Netradičné meno pre dieťatko
:D Tak baby sup sup s napadmi pre dievcatko mam bud Tabitta,alebo Elizabeth, doma mame Samuela Dušana, Selenu Luciu, Benjamina Dusana ale toto stvrte ak bude vajcurik nic ruce som zo slovenskych nenasla:D:D a to co sa mi paci ma tu uz 10 deti:D:D
@buco15 ano nadherna babika nas Samko mal velke podedene po starkom z manzelovej mamy strany na lavom prsteniku zial museli sme to dat vybrat,lebo zacalo menit trosku tvar a rast akoby sa roztrusilo tak sme sli na kozne a ze von tak mal to na 6stichichov bol zlaty s nim take poznavacie znamenie aj v porodnici🙂 ale dobre ze sme to dali vybrat lebo ako prisli vysledky z histologie uz tam zacali prebiehat zmeny nie este nejake stadium raka alebo pod ale vravela ze nebolo to uplne oki ze by to mohlo prepuknut a potom cely prst:( vam neodporucali? vraj byvaju nebezpecne to len cisto so zaujimavosti sa pytam a meno sa jej naozaj hodi je velmi pekna🙂
@aliza nie v pohode ma 14 a žiju v Rakusku, ked sme sa rozvadzali mal 8 a stihol mu pomotat hlavu, dcera mala 4 tak to sa mu nepodarilo, ale peklo trvalo ešte dost dlho, Rakuske sudy stali na jeho strane nakolko ma Rakuske obč. aj deti a ja Slovenka, nakoniec som to nezvladla a vratila sa na SK malej vybavila SK občianstvo a verte neverte slovenske sudy prehral na plnej čiare , snažil sa mi zobrat aj dceru no bez uspechu jedine čo nam nevyšlo raz za dva tyždne jednu sobotu sa s nim musí stretnut . Teraz bude mat 10 no davam jej ešte dva roky a potom tam už nemusí chodit,
@buco15 jasne rozumiem🙂 skoda vsak ze bujneju🙂 aj Samko ho mal take nezvycajne🙂 sa mi to pacilo ze podedene🙂🙂 ale nas nastrasila aj tym ze cims tarsi tym viac to bude rast a vela stichov uz 6 sa mi zdalo fakt vela na prstenik,ale celkom dobre mu to zasili tak snad nebude ani ta jazva velmi viditelna teraz len bledne no uvidíme🙂
@lucka127 nie nechce ,lebo syn jej stale robí zle, stale do nej kope, psychologička povedala že su to na nej vyvršuje, to čo v nom vrie voči mne. Ona sa ich bojí tak chodí na sedenia k psychol. ta jej pomaha aby im dokazala vzdorovat, uvidíme ako to pojde dalej, prípadne další sud o zakaz styku, len to musím mat dokazy
@aliza syn dufam aj ja , že si to raz uvedomí a prestane ma nenavidiet
@aliza prave teraz začala znova chodit k tej psych. ktora robila posudok na sud, predtym zistila že Aylin bola zvedava chcela s nim a bratom mat kontakt so zvedavosti to bola ešte malá 7 rokov teraz ma 10 pomaly a dochadza jej o čom to je len jej nadava na mna a zle robia snaží sa ju kupit cez peniaze, čo si Aylin , ale už uvedomuje a nechce nič od neho. Aj ked ona mu povie že tam nechce chodit on jej povie že musí. Tak ja už to necham na psychologičku, dokazovanie zakaz styku je tu dost tažke na SK tak uvidím.
@lucka127 mam super partnera, ktory ma podporuje a striedame sa on si ma prist rano pre nu sem do MA a my ideme o 18.00 pre nu do rakuska, vieš čo ja by som mu vyškrabala oči od zurivosti už som sa naučila predychavat, lebo on čaka kedy vybuchnem aby sa mi mohol smiat, preto s nim ja ani nekomuikujem,
@lucka127 však to , ale vieš s čím zautočil????? kupil si moju mamu aj mojho brata, dali sa nalakat na peniaze a obratili sa mi chrbtom, to je najhoršie ked tam dcera ide a oni su u neho tak tym trpí a pritom vlastna babka ju ledva len pozdraví a ona potom trpí prečo babka nema o nu zaujem , mojho maleho syna ešte ani nevidela a pre mna je už ako mrtva....
@buco15 neboj, dobre bude, treba len verit 😉. Dcerka tomu uz rozumie, vidi realitu a zaroven ma u teba s muzom istotu, lasku a domov a to u neho zrejme nie je, ani nebude. AKo si pisala, treba davat pozor, aby si neurobila chybu a pouzit vsetky dostupne prostriedky,a ko ju od neho odstrihnut. Snad vam psychologicka pomoze, to vidim ako najschodnejsiu cestu.

@aliza no a???? to nerieš ja som bola vydata za turka čiže dcera ma priezvisko po nom a maš pravdu Aydin je krasne jemne, mam ešte syna toho ex stačil zmanipolovat tak ostal s ním žit a jemu som chcela dat Ališan a skončil Alican- čita sa Alidžan