icon

Netradičný darček: Text na billboarde pre svokrovcov

rado_sa_stalo
3. sep 2026

Ahojte 🙂 Svokrovci budú mať výročie svadby, majú fakt všetko, keď sa pýtam, čo by chceli, nič nechcú, nič nepotrebujú.
Dnes som videla oznámenie o konaní svadby na jednom a som tam premýšľala, že im niečo také dať spraviť pri ceste, kade chodia každý deň 🙂
Mne sa to zdalo také netradičné, ťažko sa vymýšľa ľudom, čo fakt všetko majú :-/

Strana
z2
betulinka1
3. sep 2026

@rado_sa_stalo obnovenie sľubu niekde na plazi alebo v horách s posedením rodicov, deti a vnúčat?

valria
3. sep 2026

@rado_sa_stalo
Však nech sa obdarujú oni navzájom, nechápem, čo s tým máte mať vy...

bolarazjedna
3. sep 2026

@rado_sa_stalo moja sestra mala taký nápad na výročie svadby rodičov, že dajú sa vyrobiť šperky napr zaliať im ľudskych vlasov.. Ze by sme mohli dat urobiť medailu, v ňom "strom života", kde kmeň by bol z vlasov našich rodičov a potom jednotlivé konáre z ich dcér a následne ich vnúčat. Ak už svokrovci majú ozaj všetko, toto mi príde vhodnejší nápad na darček. Alebo jednoducho im zaplaťte výlet s hotelom, wellnessom, možno do kupelov, alebo nejakú destináciu, ktorú by radi videli ale majú pocit, že už sa tam nikdy nedostanú.

bluka2
4. sep 2026

To je taká traposina ako keby to vymyslelo 8 ročne dieta, že sa v tom až dá najst potešenie v tej bizarnosti 😜

valria
4. sep 2026
@bolarazjedna

@rado_sa_stalo moja sestra mala taký nápad na výročie svadby rodičov, že dajú sa vyrobiť šperky napr zaliať im ľudskych vlasov.. Ze by sme mohli dat urobiť medailu, v ňom "strom života", kde kmeň by bol z vlasov našich rodičov a potom jednotlivé konáre z ich dcér a následne ich vnúčat. Ak už svokrovci majú ozaj všetko, toto mi príde vhodnejší nápad na darček. Alebo jednoducho im zaplaťte výlet s hotelom, wellnessom, možno do kupelov, alebo nejakú destináciu, ktorú by radi videli ale majú pocit, že už sa tam nikdy nedostanú.

@bolarazjedna Mne to príde až morbídne. Niečo ako zaliaty popol v ozdobách. Ale dobrá komplet vzorka DNA pre prípad🙂).

viktoriaandrascik
4. sep 2026

Nieeee 😀 keby mi toto niekto urobil tak som sa veľmi hnevala, daj im radšej spraviť tortu a pozvite ich na obed 😉

januska12323
4. sep 2026

Radšej za tie peniaze sprav obed a pošli ich niekam na víkend.

anonym_1990dd
4. sep 2026

A nikdy som nic nedavala rodicom k vyrociu svadby.Blbost.

verus_16
4. sep 2026

@rado_sa_stalo radsej kavu

anonym_313634
4. sep 2026

@rado_sa_stalo O M G
Nestarala som sa o výročie mojich rodičov,a nie ešte o svokrovcov

anonym_ca22cf
4. sep 2026

Keby moja svokra taky billboard videa, tak by ju asi ranila mrtvica.. ale ktovie, mozno je to tvoj secret plan 😄

anonym_0c7d6c
4. sep 2026

@rado_sa_stalo Moji rodičia oslavovali odjakživa svoje výročie svadby tak, že ocino priniesol kvety a dali si pohár vína. Keď mali 30te výročie, s bratom sme im len povedali, nech si nerobia program na nedeľu (to bol ich deň D) a pozvali sme ich do aquaparku (mali to radi a mohli si to dovoliť len výnimočne), potom na večeru a doma sme pre nich mali pripravenú ešte špeciálnu tortu, presne pre nich.
(Ďalšej 10ročnice sa už ocino nedožil, zasiahlo náhle onkologické ochorenie.)

Bilboard je síce okázalé gesto, ale úprimne, ani mňa by nepotešilo, skôr naopak...
,

Strana
z2