Názor na meno Karolínka
Čo hovoríte na meno KAROLÍNA ?
Ktore sa vam paci najviac ?
• Stela
• Karolína
• Noemi
• Olívia
• Vanda
Meno Karolinka je to najdokonalejsie,najkrajsie,najzaujimavejsie.A viete preco ?Lebo ma meniny 3.6 a ja mam vtedy narodeniny.🙂Pekny vecer chcela som Vas len rozosmiat 🙂
velmi zalezi ake mate priezvisko a k comu sa hodi,... Karolina je krasna a napr k mojmu priezvisku sa velmi hodi, povedala by som ze az smrncovne znie,... ale k inym sa mozno viac hodi napr Vanda,... chapete co myslim ;)
je jedno čo sa k čomu hodí, aké sú názory alebo dátumy ..... ak už bude samé bábo na svete - všetko mu bude pasovať k všetkému!!! Veď uvidíte očami - ♥
Za mňa všetky ostatné čo sú spomenuté sú pekné, okrem Karolína.
Karolina ,Olivia 💟💟💟💟
Karolinka je krasne meno... ja som tiez chcela dat to meno no mojmu partnerovi sa nepacilo 😔
Karolína je krasne,neotrepane meno.Mne to pride ako meno pre babiku 🙂
Karolina krasne meno ja som ho chcela pri oboch detoch len vzdy bol s toho chlapec 😊😊. Ak by nahodou bolo tretie babo a bolo by to dievcatko urcite by bola karolinka. Najprv som zvazovala dat dve mena a pacila sa mi kombinacia karolina ela co sa velmi hodi aj k nasmu priezvysku.
A páči sa ti Kaja? Lebo tak ju budú volať v škole.
Máme Stellu
pekné meno
Pre mňa je Karolína veľmi tvrdé meno, a z tých mien, čo si navrhla jednoznačne Stella
Karolína je krásne meno
Za mna urcite Karolina, mam dcerku Karolinku 😉 v skole ju volaju Kajka 😘
Karolínka, Kajka, Kajuška, a keď hnevá aj Kaja
Krasne meno🙂 ale len Karolínka, nie kajka a podobne
My mame karolinku 🙂 volame ju hociako kaja, kajusa uz aj karotka zaznela ale je to krasne meno pre statocne dievcatko 🙂
najviac sa mi paci stela, ale poznam jednu takmer 7rocnu karolinku a teda je to velmi krasne a zlate dievcatko, dala by som aj karolina
My máme Elenu - a všetci ju voláme Eli - no nie je to super?? Ja som ju tak začala volať ešte v pôrodnici a ostalo jej to 😉 / no dobre trochu ma navodila Eli MC. Bilová :-P zo seriálu, ale to je jedno!
A vieš čo koľkí nám povedali a aj jej, že aké má krásne meno!! Raz sa k nám pristavil taký starší dedko - no tie chváli, sa zamyslel, pousmial, dokonca ju aj pohladkal - /pohľadom ako keby si vypytoval povolenie/. A mali sme aj takú príhodu, že kolotočiari nám pustili pesničku Elena Ty si život môj ..... 🙂 neľutujeme, že sme dali meno Elena - v našej rodine sa drží po 4 generáciu 😉 ja som, moja mamina, jej mamina a jej mamina 😀 @sonia1712
Krasne meno 😍
@sonia1712 myslim mena sa nam casto spapaju s osobami, ktore pozname a nielen...a aj podla toho je nam jedno viac sympaticke ako druhe... ja by som napr. nedala meno Sona z dovodu, ze susedova sucka sa tak volala a stale som ho pocula ako ju volal tym menom a utkvelo mi to v pamati, ale to len tak na pobavenie 🙂
Ja odkedy som vedela že som tehu, chcela som Karolínu alebo Elenu. A bol chlapec takže máme Jakuba 😀 zato kočka vedľa mňa mala dvojičky a majú mena Karolína a Barbora. 🙂 je to krásne meno a jedinečné v tejto dobe.
@nikenzi tak, to je, mne dr. tvrdil, že druhé je tiež dievčatko ..... tak sme vyberali meno konečne sme sa zhodli na jednom Liana a búúmmmm v noci keď to na mňa prišlo: rýchlo ultrazvuk a tak tak a dr. sa preriekol vidíte ako mu ten pinďurik pláva ...., ja kukám naňho! Manželovi som už nestihla povedať a tak som celú noc premýšľala nad menom - bolo jasné, že po manželovi bude, ale čo bolo viac pre mňa, že ako mu to poviem a s akou radosťou poviem 🙂 také prekvapenie.
Ja mam Karolinku ,je prvacka a v triede su 3, takze uz ani take nezvycajne meno to nie je🙂...Najviac sa mi paci kolko tvarov ma toto meno....Kajka, Kaja, Karolinka, Lina,Kajus,Kajki,Kajinka...

Z tychto mien by som vybrala asi Vandu ;)