Netradičné mená pre detičky
Ahojte, len tak by ma zaujímalo aké netradičné, neobvyklé alebo menej freventované mená ste vybrali pre detičky..alebo maáte v rodine, okolí...🙂 ďakujem za každý príspevok..
a ake maju priezviska? tiffany fekete? jamie julian breza? noemi vargova? ach jo...
no ja som raz robila s jednou kockou a volala sa Oriana, odvtedy som ziadnu inu s takym menom nestretla.
@lucinka1104 mate nase priezvisko...preco take cudzokrajne meno? K cudzokrajnemu priezvisku ok beriem... Ale takto je to skor na vysmech..si dieta uzije s takym menom :/
Mno,super téma,babule 😎 .My máme klasiku Alex Daniel 😉 .Druhé,pravdepodobne tiež chalan, bude asi Viktor alebo Viktor Leo.Ale páči sa mi aj Norbert,alebo Libor.V lete na kupku bola sranda,lebo keby sme zakričali "Peter" ,tak sa otočia dvaja,my sme zavolali "Alex" a otočili sa šiesti (okrem nášho 😀 ) . Keby bola predsa len baba,tak to sa mi páči Laura,Stanka,Zoja,Hanka,Emilía..a tak podobne..Ku nášmu priezvisku máme obmedzený výber a do pôrodu ešte zo päť mesiacov ostáva,takže už veľmi nehľadám 😅
Niektorý ľudia dávajú strašnè mená bože...každè dieťa má meno Lara,Mia a atď... zavoláte vaše dieťa na ihrisku a otočia sa 10 detí 😀 Mne sa nepáčia s chlapčenských mien takè,že Mathias,Tobias,Jakub...no hrôza,ale tak každèmu sa páči niečo inè.My máme klasiku:sestra je Monika,čo už asi nikto nedáva... 😀 brata mám Tomáša a ja som Beata 😀 aj moje meno má asi málo kto 🙂 A kebyže mám aj ja dieťa tak dám Laura alebo Barbora a chlapec by bol Marián. 🙂 podľa mňa veľmi peknè mená 😉
Ja som stretla na nakupoch dvojrocneho armani lakatosa...😀
mne sa velmi paci nezvycajne meno Lejla,ale manzel mi to zatrhol tak mame uplne "najnezvycajnejsie" Ema :D
My sme dali Joel Michelle a priezvisko cudzie. Joel som chcela ja a Michelle manzel, teda po dedkovi, aby sa talianska tradicia zachovala 🙂 Mne sa Joel velmi paci, je to biblicke meno podla proroka.
Mená mojich žiakov- Dorian, Brian, Ronald. A v pohode. Dnes je to iné, globalizácia. 🙂
Moja krsna dala mena chlapcom Ramon a Enrico. Moja sestra je Sidónia.
@lalinko2010 ja som chcela dať bábätku z ultrazvuku meno Adam, Ľudovít, alebo Filip. nakoniec je Dominika 🙂
@karabashka manželov kamarát Janko mám manzelku Janku . Deti sa volajú Janka a Janko. podľa mňa des a hrúza. veď je toľko krásnych mien 😖
@lucinka1104 Olívia Balková znie výborne, Zoana mi znie ako skomolenie mena Zuzana 🙂
@karabashka moj syncek sa vola Nathan
@tanaalexdenis u nás sa tuším inšpirujú len telenovelami
synček je samo... žiadny samuel, ale - samo... veľmi sa nám páčila táto forma mena... a tiež sa každý čuduje
@dadulkadanulka meno Dagmar je u nás je bežné, ale skôr pre moju generáciu
mne sa velmi paci meno Soren, ale kedze sme na sk, tak radsej nie,ved ako by to vyzeralo pokrikovat po nom Sori :D
Moj syn je Nicolas, a kebyze mam dceru bola by Santene. Nicolas je po svk Mikulas a Santene bola francuzka zijuca vo vyhnani a bojovala za zenske prava - teda aspon vo filme 😀
Ja som poznala jedno dievcatko ktore sa vola ashley kolenova
super kombinacia 🙂
@ifkael Zoana aj Loriána je v našom kalendary ale v tom rozšírenom 🙂 a prečo syn je Lukáš u nas na sýdlisku je ich 15 ((((
Nam sa pred par dnami narodil vratko

kazde meno ma nieco do seba, aspon je lahko zapamatatelne.....napr. my mame Tamarku a v mojom okoli ziadnu dospelu Tamaru nepoznam, ale toto meno zacina byt popularne v sucasnosti 🙂