Netradičné mená pre detičky
Ahojte, len tak by ma zaujímalo aké netradičné, neobvyklé alebo menej freventované mená ste vybrali pre detičky..alebo maáte v rodine, okolí...🙂 ďakujem za každý príspevok..
@sannussi ze promi Hugovia 🙂 🙂 🙂 tak ja som chcela Sylvestra.Ku Hugovi som ani neviem ako prisla dajak na poslednu chvilu.Som ani nevedela ci sa mi paci alebo nie. 🙂 Mne praveze k nasmu Hugovi strasne pasuje neviem si predstavit,zeby sa inak volal 🙂
@tanaalexdenis no,Kia som ju parkrat aj ja oslovila,ale mame auto Kiu 😀 takze uz teraz sa tomu radsej vyhybam,aby to nevyzeralo blbo 🙂 🙂 😀
my máme Krištofa, niektorí najprv krutili nosom, že aké meno, ale už si zvykli 🙂
@tanaalexdenis SOU obchodné 😀 náš chemikár 😉 veľmi podarený človiečik 😀 často známka z chémie záležala na dĺžke sukne 😕 😀 pri vyvolaní pred tabuľou samozrejme 🙂 bol to už pán v rokoch, tak aspoň popozeral 😉 inak bol neškodný, ale v pohode človek, dalo sa s ním vyjsť 🙂 mám pekné spomienky 🙂
super tema,my mame doma krišpína ma este len 4 mesiace ale zvykli sme si ako sa ludia tvaria ked pocuju jeho meno,ked som bola tehu tak sme nikomu nepovedali ze ake meno mame vybrane kvoli reakciam,nam sa pacilo a ked som maleho videla po narodeni tak mi k nemu velmi pasovalo tak som spokojna.ja som ivona tak tiez spoko a dufam ze aj drobec bude spokojny a este sa mi velmi pacilo ked sme vyberali tak piroška velmi mile mi to prislo ale to mm vobec nebral
bývala spolužiačka sa volá Eugénia. A poznám jednu pani cca 35 r. volá sa Albína, a volajú ju Albinka a to meno sa jej perfektne hodí .
@zuzana323 aj svagor ten co ma Kiaru tiez maju KIU auto 🙂
@daliana mna neucil ja som chodila na DOSKU,ale viem,ktory to je.
S mojou dcerou chodilo na tanecnu dievcatko s menom Berenika, neskutocne sa to k nej hodilo;)
Tetina kolegyna sa vola Zelmira volaju ju Zelka.Moja spoluziacka zo zakladky mala andulku svetlomodru a tiez sa volala Zelka 🙂
@tanaalexdenis no vidis,aka nahoda 🙂 🙂 🙂
no my máme klasiku šimon a bude Ondrej alebo Simona/Timea..
u nas sa v ulicke jedna babi vola Saloména hovoria jej Salka.. a druha sa vola ze Zelmína Šalmanová :D na tom sme sa vzdy ako deti smiali.. no co uz meno si nevyberame.. ja som Zdenka mama je Zdena takze rozornatelne :D ale inak sa mi to nepacilo ked som bola mala.. teraz sa mi velmi paci meno Janko / Yanick - celkom mile ozivenie..ale manzel nechce Janka. skoda.. ale Ondreja som si zamilovala tak dufam bude chlap :D
@lienka1601 moja dcera je zas Salome 🙂 a syna Simona mam tiez.
@cmulinko hej Salome je uz ina kava :D ved aj ta Zelmina nieje zla lebo v podstate je to Selma alebo Salma Hayek ci ako sa to pise 🙂 len ked sme boli male tak mi to pripominalo salonky z vianocneho stromceka a tak 🙂
dobrá téma na pobavenie 🙂 moja babka má kamarátku Anastáziu. čo je celkom pekné meno podľa mňa ALE volajú ju Tázina !! 😀 a ešte poznám Adelfínu
A čo poviete na meno Aška?
@lienka1601 moj manzel vola dcerku Salonka 😀 mne to nevadi...je to tak milo smiesne.
@extrate kmotrina teta sa tiez vola Anastazia a volaju ju Stazka.
Mojmu bratrancovi sa dnes narodil syn Jergus 🙂
Ja poznam Elizabeth - to je nadherne meno. Aj Eunyku, Nathana, Saskiu, Antónia, Rút. Emiliu(ktoru volaju Milica)... a stretla som sa aj s menom Ruben. Podla mna su to pekne mena 🙂
Mne sa strasne paci meno pre chlapca Eliáš a Matuš alebo Jonatán a pre babu Rebeka. 🙂
v rodine mame Alžbetku, Gretku, Maroša..........nie až také exotické, ale ani veľmi rozširené mená
My mame Alexandru
🙂
Moj syn sa vola Maxim, pri druhom sme sa rozhodli pre Alexej, ale narodila sa nam baba, chvilku bola v hre Maxima, ale to by ludia kukali ci sme na hlavu, tak je Matilda. Synovcov mam Miska a Mateja-Matusa a ked sa vsetci stretnu u babky tak si ide jazyk polamat a vola ich vsetkych Miso. 😀
Kamoska ma Aleša.

@tanaalexdenis jj, tiez viem o spominanych promi Hugoch, ja som si vsimla, ze aj tu zacalo to meno davat vela mamiciek, aj v nasom okoli. Mozno to bude zniet smiesne, ale ja som ho nechcela (aj ked sa hodilo k priezvisku), lebo si neviem pomoct a strasne mi Hugo evokuje velkeho mohutneho a pevneho chlapa 🙂 a my sme s muzom tintitka, takze synator tiez asi velky chlapisko nebude. 😀 A navyse uz zo 4D sona som videla, ze drobcek bude mat jemne rysy, takze Hugo mi k nemu vobec nepasovalo. 😀