icon

Netradičný darček: Text na billboarde pre svokrovcov

rado_sa_stalo
Včera o 15:14

Ahojte 🙂 Svokrovci budú mať výročie svadby, majú fakt všetko, keď sa pýtam, čo by chceli, nič nechcú, nič nepotrebujú.
Dnes som videla oznámenie o konaní svadby na jednom a som tam premýšľala, že im niečo také dať spraviť pri ceste, kade chodia každý deň 🙂
Mne sa to zdalo také netradičné, ťažko sa vymýšľa ľudom, čo fakt všetko majú :-/

Strana
z2
betulinka1
Včera o 19:41

@rado_sa_stalo obnovenie sľubu niekde na plazi alebo v horách s posedením rodicov, deti a vnúčat?

valria
Včera o 20:24

@rado_sa_stalo
Však nech sa obdarujú oni navzájom, nechápem, čo s tým máte mať vy...

bolarazjedna
Včera o 23:20

@rado_sa_stalo moja sestra mala taký nápad na výročie svadby rodičov, že dajú sa vyrobiť šperky napr zaliať im ľudskych vlasov.. Ze by sme mohli dat urobiť medailu, v ňom "strom života", kde kmeň by bol z vlasov našich rodičov a potom jednotlivé konáre z ich dcér a následne ich vnúčat. Ak už svokrovci majú ozaj všetko, toto mi príde vhodnejší nápad na darček. Alebo jednoducho im zaplaťte výlet s hotelom, wellnessom, možno do kupelov, alebo nejakú destináciu, ktorú by radi videli ale majú pocit, že už sa tam nikdy nedostanú.

bluka2
Dnes o 00:13

To je taká traposina ako keby to vymyslelo 8 ročne dieta, že sa v tom až dá najst potešenie v tej bizarnosti 😜

valria
Dnes o 04:01
@bolarazjedna

@rado_sa_stalo moja sestra mala taký nápad na výročie svadby rodičov, že dajú sa vyrobiť šperky napr zaliať im ľudskych vlasov.. Ze by sme mohli dat urobiť medailu, v ňom "strom života", kde kmeň by bol z vlasov našich rodičov a potom jednotlivé konáre z ich dcér a následne ich vnúčat. Ak už svokrovci majú ozaj všetko, toto mi príde vhodnejší nápad na darček. Alebo jednoducho im zaplaťte výlet s hotelom, wellnessom, možno do kupelov, alebo nejakú destináciu, ktorú by radi videli ale majú pocit, že už sa tam nikdy nedostanú.

@bolarazjedna Mne to príde až morbídne. Niečo ako zaliaty popol v ozdobách. Ale dobrá komplet vzorka DNA pre prípad🙂).

Strana
z2