icon

Návšteva rodinného stretnutia po 8 rokoch

17. jún 2025

Isli by ste na rodinne stretnutie vyse 400km, ked s tou rodinou nie ste takmer vobec v kontakte, ale pozvali Vas? A napsoledy ste sa vsetci atretli pred 8 rokmi?

sisa_s
17. jún 2025

Zalezi, kvoli comu nie ste v kontakte..

autor
17. jún 2025
@sisa_s

Zalezi, kvoli comu nie ste v kontakte..

@sisa_s tak, nikdy nejavili zaujem sa stretavat, ani ked zila babka s dedkom. Teraz uz neziju a ich nezaujem sa mi v tom case vobec nepacil.

melanta
17. jún 2025

A ty si ako javila záujem o stretávanie sa?

o__o
17. jún 2025

Nešla

simsalabim
17. jún 2025

Ja by som isla. Ono niekedy jedna generacia o stretavanie zaujem nema, ale dalsia uz ano. Alebo, ako sa clovek meni a dospieva, menia sa mu aj priority a zaujmy. Ja som mala kedysi oblubenu sesternicu, travili sme spolu prazdniny, pisali sme si...ale casom sme sa odcudzili a paradoxne som najviac v kontakze s inou sesternicou, s ktorou sme si v detstve vobec nerozumeli. A myslim, ze aj moje deti maju radi kontakt so vzdialenejsou rodinou.

autor
17. jún 2025
@melanta

A ty si ako javila záujem o stretávanie sa?

@melanta ze sme ich pozyvali na gulase, na chaty ci opekacky a nikdy nemali zaujem, bud nedvihali telefon a ani sa neinivali odpisat alebo sa vyhovorili,ze maju iny program, tak sme to ptoom vzdali..dalsia cast rodiny zas ze nepride lebo nema auto a autobusom chodia len chudáci, no co ti budem hovoriť
...

nyusika
17. jún 2025

isla by som, kebyze sa s nimi chcem stretnut.

naco sa na toto pytas cudzich ludi ?
zalezi, co chces ty predsa, nie to, co ti ini poradia.

muchotrafka298
17. jún 2025

Ja by som asi na to stretnutie isla, z cistej zvedavosti, ze co po mne chcu po 8 rokoch bez kontaktu. A dalej uz by som sa zariadila podla situacie na mieste, ze ci tam zostanem a ako dlho.

januska12323
17. jún 2025

Išla prečo nie.

domiklik
17. jún 2025

Išla by som... Za osem rokov sa toho veľa môže zmenit. Aj ľudia zvyknú by som viac nad vecou. Prinajhoršom sa zdvihnes a odídeš.

pinkgirl
17. jún 2025

Šla by som, veď prečo aj nie. Nastala generačná obmena v rodine, veď je to len stretnutie.

melanta
17. jún 2025

Pozri, ty s mužom ste aktivity mali dosť. Takže ak sa aj rozhodnete neísť, výčitky nemusíš mať. U mňa by záležalo, ako blízka rodina to je a ako veľmi mi záleží na potenciálnej obnove vzťahov. Ak nezáleží, nešla by som. Ale bavia ma mozgoví trpáci, podľa ktorých busom chodia len chudáci, pritom auto nemajú.

ha_ha
17. jún 2025

Aké stretnutie? 400 km sa asi ťažko spraví len tak, na otočku. Kde budete spať? Jedná sa o návštevu, alebo viacdňový pobyt?

cukroska
17. jún 2025

No jasné, žeby som šla. Najvyšší čas sa opäť vidieť a utužiť vzťahy.

tykat
17. jún 2025

A preco vas zrazu pozvali? To by ma najviac zaujimalo.
Aby sa z toho nevyklul nejaky "vyhodny biznis" do ktoreho vas chcu uvrtat.

viera012345
18. jún 2025

Za pokus to stojí...

johanka21
19. jún 2025

My sa stretávame každých päť rokov a sme rodina, ktorá sa inak nestretáva, pretože sme "rozlezení" po republike. Zatiaľ sme mali toto stretnutie iba 3x, predtým sme sa dlhé roky, môžem povedať, že aj 30 rokov, nestretávali. Vymyslel to raz náhodou jeden vzdialený bratranec, najskôr sme boli skeptickí ale teraz sme za to všetci radi. Ja na tvojom mieste by som dala tomu šancu, veď uvidíš, možno práve preto, že ste sa roky nevideli, budete sa mať o čom rozprávať a naštartuje to vaše vzájomné dobré vzťahy. No a keď to náhodou neklapne podľa očakávania, tak to ťa možno presvedčí, že už nikdy viac. Nevyskúšaš - nevieš...

autor
19. jún 2025
@tykat

A preco vas zrazu pozvali? To by ma najviac zaujimalo.
Aby sa z toho nevyklul nejaky "vyhodny biznis" do ktoreho vas chcu uvrtat.

@tykat to nikto nevie, prečo teraz a preco tak zrazu