icon

Netradičné meno pre dieťatko

lucka127
6. mar 2014

:D Tak baby sup sup s napadmi pre dievcatko mam bud Tabitta,alebo Elizabeth, doma mame Samuela Dušana, Selenu Luciu, Benjamina Dusana ale toto stvrte ak bude vajcurik nic ruce som zo slovenskych nenasla:D:D a to co sa mi paci ma tu uz 10 deti:D:D

lucka127
autor
7. mar 2014

@aliza Tobias sa mne nepaci vies na Natanielom som premyslala ale vravim mm ako ho budeme volat ze von Naty?alebo zdrobneninou:D alebo ako ked budem kricat kdesi ked mi bude utekat:D chi dlhe je to velmi Benjaminka kricime Beňooooo:D:D: to je take pooravskovane:D:D

reni1512
7. mar 2014

moj muz mal v skole ucitelku Neligrej ... je to netradicne, celkom pekne, ale priezvisko Pytliaková 😀 tak to je uz podla mna vtipne...
...precitala som si celu temu, zaujalo ma to, my mame doma Nelku, dnes bezne, ale chcela som Lujzu a Timoteja kedysi davno 🙂
Moj oco sa namargo toho len smeje ze Inčučuna 😀 je netradičné, ked bola sesterka malá volala moju mamku Dabida (Gabika) a oca Ťopa (Peťo) 😀

kyruska
7. mar 2014

@lucka127 chcem sa spýtať, to môžu mať vaše deti druhé mená rovnaké? že obaja synovia majú druhé Dušan... aj tretí bude xy dušan? alebo xy lucia? nevyrývam, len som zvedavá a neviem si to predstaviť, na čo to je potom dobré, ked sa obaja synovia rozhodnú používať druhé meno, budú obaja Dušanovia?

ewka1980
7. mar 2014

@lucka127 ty nerieš žiadne chlapčenské meno 😉 To bude aj tak baba 😀 😀 😀

lucka127
autor
7. mar 2014

@reni1512 Nelka je prekraaasne menoo nadherne naozaj🙂 znie tak jemne jemnejsie ako Lujza 😉

reni1512
7. mar 2014

@lucka127 dakujem 🙂 rozhodla som v porodnici, narodila sa 8meho a 9teho bolo Lujzy 🙂 🙂 🙂

lucka127
autor
Odpoveď bola odstránená
lucka127
autor
7. mar 2014

@ewka1980 no kiezbvy cicus vsetko sa v mojom termine princezny rodia...uvidíme🙂🙂ale pre istotu rada by som mala v zalohe dake caci aj pre fesacika🙂

aliza
7. mar 2014

@lucka127 inak ja mam kamaratku Indku-krestanku a u nich je to tradicia, ze syn dostane druhe meno po otcovi a dcera zase po mame 😉

lucka127
autor
7. mar 2014

@aliza no teda vidis to som ani nevedela:D ako sme to fajne pokombinovali xixi 😉

aliza
7. mar 2014

@lucka127 a inak, ste pekna rodinka, deturence zlatucke a mena sa im hodia 😉

cvikla969
7. mar 2014

@amadea3 a presne pre toto mi rodina a mm nechce schvalit bruna 🙂

danielaaa212
7. mar 2014

@lucka127 nooo my mame doma aurela :D a paci sa nam aj vendelin .. no ak by bol druhy sme to prehodnotili na valer :D. a dievcatko sme vyberali Galinu, ale najnovsie nami lomcuje Varvara 🙂 Inak nasa znama sa vola Genovena .. tiez vodvaz :D

lucka127
autor
7. mar 2014

@aliza dakujeme dala som to len tej pani uz je to nahlasene (aby to mazli)len pre ilustraciu preco Dusan nasi krpculikovia su cely tato:D:D ja som ako cierna ovecka pri nich:D skusala som blond ale ta mi teda nesla:D a kazdy si ma dobera ze 4 te uz snad aj na teba ci? ale ja som to vzdala uz pri 2 :D:D 😀 😀

lucka127
autor
7. mar 2014

Inak premyslam ze ani Vilko nie je zly🙂 len to uz by sme museli potiahnut skor na WIliama a v skratke ho volat Vilko:D:D

buco15
7. mar 2014

@lucka127 ahoj ja mam Aylin, Ľudovít a teraz ked bude baba bude Paula alebo Lukaš

frotta
7. mar 2014

Ahoj my sme dali Markus

lucka127
autor
7. mar 2014

@buco15 Aj moja spoluziacka ma Aylin to je krasne meno ako sa to vyslovuje? byva daleko len obcas piseme🙂: to je turecke vsak?

buco15
7. mar 2014

@cvikla969 Bruno je pekneeeeee

buco15
7. mar 2014

@lucka127 ano tam som ho našla ale je aj v amerike a volaju ju Aylinka y-j čiže ako Ajlin

buco15
7. mar 2014

@lucka127 jaj a som zabudla, ale vyznam ma - padajuca hviezda

aliza
7. mar 2014

@lucka127
@buco15 moj krpec je zase Aydin, vraj tiez turecke 😀

lucka127
autor
7. mar 2014

@aliza :D pekneee

buco15
7. mar 2014

@aliza hej maš pravdu a strašne som chcela Elizuuuuu

lucka127
autor
7. mar 2014

@buco15 krasny preklad hviezdicka z nebicka😉

aliza
7. mar 2014

@lucka127 znamena to 'inteligentny' 😉 a vraj je to aj perzske meno, ale my nemame slovenske priezvisko, to pre tie, ktore by tu chceli o tom polemizovat 😝. Ja som mala vybrate Aiden, ale ked sa maly narodil, bol strasne jemnucky, ako hodvabik, take dievcatko a Aiden bolo nanho tvrde, Aydin mu sadlo ako prdela na serbel 😀

lucka127
autor
7. mar 2014

@aliza jeej to je chutneee aj ansmu vonavy kvietocek Benjaminko🙂🙂 a naozaj je taky rozkosny a ritulka ansa stale sa tulka a cmucka hocikedy hladka ma po vlaskoch jemu to meno tiez sadlo🙂 v podstate kazdemu jednemu🙂:

buco15
7. mar 2014

@lucka127 ano to na nu sedí a ma k tomu krasne znamienko na tvari

aliza
7. mar 2014

@lucka127 hej, aj nas krpec je strasne rozkosny, taky medvedik na tulkanie 😀

aliza
7. mar 2014

@buco15 krasne dievcatko a meno jej naozaj sedi 😉