icon

Nepozvaná na krstiny: Ako by ste reagovali?

Včera o 09:13

Ahojte, s priatelom som uz 3r a viem, ze ma jeho rodicia beru ako sucast rodiny. Jeho teta mala pred pomaly 2r svadbu, vtedy sme boli spolu rok a bola som na svadbu pozvana, samozrejme som aj sla…Narodilo sa im pred casom babo a v sobotu maju krstiny, no na tie pozvana nie som. Mrzelo by vas to, ci by ste sa nad tym vobec nepozastavili? Vdaka za nazory🥰🫶

Strana
z3
autor
Včera o 16:02
@anonym_cc3da9

@anonym_6d7192 take "objavy" by sa na rodinne fotky nemali cpat a velakrat maju tolko rozumu, ze sa necpu, popripade sa odfotia a potom sa cvakne verzia bez nich, cvak💥 dnes nic nestoji uz nie su drahe 30 polickove filmy, ale velkokalacitne gb karty🤣

@anonym_cc3da9 no ked som ja bola na svadbe jeho tety, ked sa sli fotit, postavila som sa bokom aby sa odfotili oni lebo mi to bolo blbe a oni ma hned k sebe volali, ze nech sa idem odfotit. Fotku bezo mna si vobec nerobili napr..

anonym_824109
Včera o 16:55

@anonym_autor na krstiny sa zvykne pozývať najbližšia rodina, ty nie si ani rodina. Svadba je o inom.

anonym_59a8c8
Včera o 18:09
@anonym_autor

@anonym_cc3da9 no ked som ja bola na svadbe jeho tety, ked sa sli fotit, postavila som sa bokom aby sa odfotili oni lebo mi to bolo blbe a oni ma hned k sebe volali, ze nech sa idem odfotit. Fotku bezo mna si vobec nerobili napr..

@anonym_autor s AI ťa potom vymažú 😂

romanovic
Včera o 18:55

@anonym_autor nie si blizka rodina, netrap sa tym. Ja by som sa napr. tesila a urobila by si pekne popoludnie s kamoskami, na ktore mam malo casu.

anonym_b86b49
Včera o 18:59

Volali sme len krstnych a starych rodicov. Uz nai surodenca nie. I ked tam su aj ine dovody.

vkatush
Včera o 19:11

My sme krstili a pozvali sme sesternicu, ale jej frajera nie. Sú spolu tuším 8 rokov. Brali to obaja úplne v pohode, lebo vedia, že krstiny sa robia v malom.
Na svadbu, keď boli spolu asi 4 roky, bol pozvaný aj frajer.

Nerieš, neľutuj, nehnevaj sa, je to normálne. Prídeš potom neskôr na návštevu k bábätku.

tomiholjubavi
Dnes o 06:38

@anonym_autor vobec by som to nebrala osobne. My sme mali na krstinach 10 ludi. Dcerka bola malicka, 3 mesacna, imunita je u babatiek je krehká. Kopu ludi krsti este skor. Kdeze by som ja bratrancov a frajerky pozývala. 🙏 ako pisu baby, krst nie je svadba.

Strana
z3