icon

Nejlepší text na oznámenie svadby?

21. aug 2024

Ahojte, prosím tie, čo ste mali oznámenia "vzali sme sa", mali ste tam nejaký ďalší text? A blízkej rodine, ktorá bude na sobáši, ste dávali klasické oznámenie vezmeme sa vtedy a vtedy, alebo ste len oznámili kedy a kam majú prísť? 🙂 Moc ďakujem za odpovede.

macatt
21. aug 2024

Ja nie som na FB a IG a keď sa niekto z rodiny zosobáši tak sa to nedozviem… mňa by veľmi potešilo takéto oznámenie s fotkou✌🏼
Tiež aj také oznámenie mám od známej..

anna_anicka83
21. aug 2024

Môj brat tiež takto urobil. Svadbu mali len s rodičmi a súrodencami. Oznámenie neposielal kvôli tomu, že síce ľuďom nepošleš oznamko aj s pozvánkou k stolu, ale tým oznámením im dáš najavo, že kedy a kde je svadba a je naozaj dosť ľudí, ktorí chodia napr. iba na obrad. A oni naozaj chceli len tak skromne, nie stáť na ulici a prijímať blahoželania🙂Čiže sa pekne zobrali, išli sme do reštiky a domov. A potom poslali širšej rodine tieto posvadobné oznámenia.

vroni
21. aug 2024

Oznámenie po svadbe sa posiela úplne bežne. To, že si tu niektoré myslia, že pred fb a ig neexistoval život je ich trapošina a blbosť. A že to bude niekomu jedno, ze sa vzali? No a? Z oznámenia vopred by mu to jedno nebolo? Keby som chcela malú svadbu s vybranými hosťami, tak by som (hlavne v svadbynadsenej rodine) určite posielala oznámenia po svadbe.

michelle567
21. aug 2024

Ja by som poslala aj s vašou svadobnou fotkou, dohodla sa s fotografom nech tu jednu vám upraví čo najskôr a tu by som poslala, keď chces..aj s nejakým textom dajaku jednu vetu max s datumom

autor
21. aug 2024

@anna_anicka83 @vroni Presne o to mi ide, že viem, že ak by som ich poslala vopred s miestom a časom, tak na obrad prídu aj tak.. A ja naozaj chcem na obrade maximálne rodičov a súrodencov. 🙂

petulda333
21. aug 2024

@cacianka kazda si moze vyjadrit svoj nazor. Ano,za mna trapne. Ak ma na svadbu nechceli,tak naco mi je take oznamenie? Co s nim mam robit?! Radsej nech mi to povedia osobne. A ano,kazdy si moze urobit ako chce. Nesudim,ale keby som take dostala,tak sa zacudujem

babulkomale
21. aug 2024

A mozem sa spytat, preco ti na obrad nemozu prist zablahozelat aj ini clenovia rodiny?
Kedze ide len o ich naklady a cas, nemaju za to nic ( hostinu) a teda neda sa upodozrievať ich zo zistnych umyslov?

ibrunova
21. aug 2024

ale v podstate je to smutné, keď si to tak predstavím, aby mi niekto tajil sobáš, aby som mu náhodou neprišla zagratulovať..

babulkomale
21. aug 2024

@anna_anicka83 no neviem, my sme blahozelania prijimali v obradnej sieni po sobasi, nikto nasnvon nehnal. A mali sme uplne plno.

michelle567
21. aug 2024

Ale teda keď to chces tak utajiť to budeš aj od rodičov a súrodencov/svokrovcov čakať že to budú tajiť? 😃 Lebo to si neviem veľmi predstaviť...a ľudia ti môžu dôjsť do kostola aj tak keď mama/svokra povie súrodencom atď že máte svadbu

michelle567
21. aug 2024

A teda neviem ale myslím že aj ohlasky v kostole sa robia popredu..

michelle567
21. aug 2024

A teda ak by ťa aj vaši počúvli a nikomu nič nerozprávali...neviem či to môžeš zakázať aj svokrovcov/svagrovcom. Náhodou oni povedia a príde len mužova strana rodiny do kostola. Aby vás to potom aj tvojich rodičov nemrzelo (len taká úvaha)

sulavikova
21. aug 2024

Súhlasím, tiež to tak urobím.

autor
21. aug 2024

Prečo nechcem aby tam prišla širšia rodina? Už som to sem napísala. Preto, pretože keby bolo na mne, zoberieme sa sami dvaja 🙂 Ale to by budúci svokrovci z kože vyskočili (aj tak ma nemajú radi a už sa im podarilo nám jednu oslavu zničiť 😊), takže prítomnosť rodičov a súrodencov je kompromisom.

lelelienka
21. aug 2024

Blizkej rodine sme ani nedavali pozvanky, len sme ich pozvali. Ostatnym, ktorym sme chceli dat vediet vopred, som vyrobila oznamenie s datumom, ale bez casu a miesta a kamaratom sme posielali po svadbe s textom S radostou Vam oznamujeme, ze sme si povedali ano datum. Manzelia priezvisko. Na oznameni bola svadobna foto. Brali sme sa par tyzdnov pred porodom, cize sme nerobili velku svadbu,

belasy_motylik
Autor odpoveď zmazal
autor
21. aug 2024

@belasy_motylik Wau super. To je pekné. Ďakujem za odpoveď 😊

cacianka
21. aug 2024

@belasy_motylik tak takéto ešte nemám, nezostalo ti ?

belasy_motylik
21. aug 2024

@cacianka už len pre nás, ale keby som ešte našla u našich dám vedieť 🙂.

lucijalucy
21. aug 2024

My sme to mali trošku inak.. po svadbe sme odovzdali tieto oznámenia najbližšej rodine. Inak by som to spravila presne ako píše @petronelag

vsicka036
21. aug 2024

Kamoska mala obrazok psicka a macicky s textom nieco v zmysle, ze zacali spolu gazdovat.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
21. aug 2024

@lucijalucy Krásne 😊
@1ryba Ďakujem 😊

cacianka
21. aug 2024

@belasy_motylik poprosím, ak nájdeš. zbieram 😉

kathy7337
Autor odpoveď zmazal
kathy7337
21. aug 2024

my sme mali takéto.
mali sme maličkú svadbu, už som bola tehotná. Osobne sme navštívili tých, ktorí boli pozvaní na svadbu. ostatným známym a širšiemu okruhu rodiny sme poslali toto oznamko. niektorým dokonca iba mailom, s ktorými sme sa roky nevideli (spolužiaci z VŠ atd) - a stretlo sa to s pozitívnym ohlasom

autor
21. aug 2024

@kathy7337 Super 🫶🏻👌🏻 Ďakujem

jesenzima
21. aug 2024

My sme po sobáši rozposlali rodine oznámenia, ručne napísané kartičky, že im s radosťou oznamujeme, že sme v deň xy uzavreli manželstvo ... Žiadny ďalší text nebol ..

anna_anicka83
21. aug 2024

@babulkomale Im nešlo o to, či dnu alebo von. Proste sa chceli intímne zosobášiť, nechceli plnú obradnú sieň, ani širšiu rodinu, kamošov a kolegov s kyticami v ruke. Zobrali sa, my najbližší sme im zatlieskali, v reštike povedali prípitok, najedli sme sa a šup domov do papučiek🙂

chymenitta33
23. aug 2024

@petulda333 tak ako sú bežné svadobné oznámenia, tak sú bežné aj posvadobné 🙂
Nezažiješ, nevieš.
Nie je to trápne.
Niekto si ten magický deň chce vychutnať vo vlastnej bubline 🫧✨♥️