sa na to, ze si muz spomenie sam, moze vazne poskodit stastny vztah😀
Kedze narodeniny mame kusok od seba, tak si davame spolocne darceky... vylety, wellness...
Nepotrpime si na vecne dary, kedze co chceme, to si vieme kupit aj sami.
Vždy kvety, niekam ma zoberie na pekné miesto a máme dohodu že dostávam niekoľko darčekov čo chcem a niekoľko ako prekvapenie od neho nech sa mám na čo tešiť
My si nedávame, takže nič by ma neprekvapilo 🙂. Ale väčšinou symbolicky čokoládku alebo ja mu obľúbené pivo a tak. Ináč nemám rada darčekovanie, on nikdy nevie čo by chcel, takže v tomto si celkom vyhovujeme. A nezabudol iba? Bo aj to sa u nás stalo. Ja to nejak neprežívam, keďže na darčekoch ani dátumoch nejak nelipnem. 🙂. Ale rozmýšľam, že keby sa to stávalo zakaždým, tak asi mi to vadí.
Kvety, knihy, dobrú večeru, fit náramok, prívesky na pandoru…🤔 kokos celkom veľa narodiek už sme spolu😅… tento rok ma vzal do obchodu aby som si poskúšala oblecko a zaplatil čo som si vybrala🤷♀️
@elizabet173 to ano :D romantika ako ma byt a niekedy adrenalin haha 🎉
baby super dary. Ja by som si velmi priala niekedy dostať kyticu kvetov.. asi po 13 rokoch uz prestal byt romantik alebo co.. dost som sklamana, on nezabudol hned ráno blahoželal.. aj sme sa boli najest ale tak čakala som doma aspon nejake prekvapko 😅😅😅 skoda no, mozno buduci rok. Ja mu vzdy aspon nejaku drobnosť kupim
moj uz mesiac dopredu sa kazdy den pyta co chcem. Je nesvoj a napaty ked mu neviem povedat, takze u nas nehrozi ze zabudne. Skor ja som len preglgla vyplasene ked sa mna pytal ci uz som mu nieco kupovala na meniny...esteze mi to nepriamo pripomenul, by som zabudla 😨
Kvetiny, sladkosti, vino to je klasika. A potom nieco si vyberiem alebo vyberie muz nejaky sperk. Ale napr posledne narodky sme mali toho vela a nejak sme nestihali. Neskor mi dal darcek kt som predtym ja dala jemu k narodkam ale ho nakoniec nepouzival🤣 aspon ze ti blahozelal takze nezabudol. Mozno mu to nabuduce nejak pripomen ze kvetiny by ta potesili.
Tak ale zase toto je zavadzanie. Hned rano zablahozelal,zobral ta niekam a on chudak si mysli,ze dost urobil. Musis mu jasne povedat,ze aj kvety by ta potesili alebo nejake prekvapko.
Dostala som to isté čo ty. Boli sme sa naobedovať, inak nič... Vraj som si mala povedať, čo chcem, najlepšie nájsť link a on by objednal. Že načo mi bude kupovať, keď si kúpime čokoľvek, keď potrebujeme. No romantik ako sviňa 🤦🤦🤦 po minulé roky som aspoň tú kyticu dostala, teraz ani to. Tak som mu kúpila to isté 😂
Môj muž nie je romantik, ale na moje narodeniny zabudol len raz.. minulý rok, som aprílová, všade korona, on mal toho veľa v práci.. a vyriešil to tak, že hneď ako si uvedomil, tak objednal burgre z restiky vedľa domu,( burgre sú jediné mäso ktoré mám rada) a kúpil zákusky z kaviarne blízko domu.. priznal sa že zabudol, ospravedlnil sa.. ja som mu nič nevycitala, potešilo ma to ako sa vedel zariadit.. mne sa tiež stalo že som zabudla na jeho.. dokonca aj že som zabudla na narodky svojho najmladšieho 🤦♀️🤦♀️ hanbím sa, ale mám fakt hroznu pamäť..
Mala by si mu povedať, že ťa to sklamalo.. nie ako výčitku, ale ako úprimnosť.. lebo teraz čo, každy rok ti zagratuluje a nič viac? A teba každý rok sklame..
@marca12 tak asi po polhodine zablahoželal. Vtedy si nejak spomenul. A ja som bola v meste prišiel ku mne tak ze pojdeme niekam sa najest. Take originál pozvanie a zabratie na veceru to nebolo, to vobec a bol s nami aj syn😅
@elizabet173 ako raz do roka ? narodky, meniny, valentin, mdz .... vyrocie sobasa ... a ja mu aj na den vtakov 🙂 kupim cokoladu 🙂
Naposledy som dostala pohodlnu koselu na spanie, lebo uz mi zo vsetkych pyzam vytrca brucho (35tt) 😁.
@vler ako ja nechcem dary nejake.vsetko co potrebujeme si kupime, navyse stavime dom čiže peniaze idu teraz. Motno by ma len jedna červená ruža potesila, len proste nieco pre tu moju manželku.
@jana_eyre_2 zlaty ze sa ospravedlnil a ako sa VYnasiel☺️

Vždy kvety a niečo k tomu. Ale všetko naj ti želám