icon

Názor na meno Karolínka

keylee101
8. jan 2017

Čo hovoríte na meno KAROLÍNA ?

Ktore sa vam paci najviac ?
• Stela
• Karolína
• Noemi
• Olívia
• Vanda

lenkaaa22
14. feb 2017

Z tychto mien by som vybrala asi Vandu ;)

zuzu7899
14. feb 2017

Meno Karolinka je to najdokonalejsie,najkrajsie,najzaujimavejsie.A viete preco ?Lebo ma meniny 3.6 a ja mam vtedy narodeniny.🙂Pekny vecer chcela som Vas len rozosmiat 🙂

ckatka
14. feb 2017

velmi zalezi ake mate priezvisko a k comu sa hodi,... Karolina je krasna a napr k mojmu priezvisku sa velmi hodi, povedala by som ze az smrncovne znie,... ale k inym sa mozno viac hodi napr Vanda,... chapete co myslim ;)

elenka.k
15. feb 2017

je jedno čo sa k čomu hodí, aké sú názory alebo dátumy ..... ak už bude samé bábo na svete - všetko mu bude pasovať k všetkému!!! Veď uvidíte očami - ♥

kacena177
15. feb 2017

Za mňa všetky ostatné čo sú spomenuté sú pekné, okrem Karolína.

dominikamichalkova
15. feb 2017

Karolina ,Olivia 💟💟💟💟

susi13
15. feb 2017

Karolinka je krasne meno... ja som tiez chcela dat to meno no mojmu partnerovi sa nepacilo 😔

mirinka85
15. feb 2017

Karolína je krasne,neotrepane meno.Mne to pride ako meno pre babiku 🙂

fiviasebi
15. feb 2017

Karolina krasne meno ja som ho chcela pri oboch detoch len vzdy bol s toho chlapec 😊😊. Ak by nahodou bolo tretie babo a bolo by to dievcatko urcite by bola karolinka. Najprv som zvazovala dat dve mena a pacila sa mi kombinacia karolina ela co sa velmi hodi aj k nasmu priezvysku.

davmar
15. feb 2017

A páči sa ti Kaja? Lebo tak ju budú volať v škole.

iukas
15. feb 2017

@davmar v skole ju budu volat tak, ako si sama povie. od narodenia vsetci dceru volali normalne Karolinka, v skole sa sama predstavila ako Kajka, prislo jej to samej zaujimavejsie, tak je v skole Kajka🙂

stella14
15. feb 2017

Máme Stellu

janulka1802
15. feb 2017

pekné meno

limoncino
15. feb 2017

Pre mňa je Karolína veľmi tvrdé meno, a z tých mien, čo si navrhla jednoznačne Stella

ildiko28
15. feb 2017

Karolína je krásne meno

catusca343
15. feb 2017

Za mna urcite Karolina, mam dcerku Karolinku 😉 v skole ju volaju Kajka 😘

inguna
15. feb 2017

Karolínka, Kajka, Kajuška, a keď hnevá aj Kaja

jahodka11
15. feb 2017

Krasne meno🙂 ale len Karolínka, nie kajka a podobne

petrag25
15. feb 2017

My mame karolinku 🙂 volame ju hociako kaja, kajusa uz aj karotka zaznela ale je to krasne meno pre statocne dievcatko 🙂

tilly
15. feb 2017

najviac sa mi paci stela, ale poznam jednu takmer 7rocnu karolinku a teda je to velmi krasne a zlate dievcatko, dala by som aj karolina

elenka.k
16. feb 2017

My máme Elenu - a všetci ju voláme Eli - no nie je to super?? Ja som ju tak začala volať ešte v pôrodnici a ostalo jej to 😉 / no dobre trochu ma navodila Eli MC. Bilová :-P zo seriálu, ale to je jedno!

sonia1712
16. feb 2017

@elenka.k jeej aj my máme v brušku malú elenku 🙂aj keď sa to meno páči iba nám,zatiaľ sa každý len čuduje kde sme k tomu prišli a nejaké pozitívne reakcie neboli🙁

elenka.k
16. feb 2017

A vieš čo koľkí nám povedali a aj jej, že aké má krásne meno!! Raz sa k nám pristavil taký starší dedko - no tie chváli, sa zamyslel, pousmial, dokonca ju aj pohladkal - /pohľadom ako keby si vypytoval povolenie/. A mali sme aj takú príhodu, že kolotočiari nám pustili pesničku Elena Ty si život môj ..... 🙂 neľutujeme, že sme dali meno Elena - v našej rodine sa drží po 4 generáciu 😉 ja som, moja mamina, jej mamina a jej mamina 😀 @sonia1712

bianka...
16. feb 2017

Krasne meno 😍

sonia1712
16. feb 2017

@elenka.k to sa teším 🙂 u nás každý čakal, že dáme Soňu po mne, ale keďže prvorodený je po ockovi tak som nechcela aby boli obaja po rodičoch 🙂 🙂 tak sme vybrali Elenku, je to nádherné, variabilné meno aj keď u nás bude široko ďaleko jediná - nikoho s takým menom nepoznám 🙂

susi13
17. feb 2017

@sonia1712 myslim mena sa nam casto spapaju s osobami, ktore pozname a nielen...a aj podla toho je nam jedno viac sympaticke ako druhe... ja by som napr. nedala meno Sona z dovodu, ze susedova sucka sa tak volala a stale som ho pocula ako ju volal tym menom a utkvelo mi to v pamati, ale to len tak na pobavenie 🙂

nikenzi
17. feb 2017

Ja odkedy som vedela že som tehu, chcela som Karolínu alebo Elenu. A bol chlapec takže máme Jakuba 😀 zato kočka vedľa mňa mala dvojičky a majú mena Karolína a Barbora. 🙂 je to krásne meno a jedinečné v tejto dobe.

elenka.k
17. feb 2017

@nikenzi tak, to je, mne dr. tvrdil, že druhé je tiež dievčatko ..... tak sme vyberali meno konečne sme sa zhodli na jednom Liana a búúmmmm v noci keď to na mňa prišlo: rýchlo ultrazvuk a tak tak a dr. sa preriekol vidíte ako mu ten pinďurik pláva ...., ja kukám naňho! Manželovi som už nestihla povedať a tak som celú noc premýšľala nad menom - bolo jasné, že po manželovi bude, ale čo bolo viac pre mňa, že ako mu to poviem a s akou radosťou poviem 🙂 také prekvapenie.

sonia1712
17. feb 2017

@susi13 haha toto presne mi povedal na našom prvom rande môj manžel,že on pozná len jednu sonu a to je sučka od susedov🙂

susi13
17. feb 2017

@sonia1712 hahaha tak to je dobré... z chuti som sa zasmiala 😂

timikaj1
17. feb 2017

Ja mam Karolinku ,je prvacka a v triede su 3, takze uz ani take nezvycajne meno to nie je🙂...Najviac sa mi paci kolko tvarov ma toto meno....Kajka, Kaja, Karolinka, Lina,Kajus,Kajki,Kajinka...