Netradičné mená pre detičky
Ahojte, len tak by ma zaujímalo aké netradičné, neobvyklé alebo menej freventované mená ste vybrali pre detičky..alebo maáte v rodine, okolí...🙂 ďakujem za každý príspevok..
@sannussi ze promi Hugovia 🙂 🙂 🙂 tak ja som chcela Sylvestra.Ku Hugovi som ani neviem ako prisla dajak na poslednu chvilu.Som ani nevedela ci sa mi paci alebo nie. 🙂 Mne praveze k nasmu Hugovi strasne pasuje neviem si predstavit,zeby sa inak volal 🙂
@tanaalexdenis no,Kia som ju parkrat aj ja oslovila,ale mame auto Kiu 😀 takze uz teraz sa tomu radsej vyhybam,aby to nevyzeralo blbo 🙂 🙂 😀
@tanaalexdenis SOU obchodné 😀 náš chemikár 😉 veľmi podarený človiečik 😀 často známka z chémie záležala na dĺžke sukne 😕 😀 pri vyvolaní pred tabuľou samozrejme 🙂 bol to už pán v rokoch, tak aspoň popozeral 😉 inak bol neškodný, ale v pohode človek, dalo sa s ním vyjsť 🙂 mám pekné spomienky 🙂
super tema,my mame doma krišpína ma este len 4 mesiace ale zvykli sme si ako sa ludia tvaria ked pocuju jeho meno,ked som bola tehu tak sme nikomu nepovedali ze ake meno mame vybrane kvoli reakciam,nam sa pacilo a ked som maleho videla po narodeni tak mi k nemu velmi pasovalo tak som spokojna.ja som ivona tak tiez spoko a dufam ze aj drobec bude spokojny a este sa mi velmi pacilo ked sme vyberali tak piroška velmi mile mi to prislo ale to mm vobec nebral
bývala spolužiačka sa volá Eugénia. A poznám jednu pani cca 35 r. volá sa Albína, a volajú ju Albinka a to meno sa jej perfektne hodí .
S mojou dcerou chodilo na tanecnu dievcatko s menom Berenika, neskutocne sa to k nej hodilo;)
Tetina kolegyna sa vola Zelmira volaju ju Zelka.Moja spoluziacka zo zakladky mala andulku svetlomodru a tiez sa volala Zelka 🙂
no my máme klasiku šimon a bude Ondrej alebo Simona/Timea..
u nas sa v ulicke jedna babi vola Saloména hovoria jej Salka.. a druha sa vola ze Zelmína Šalmanová :D na tom sme sa vzdy ako deti smiali.. no co uz meno si nevyberame.. ja som Zdenka mama je Zdena takze rozornatelne :D ale inak sa mi to nepacilo ked som bola mala.. teraz sa mi velmi paci meno Janko / Yanick - celkom mile ozivenie..ale manzel nechce Janka. skoda.. ale Ondreja som si zamilovala tak dufam bude chlap :D
@cmulinko hej Salome je uz ina kava :D ved aj ta Zelmina nieje zla lebo v podstate je to Selma alebo Salma Hayek ci ako sa to pise 🙂 len ked sme boli male tak mi to pripominalo salonky z vianocneho stromceka a tak 🙂
dobrá téma na pobavenie 🙂 moja babka má kamarátku Anastáziu. čo je celkom pekné meno podľa mňa ALE volajú ju Tázina !! 😀 a ešte poznám Adelfínu
@lienka1601 moj manzel vola dcerku Salonka 😀 mne to nevadi...je to tak milo smiesne.
Ja poznam Elizabeth - to je nadherne meno. Aj Eunyku, Nathana, Saskiu, Antónia, Rút. Emiliu(ktoru volaju Milica)... a stretla som sa aj s menom Ruben. Podla mna su to pekne mena 🙂
Mne sa strasne paci meno pre chlapca Eliáš a Matuš alebo Jonatán a pre babu Rebeka. 🙂
v rodine mame Alžbetku, Gretku, Maroša..........nie až také exotické, ale ani veľmi rozširené mená
Moj syn sa vola Maxim, pri druhom sme sa rozhodli pre Alexej, ale narodila sa nam baba, chvilku bola v hre Maxima, ale to by ludia kukali ci sme na hlavu, tak je Matilda. Synovcov mam Miska a Mateja-Matusa a ked sa vsetci stretnu u babky tak si ide jazyk polamat a vola ich vsetkych Miso. 😀

@tanaalexdenis jj, tiez viem o spominanych promi Hugoch, ja som si vsimla, ze aj tu zacalo to meno davat vela mamiciek, aj v nasom okoli. Mozno to bude zniet smiesne, ale ja som ho nechcela (aj ked sa hodilo k priezvisku), lebo si neviem pomoct a strasne mi Hugo evokuje velkeho mohutneho a pevneho chlapa 🙂 a my sme s muzom tintitka, takze synator tiez asi velky chlapisko nebude. 😀 A navyse uz zo 4D sona som videla, ze drobcek bude mat jemne rysy, takze Hugo mi k nemu vobec nepasovalo. 😀