icon

Nevhodné správanie švagrinej na oslave

25. mar 2025

Dievčatá čo si myslíte o tomto. Som nahnevaná a neviem čo si myslieť. Mali sme menšiu oslavu,bolo to v týždni. Prišli švagrovc, rodičia, prišli deťom gratulovať, pretože cez víkend také pracujeme
Neponúkala som alkohol. Švagriná, že či mám nejaký aperitiv. Ja ako úplný abstinent preto sa v alkohole neorientujem, som si myslela, že pýta niečo ako vodka,alebo gin alebo nejaký tmavý alkohol, vravím že to nemám.
Fľaše vína čo sme podostávali a tak, máme uložené na najvyššej polici v kúpeľni.
Švagriná to potom zbadala a prišla aj s fľašou do obývačky že aha a že nemáte! Že či si to môže otvoriť...no samozrejme môžu si to otvoriť.. akože drzosť si to tak zobrať a priniesť.
Vôbec mi nenapadlo núkať celú veľkú fľašu vína,keď skoro nikto nepil alkohol keďže boli autami. Samozrejme sa ani nedopila celá fľaša a viac ako polovica zbytočne zostala.....
Akože baby,potom že či mám niečo k tomu vínu že syr alebo tak niečo. Samozrejme som nemala nachystané syry k vínu, keďže som ho neplánovala ponúkať. Vytiahla som čipsy,nech si aj deti dajú a začala so mnou hľadať misku 🙈 ....pritom na stole mali toľko pochystané, nesedeli len u kávy.
Keď sme boli u švagrinej na posedení,tak som si nikdy nedovolila skrinky v kuchyni otvárať ani niečo navyše pýtať....

stellarstar
25. mar 2025

Žena ty budeš mať iný problém 🙈

sissy27
25. mar 2025

Tiez nepijem a bola by som velmi potesena, keby sa nasiel niekto, kto ma zbavi vsetkych flias vina, na ktore mi doma akurat tak sada prach 🤷‍♀️
Neviem, za mna si zbytocne precitlivela, podla mna len svagrinu nemas rada a vadi ti na nej aj to ako dycha.

alica110
Autor odpoveď zmazal
janka1224
25. mar 2025

Ja ti úplne rozumiem. Mňa by to tiež urazilo, zjavne nemáte dobré vzťahy a jednoducho ti to vadilo. Keď si to neponúkala nemala si sama zobrať... hotovo 🙂

ullala
25. mar 2025

Waw, toto ta dokaze nastvat? By som bola zvedava, co robis, ked je ozaj nejaky vazny problem.

autor
25. mar 2025

@biba_18 pozri napíšem to úplne narovinu,beztak ma nepoznáte. Mala som v tej skrinke taký bordel a zrovna tú otvorila no hanbila som sa ako pes,nuž bohužiaľ. Snažila som sa všetko rýchlo rýchlo pripraviť po práci,tak žiaľ,stalo sa. Ak by prišla nejaká kamoška ale taká s dobrou fajn povahou že sa zasmejeme a tak podobne, tak by som to neriešila a bolo by mi to jedno, ale táto švagriná je veľmi nóbl a skenuje očami všetko!
Ak by si to aspoň nechala pre seba tak ok, prežijem,ale potom vie polka jej rodiny že som toto nemala a ešte aj bordel v skrinke

autor
25. mar 2025

@ullala v pohode
Pri tejto osobe som ešte aj okná umývala. Okrem spálne. Tam našťastie nesnorila

biba_18
25. mar 2025

@alica110 a možno švagriná neslope vôbec a keď išla na oslavu že by si rada dala voľačo - vychádzam z toho že pýtala aperitív, nie fľašu vodky ...

stellarstar
25. mar 2025

Tak si urob doma aj s ňou poriadok aby si sa už nemusela hanbiť 🤷‍♀️

autor
25. mar 2025

@evaachesa nemusím jej správanie. Ja som si u nej nikdy nedovolila sama niečo zobrať čo neponúkala. Toho je veľa

kittykat22
25. mar 2025

Preco skladujes vino v kupelni? 😂😂😂 Ved kvalita toho vina musi byt priserna. To mi napis, ze mas naskladane flase vina vedla uterakov 😅 Byt u tebe na navsteve tak si myslim, ze chlastas vo vani a nepresvedcil by ma nikto o opaku

autor
25. mar 2025

@kittykat22 kde to mám teda dať? Nemáme sklepy ani špajzu

aandrea9
25. mar 2025

To, že ty si abstinent ešte neznamená, že sú všetci abstinenti. My sme tiež ale pre strýčka príhodu mame v spajzi víno aj tvrdý alkohol. Keď máme oslavu alebo navstevu tak sa slušne opýtam, či si niekto niečo alkoholové dá 🤷‍♀️

