Nechce ma niekto pozvať na svadbu?
Ahojte. Ja len že nikto ma ešte nikdy nepoznal na svadbu, lebo mám len 2 kamošky a tie sú nezadane. Priateľa mám 2 roky a je mi trápne že cez tie 2 roky jeho pozvali už 4 x na svadbu a mňa za celý život nikto. :D ja mu chcem len ukázať že aj mňa niekto chce mať na svadbe 😃😃😃😃😃 a taktiež chcela by som to zažiť aké to je, pekne sa obliecť, a vidieť svadbu proste, lebo neviem ako to prebieha. s priateľom sme boli len na jednej ale ta bola onicom, nebola hostina poriadne ani nič... Takže len smelo ma pozvite niekto, donesiem obalocku 😬😁
Ja mam zasa nervy lebo sme pozvany na svadbu o 2mesiace a teda nevestu nepoznam..zenich je mojho veduci stym som sa rozpravala raz a este zenichovho otca poznam..no moc sa mi tam nechce😞
@a_alexandra_a by si sa čudovala, minule som videla dokument o firme ktorá zabezpečuje hostí na svadbu, jeden ženích nemal absolútne nikoho, tak aj svedka mu zahrali
Vieš čo ja som bola naposledy na svojej pred 9rokmi. A predtým pred ďalšími neviem koľkými bratrancovi s i ak len ako dieťa a vieš čo mne to ani nechýba, žiadna starosť s uceami, šatami, darom nic. Teraz som mohla ísť v júni do Španielska ale pôjde len chlap, aj keď dcéra chcela ale nemám chuť to riešiť s jej otcom
Počuj, veď stačí niekedy v sobotu poobede pobehať pár kostolov, účes, šaty, šperky si kľudne daj 😆 a zvládneš to aj bez cudzej oslavy a užijes si troška slávnostnej atmošky...
Haha mile. Pobavilo. Akoze osobne tiez mam rada svadby. Rada vidim ludi stastnych, ale v zivote by mi nenapadlo niekomu povedat aby ma pozval alebo nieco. To je cisto na tom cloveku.
@melanta Noo, tak čisto teoreticky a úprimne, za 10 000 € by som pozvala na svadbu cudziu ženu 😁 A myslím, že aj veľa žien, len si to samozrejme nikto neprizná...Má to viacero výhod: Urobila by som jej tým radosť, získala by som novú kamošku a za tie prachy urobila radosť rodine a deťom nejakým darčekom 😄
Ja nemám rada svadby, som introvert, pre mňa je to utrpenie neskutočné. Ak chceš, nabudúce keď ma niekto pozve, tak sa za mňa môžeš prezliecť🤣🤣🤣.
@diewcatqoo si mi pripomenula 😄
https://www.csfd.sk/film/4574-kucerava-sue/preh...

Ja bysom ta aj pozvala ale moj drahy sa zenit nechce🤔😂