Nela alebo Nella?
Ahojte maminky, pomaly sa blizi termin a my stale nie sme rozhodnuti...ak vas mozem poprosit, dali ste /resp.dali by ste/ meno Nela s jednym "l" alebo s dvomi??? dakujem vopred za vase odpovede
ja tiez za Nela
aj ja som rozhodne za Nela 🙂
Nela - ja som chcela Nelu, ale je to Šimonko
teda... nepaci sa mi ak sa davaju dve rovnake pismena v menach k slovenskym priezviskam a taktiez c namiesto k...
Nela ale napr.ja by som k Stelle dala dve l,no Nela s jednym..... 😉
na Slovensku nezalezi kolko L date do mena...aj tak sa to bude vzdy vyslovovat len NELA...takze ak netrvate na vyslovnosti LL v mene,tak to povazujem za zbytocne,aby tie 2L tam aj boli.
Nela, s dvoma L som to tuším ešte ani nevidela.. je to zbytočné...
Nela. aspon sebe aj dcerke do buducnosti usetris na uradoch robotu s upozornovanim na zdvojene pismeno v mene.
@silvid daj si tak ako sa ti paci ja mam dcerky a tiez sa ich mena inak pisu a na uradoch citat vedia takze ziadne problemy mat nebudes len aby sa mala tak vedela podpisovat na vytvarnej ked si tam meno pisu deticky 🙂 a ked bude starsia sa bude vediet podpisovat neboj..... a nic mne sa paci Nella s dvoma L
ja som tiez toho nazoru s jednym L,lebo s dvomi musi vsade na seba upozornovat ,ze ma dve L.My mame Vanesku a tiez som najprv spekulovala,ze dam Vanesska,alebo Vanneska,ale aby chudatko potom vsade hovorila,ze ona ma napr.dve ss ,alebo dve nn, podla mna to nema vyznam 😉
ja mam STELLA a paci sa mi to tak, ako to je. a co koho do toho 😉. pekne je aj NELA aj NELLA. to druhe je ine, zvlastnejsie 😉
my mame Nelu. (A Juliu bez dlzna na U.... a kazdy sa cuduje, no ale zvyknu si 😀).
My mame Nelku s jednym L, nechcela som s dvoma, musela by stale niekoho upozornovat a podla mna by jej to casto plietli 🙂
My mame Elu, zbytocnost davat ll, fakt su potom len problemy na uradoch a sme predsa slovaci 😉
Vždy som si myslela, že keď už, tak by sa mi páčilo s dvoma, ale keď to teraz vidím v nadpise otázky, tak sa mi viac páči s jedným L 😉
ahoj a my mame zasa Nellku s dvoma L, tak sme sa rozhodli a tak sa nam to pacilo, prave preto, ze je to take ine a sme na to aj tak zvyknuty, mozno bude treba na to na uradoch upozornovat, ale zas taaak casto tam nechodievame a kazdy vie predsa citat, treba si davat pozor, no nie? 😉 ...ale aj tak, musis sa sama rozhodnut, ako sa tebe paci..ci s jednym L, ci s dvoma..je to krasne meno a stejne sa rovnako vyslovuje 🙂
ahoj, ja mám dvojmesačnú Nelu.......v niektorých kalendároch nie je, ale v niektorých už je 31.5. spolu s Petronelou........
Me sa páči Nella,Nicoll, Nina ale me nie sú sudene devčatka :( ja mám troch chlapcov
K tvojej otázke: skôr Nela. My máme Nelly - vybral ocko a páči sa nám to všetkým 🙂 Nemusíme zdrobňovať - ale často ju volám Nelinka 😀
Nela 😉
Tento trend........zmenit Slovenske meno na anglicke a vyslovovat ho aj tak po Slovensky je smiesne...
(budem sa krotit, nedam tam slovo trapne...)
Zbytocnost...
Nela...Nella....Nela....Nella... Niekto mi tu vysvetlite jeden logicky a rozumny dovod, preco to robite... a vase priezviska su typicke SLOVANSKE....
Potom je to cele meno iba pre srandu.
Ja zijem mimo Sk a dcera ma meno, kde su v anglictine dve LL.....A JUST SOM DALA IBA JEDNO 😎 😀
Nella neznie prave najlepsie, preto by som volila Nelu.
My mame tiez Nelku s jednym L 🙂
😀 ..ja mať Vaše starosti.. 😅
Nela 🙂
Obidve mená sú pekné 🙂
Mne sa páči a aj máme Nelly.
Urcite je jednoduchsie a praktickejsie Nela uz koli papierovackam a aby potom nemala v buducnosti problemy vysvetlovat na uradoch a podobnych instituciach ako jej spravne maju napisat meno.

ja som za Nela 🙂 v jednoduchosti je krasa