sissy27
25. mar 2025

Zaujimave, ako sa vino premiestnilo z hornej police do skrinky s bordelom a svagrina ho nahodou zbadala a nasla 🤣 uz to, ze skladujes vino v kupelni, ma celkom zarazilo, potom aj to, ze sice nepijes ale trapi ta spotrebovana flasa vina…

kittykat22
25. mar 2025

tak asi nemas doma 40 flias vina - mas 2-3. Normalne ho uloz niekde do kuchyne. Nie do kupelky 😂

biba_18
25. mar 2025

viac by ma sralo že otvára skrinky ... to je ozaj problém - to by som jej vytmavila...
ale ty si nič o otváraní skriniek nepísala ...

reanda
25. mar 2025

svagrina je svoja a uvolnena.. ber si z nej priklad.. ty si jak na strunke, vyklepana zo vsetkeho.. a to vino dopi.. podla mna ti to velmi pomoze neriesit v zivote zbytocne hovadiny 😝 mozno nabuduce najdes guraz aj svagrinu na oslavu nepozvat, ked ju nemas rada.. to by bolo, co? 😀 😀

jesenzima
25. mar 2025

Koniec sveta 🙄 mňa fakt udivuje, aké hlúposti už ľudí dokážu vytočiť až natoľko, aby sa o to podelili na soc.sieť. a viem, že nemám reagovať, ak má to nezaujíma atď, ale mna tieto neskutočne problémy ľudí vždy udivia natoľko, že si to musím prečítať a potom sa čudovať a zároveň byť rada, že som flegmatik a malichernosti ma nevyvedu z miery 😀

autor
25. mar 2025

@kittykat22 zasmiala som sa,ale nie, vedľa uterakov to neni. Za rožkom je policový priestor so zavesom. Žiaľ,bol na polovicu zatiahnutý

autor
25. mar 2025

@sissy27 nenapísala som že v skrinke bolo víno pane bože už

biba_18
25. mar 2025

@aandrea9 a vieš ty čo? my s mužom abstinenti ani nie sme - ale fakt neponúkam návštevám alkohol. také že pre istotu náhodou kebyže to nemám doma nič ...

kittykat22
25. mar 2025

vino ulozene v kupelni niekde v rohu za zavesom. Tak ty vypadas ako alkoholicka ultra, co si schováva vino po byte 😂 Ako ked chodis po byte alkoholikov a tu flasa, tam flasa 😂 Este chytis hysak ze si niekto jedno vino zoberie ... mozno ta skusali 😅

dm1
25. mar 2025

nechapes preco by si mala davat na cestu? Radsej ten zbytok vylejes ako by mal mat z neho niekto uzitok? Akoze fakt nechapem :o. Ja pijem jedina vino a tak mi ho nasi vzdy zabalia domov lebo ho samozrejme nedopijem aby ho nemuseli vylievat. Riesis ozaj blbosti

autor
25. mar 2025

@kittykat22 a kde ho mám skladovať, nechám si poradiť od skúsenejšej

aandrea9
25. mar 2025

@biba_18 ďakujem za informáciu

bielasovicka
25. mar 2025

Ja nechápem čo riešiš. A v prvom rade, keď príde návšteva, tak sa vždy opýtam kto si dá alkohol. To ze ty nepijes , neznamená ze nikto piť nebude. To od teba bolo nepekne, že si sa nepýtala. Švagriná urobila dobre

evaachesa
25. mar 2025

Autorka tak sa rozhodni či bola fľaša na najvyššej polici v kúpeľni, v skrinke alebo zrazu za zatiahnutým závesom. To si už nepamätáš ako si si vymyslela ten príbeh na začiatku? 🤦🏻‍♀️ Radšej si choď dať z toho 🍷 čo ti tam ostalo. 🤷😅

guudy
25. mar 2025

Autorka, ja ta chapem. Tiez by mi vadilo, ak by sa mi navsteva niekde prehrabavala. A je jedno, ci svagrina alebo niekto iny. Toto sa nerobi. Ani u nas sa neponuka alkohol, hoci mame dost flias v zasobe. My s muzom nepijeme, ostatni maju smolu, ak by pocitali s alkoholom. Robime rozne pohostenie, vratane limonad. A nemyslim si o sebe, ze nie som dobra hostitelka. Potrpime si napr na kvalitnu kavu, na to sa k nam vzdy tesia vsetci kavickari 🙂
Da sa zabavit a oslavit aj bez alkoholu 🙂

autor
25. mar 2025

@evaachesa už keď ideš chytať za slovíčka,tak záves nebol celý zatiahnutý.

hradnapani
25. mar 2025

a nie je zavisla? KEd nemohla vydrzat bez vina - celkom by mi blikala kontrolka