Názor na meno Karolínka
Čo hovoríte na meno KAROLÍNA ?
Ktore sa vam paci najviac ?
• Stela
• Karolína
• Noemi
• Olívia
• Vanda
My sme chceli Karolínu, je to velmi krásne meno. Upustili sme od neho len kvôli tomu, že je dosť dlhé, a každý ho vzdy skracuje (aj ja by som ho možno), aby sa dalo lahšie povedať...A skrátené zdrobneliny sa mi vôbec nepáčia. Jediná zdrobnelina sa mi páčila Karolínka, a aj to je dost dlhé...
U mna rozhodlo vzdy to, či sa dá meno jednoducho a pekne zdrobniť, aby to bolo príadne kratšie.
Preto sa mi páči aj Stela 🙂
Noemi (nie ku každému menu sa podla mna hodí) a Vanda sú krasne mená, ale neviem, ako by som ich vedela oslovit ináč - ale každý to má ináč, niekto zdrobneliny nepotrebuje, a chce volať jednoducho tak, ako znie meno.
Karolinka je krasne meno urcite u mna vyhrava zo vsetkych co si napisala ja mam sama dcerku karolinku a urcite by som to meno dala znovu 🙂 a vadsinou sa stretnem zodozvou ze je to krasne meno a hlavne klasicke slovenske a poznaju ho vsade vo svete
My mame tiez Karolinku 🙂,ale zo zaciatku sme tiez nechceli dlhe meno a nakoniec aj tak vyhralo.Volame ju Kajka,Kajuska aj Karolinka a nikto ani my s tym nemame problem.Je to krasne a slovenske meno..btw,manžel nechcel Oliviu 🙂
My máme Karolinka , ale keď sa narodila ujasnila som každému v rodine že ju nebudeme volať Kajka, Kajusa ani nijako inak nebudeme kaziť to krásne meno.Uz je z nej školáčka a nikto ju nevolá inak ako Karolína je to krásne meno dala by som ho znova.
Je to krásne meno, aj my sme ho zvažovali, ale nakoniec syn vybral Sabinku- voláme ju Sabinka, Sabi, Sabina, Sabuška,Sabulienka, ale väčšinou Sabinka
Karolina sa mi nejako extra nepaci, Vanda mi znie velmi tvrdo...
Paco sa mi Stella, Noemi tiez, ale vela zalezi od priezviska, aby to nebola Noemi Janošikova napr. :D
mam dcerku;) aj numerologicky je to jedno z velmi odporucovanych mien;) moja karolka je jedno inteligentne, pekne , zdrave, sikovne, spolocenske dievcatko a ma to meno aj vela skratiek;) a da sa pouzivat aj v zahranici bez toho, aby ho komolili a hodi sa k mnoho priezvyskam;)

Olivia a Vanda ... krasne a top mena 😍😍😍