icon

Nemáte s kým osláviť narodeniny?

decembrik20033
27. sep 2024

Je tu niekto taky, že sa mu blizi okruhle vyrocie, narodky- a nemate to s kym oslavit? Totiž na okruhliny maju lidia väčšie oslavy s vela ľuďmi ale ja by som pozbierala max.5-6 ľudí...ako sa dá oslavit toto? Je mi z toho smutno lebo nikoho takého nepoznám. Aspon by sa mi ulavilo keby som vedela že v tom nie som sama.

Strana
z4
nelka93
27. sep 2024

Moje 30.narodeniny som oslávila s 5.ludmi a bola to najlepšia oslava. Mňa by nik nedonutil spraviť oslavu s vela ľuďmi. Takže nechápem prečo ti je z toho smutno

nifnea
27. sep 2024

Ahoj,tiez to tak mam. 40 budem mat cca o mesiac. Rodina sme malickaaaa. Velmi. Bude nas asi do 10.je mi z toho tiez smutno. Tiez v okoli mam len takych co eobili 40tku ako malu svadbu kde mali 30-40 ludi od 13.00 do rana bieleho s muzikou atd.zial u mna to nie je mozne. Co uz..uz chcem mat po tomto dni 😞

iveta7677
27. sep 2024

@decembrik20033 ani ja nemám veľkú rodinu. Tiež okolo mňa sú veľké rodiny. No tak čo už...my to máme takto.

veverina
27. sep 2024

@decembrik20033 a načo sa pozerať ako to robia iní? Ja aj keby že mam byť jediná na svete čo to má inak,tak to tak mať budem ak to tak cítim😊..ja som si oslavila svoju 40 doma s manzelom a detmi,ani by mi nenapadlo niekoho pozvať lebo nemam rada oslavy..dali sme si doma tortu a bolo..aj svadbu som mala takú že len obed..a smutno mi teda vobec nebolo,lebo viem že prave toto som "ja"

petradenis
27. sep 2024

Ja som mala 40ku tak,že tu boli moje deti a pár fajn ľudí s ktorými som chcela byť,dokopy nás bolo najviac 10 a bola som spokojná. Iný deň tu boli zvlášť moji rodičia,lebo ani by sme sa do obyvky nezmestili,ani som to nechcela miešať. A vôbec neľutujem že nemám za sebou mega hlučnú oslavu na pol dňa. No a baby v práci mi spravil fajn prekvapko,tam som s nimi zvlášť riešila posedko aj občerstvenie. Pre mňa,to bolo na parádu

mimik79
27. sep 2024

@decembrik20033 no a nám je divné, že sa preto cítiš divne😁🤦🏻‍♀️,že by si nemala takú oslavu....väčšina tu píše že je úplne normálne nemať takú zbytočne obrovskú oslavu a ešte sa aj trápiť kvôli tomu,hm....nebude v Tom niečo iné?

barborachors
27. sep 2024

@decembrik20033 poznam jednu osobu, kazdy sa jej vtiera do zadnice, milion akoze kamosiek a kamosov, ale ked potrebuje pomoc, nikto jej nepomoze. Ja ked som v srabe, staci vytocit dve, tri cisla a je po probleme. A tiez neoslavujem, nerobim velke akcie. Radsej par ozajstnych priatelov ako sto falosnych, co ti nepomozu, ked potrebujes.

lucia11kob
28. sep 2024

@decembrik20033
Mne sa tiež blíži 40 tka a plánujem len s manželom a dcérou osláviť..

miskakyska
28. sep 2024

Ja tieto oslavy neznášam... ešte okrúhliny v nedohľadne a už sa mi ľudia sami na nej pozvali , môžem omieľať kolom dookola, že neoslavujem😅

decembrik20033
autor
29. sep 2024

@diewcatqoo takže nie somsama co nemám koho nazbierat...asi to je to čo ma trápi na tom najviac...Mam pocit ze vsetci okolo mňa maju velke rodiny a / alebo plno znamych a priatelov- len ja nie a pripadam si menejcenna:( Ale keď čítam že vas je tu viac takych, je mi lepsie.

decembrik20033
autor
29. sep 2024

@barborachors to je 100% pravda

decembrik20033
autor
29. sep 2024

@miskakyska tak to je práve to čo v tejto situacii nepotrebujem citat :p

decembrik20033
autor
Autor odpoveď zmazal
decembrik20033
autor
29. sep 2024

@veverina jasne, človek by sa mal riadit svojimi pocitmi, čo naozaj chce...Ja asi ale by som chcela vacsiu oslavu, a som smutna že nemam s kým...Nezijen uz niekolko rokov na Slovensku a tym sa povodne vztahy dosť popretrhali...tu zas nemám nejakych extra blizkych ľudí a vzajomne by sa nepoznala s tými zo Slovenska, aj keby som teoreticky chcela oslavit aj s nimi, ale nechcem, radšej s tými ozaj blizkymi, a tych ako vravim ostalo malinko a rodinu mam uplne mini, nemám uz ani rodičov. Takže tak. Toto je to čo mi prišlo ľúto.

