icon

Netradičné mená pre detičky

karabashka
3. okt 2013

Ahojte, len tak by ma zaujímalo aké netradičné, neobvyklé alebo menej freventované mená ste vybrali pre detičky..alebo maáte v rodine, okolí...🙂 ďakujem za každý príspevok..

magdus999
8. jan 2014

@oktobermimi dumali sme presne nad Leou, to je pekné, aj slovenské. Chceli sme aj Stelu, ale naj kamoške sa tak zapáčilo, že sa ma spýtala, či mi nebude vadiť, ak tak nazve svoju dcéru 🙂 takže Stela je už na svete 🙂

marcelaaaa
8. jan 2014

inak este sa mai paci meno gretka

pea87
8. jan 2014

@ellenie Sarlota je nadherne meno! 🙂 ja som sa donho zalubila pri Sexe v meste 🙂

siska53
8. jan 2014

Kamoske sa narodila Helenka a maminej kamaratke pred necelym rokom zas Elenka.
kedze ich teraz malokto dava,tak uz su netradicne. A pekne,slovenske. Ziadne zahranicne mena,ktore tu skoro nik nevyslovi spravne a posobia casto so slovenskymi priezviskami smiesne.

damind
8. jan 2014

@oktobermimi sú to pekné mená, no mne sa skôr zdajú ako domáca odvodenina mena, nie ako samotné meno

oktobermimi
8. jan 2014

@damind to hej to je pravda 😉

vymyselnica1
11. jan 2014

no a moja je uplne netradicne Eva. Po mamke aj po babke. Krasne meno na celom svete 😀 Evulka moja 😀

nice202
11. jan 2014

netradicne: Pandora 😀

veronikabb
11. jan 2014

My máme Elianku, na Slovensku ich je málo ešte 🙂

h2
11. jan 2014

@magdus999 Ahoj, držím palce, my už Vilka máme. 🙂 Keď sme mu to dávali, mysleli sme si, že dnes už také meno nikto nedáva, ale zrazu poznáme kopec malých Vilkov, tak len dúfam, že o pár rokov to nebude najvychytenejšie meno. 🙂

miriell
11. jan 2014

My mame Christiana - co mi pride celkom normalne, ale manzel sa vola Zlatko 🙂 Srandovne akurat je, ked ho volaju vsetci na ulici Zlatko (kamaratky, kamarati 😀 ) a nezainteresovani ludia sa uskrnaju, ze co je to za "borca" 🙂

mirkami7
11. jan 2014

môj dedko sa volal Augustín a mama je Vilma,my sme dali našim chlapcom slovenské mená,máme Daniela,Tomáša a Lukáša,ale velmi sa mi páči aj chlapčenské meno Simon.Ked som bola v pôrodnici jednej kočke sa tam narodil chlapček a dali mu meno Timon,aj to je celkom pekné,ešte mala aj dcérku s takým zvláštnym menom čo som ešte nepočula ,ale na to si už nespomeniem

maminai
11. jan 2014

moja sesternica dala meno chlapčekovi Thiago ale nežijú tu na Slovensku ale na Malorce takže jemu sa to hodí aj k priezvisku jeho otec je zo Sicílie.

magdus999
12. jan 2014

@h2 fakt? u nás v okolí som zatiaľ nezaregistrovala žiadneho Vilka 🙂

michaleja_west
12. jan 2014

ja ešte neviem čo čakám ale keď to bude dievča tak bude Jordan (džorden) ,to meno sa mi neskutočne páči a bude jediná s takým menom 🙂

h2
12. jan 2014

@magdus999 Kým sa nám nenarodil, ani ja som nezaregistrovala, lebo som sa nepohybovala medzi matkami s deťmi. U nás v dedine viem okrem nášho o dvoch, z toho jeden v rovnakom veku, takže budú možno aj spolužiaci. Okrem toho sme na ihrisku v BA stretli ďalších dvoch, jedného len pred pár dňami, sedeli vedľa seba na hojdačkách, tá druhá mamička toho svojho oslovila a mňa až myklo, že odkiaľ pozná môjho syna. 🙂

magdus999
13. jan 2014

@h2 tak to je sranda, lebo ja kukávam aj štatistiky, že ako často sa ktoré meno používa, lebo nechcem, že naňha zakričím a polovička ihriska sa otočí 🙂
asi pôjdem na detské ihrisko a skúsim zakričať, že koľko sa ich otočí, nech je sranda 😀

pivonecka
13. jan 2014

@magdus999 ahoj, chcem sa opytat, kde pozeras statistiky? lebo na SU SR take statistiky nie su a ked som niekde nasla ich zdroj, tak tam bola iba TOP10 🙂 diiik

dominika2727
13. jan 2014

My mame Laru. Zijeme v Rakusku,ale aj na Slovensku som uz zopar zaregistrovala,takze az take netradicne uz nebude 🙂

magdus999
13. jan 2014

@pivonecka konkrétne neviem, fakt len "gúglim" ako divá 😀 žial nepomôžem ti 😒

lilly9
24. jan 2014

Liana,Lilien,Thomas,Christian,Lucas,Lucian, Ja mám Kristínku ,Rolanda a našej princezničke v brušku ideme dať Lilien.Chcela som Lucku ale rada chlapov sa zhodla že Lucky v rodine máme druhe v poradí bolo Lilien tak bude .

pavuciatko
6. mar 2014

@lienka1601 trochu neskoro reagujem na tvoj prispevok,ale nedalo mi.ja som Zdena a moja mamina Zdenka🙂 a meno pre synceka sme mali vybrate Ondrej🙂 ale nakoniec je to Gretka🙂

miskaska
6. mar 2014

My máme Edka 🙂

lienka1601
7. mar 2014

@pavuciatko haha :D dobreee :D aka nahodicka 🙂

leanny
7. mar 2014

@pavuciatko Ja mám Ondrejka 🙂 Zatiaľ sme iného nestretli...

babatkoo
8. mar 2015

My mame v brusku Arthura Nika

rebekamarcusko
8. mar 2015

Nas syncek sa vola Marcus Maxim,,teraz cakame dalsie ak to bude dievca,tak manzel chce Nataliu ja som chcela Naomi. Akchlapcek bude David,ale velmi sa mi paci aj Matias. moja sestra je Rachel.

ali08
8. mar 2015

Moji synovia sa volajú Ali A Amir.keby som mala dievcatko tak buď Yasemin,Melody alebo Elisa.

danielina30
8. mar 2015

Suseda bola Anastazia, ale viem, ze ju volali anna aj tusim na Annu oslavovsla meniny.

rebekamarcusko
8. mar 2015

@danielina30 ja som mala kamosku a volali sme ju Staza,Stazka