decembrik20033
autor
29. sep 2024

@nifnea vitaj v mojom kľúče, presne moje pocity...🙏❤️

decembrik20033
autor
29. sep 2024

@evcagabi 😀👌🏻

riyadh
29. sep 2024

@marhulka13 u nas je najblizsia rodina 20+😂ratam rodicia surodenci netere synovcovia, faaakt najblizsia, takze bezne oslavy deti 20+xiadne kamosky kamosi

marhulka13
29. sep 2024

@riyadh tak to áno, ale napr.ja otca nemám, iba mamu, nemám ani jediného bratranca ci sesternicu, lebo mama bola jedináčik, mam iba jednu sestru. Tak u mňa je to bieda riadna na rodinu

som_realistka
29. sep 2024

No, niekto ma 30 40 ľudí, možno ma veľkú rodinu, niekto pozve rodinu, a dobrých kamarátov a aj kamarátov s ktorými iba sem tam keca keď ich stretne. Niekto je na veľké oslavy a niekto nie. Ak naozaj chces oslavu tak pozvi rodinu a kamarátov a spolu to oslávte. Nezáleží na množstve ľudí.

miskakyska
29. sep 2024

@decembrik20033 prepáč

tundra
29. sep 2024

@decembrik20033 s tymi potrhanymi väzbami, mas pravdu.Je to dan,za to,ze si mimo.Este do 5.rokov sa,tie kontakty,ako tak udrziavali,potom dako naraz,to ustalo.Doba je rychla...Oslavujes tu
vo Švajciarsku,ci doma?Inac,my sme tiez oslavovali okruhle narodeniny,len v kruhu rodiny😉.

nifnea
29. sep 2024

@decembrik20033 je to tazke, ja napr.nemam ziadne sesternice ani bratrancov ani nic.muzova rodina je cela ale cela nakompletku rozhadana kvoli peniazom klasika🙈takze je to na nic. Muz je k tomu tazky introvert takze jemu to cele vyhovuje. A mne je smutno. Ja napr nemam ani komu ust na kavu.😢

barborachors
29. sep 2024

@nifnea skus sa k niekomu pridat cez sociálne siete, su tam rôzne skupiny na kamaratky, ak chceš kamosku, musis byt aktívna, bez toho to nepôjde. Vo fitku ci len tak na káve sa človek len s výnimkou zoznámi. Preto treba byt aktívny.

zuzik1407
29. sep 2024

@zuzanaete no,ja som mala 50ludi a zábava do rána.

nifnea
29. sep 2024

@barborachors vies co snazila som sa velmi, ale je to narocne, akoby kazdy uz niekoho svojho mal ci uz susedku ci rodinu ci este kamosku zo zs..casom mi to pripada ze sa uz vtieram, tak uz to asi necham tak…

madielilly
29. sep 2024

@decembrik20033 ja som to neriešila.Oslavila som to iba v kruhu tej nablizsej rodiny a vybavene.Moja mama na moju 30-tku spravila doma "slávnostný obed", pripili sme si,potom na stol sa dali chlebicky,zakusky,ocka,pijatika a zhovarali sme sa a spominali na spomienky.Ja,moja polovicka,mama,krstna a moji starky.A poviem ti,ze bolo to 100x lepsie ako mat volajaku oslavu v restauracii s kopou ludi

sjun
2. okt 2024

Ja som svoju 40tku oslavila doma len muz deti s tehu bruchom. V robote tiez len sa zagratulovalo a konec. A to keby ze chcem celu family tak nazbieram mrte ludi ale na co ked sa v skutocnosti vidime raz za rok. Ale stale si myslím ze si ma tom fajn a mas 5 az 6 blizkych ludi. Moja segra mala 40 napr pocas korony. Vies jak oslavovala? Sama v byte a kamosky cez skype. A nadruzgali sa aj tak 😂. Neboj dobre to dopadne.

decembrik20033
autor
18. nov 2024

@nifnea to poznam:( moja rodina je takto rozhodne a mala

sisaka
19. nov 2024

Neznášam oslavy. Keď mala moja mama a potom aj svokra oslavu 50., obidve vo velkom štyle, prenajaté priestory, kopec ľudí, tak mi stačilo, normálne mi bolo zle z predstavy, že niečo také by som mala zorganizovať.
Za chvíľu mám 50. ja, nič veľké nebude, keďže tu nemáme rodinu, tak len muž, deti a vnučka zbehneme niekde na večeru a potom nejaký pub s kamoškami a vybavené.
Mne osobne žily netrhá, že niekto má potrebu mať veľkú party, mnohí ľudia sú extroverti, majú veľké rodiny, “milión” kamarátov, tak nech si aj hotel prenajmú…

Strana
z4