Nevhodné správanie švagrinej na oslave
Dievčatá čo si myslíte o tomto. Som nahnevaná a neviem čo si myslieť. Mali sme menšiu oslavu,bolo to v týždni. Prišli švagrovc, rodičia, prišli deťom gratulovať, pretože cez víkend také pracujeme
Neponúkala som alkohol. Švagriná, že či mám nejaký aperitiv. Ja ako úplný abstinent preto sa v alkohole neorientujem, som si myslela, že pýta niečo ako vodka,alebo gin alebo nejaký tmavý alkohol, vravím že to nemám.
Fľaše vína čo sme podostávali a tak, máme uložené na najvyššej polici v kúpeľni.
Švagriná to potom zbadala a prišla aj s fľašou do obývačky že aha a že nemáte! Že či si to môže otvoriť...no samozrejme môžu si to otvoriť.. akože drzosť si to tak zobrať a priniesť.
Vôbec mi nenapadlo núkať celú veľkú fľašu vína,keď skoro nikto nepil alkohol keďže boli autami. Samozrejme sa ani nedopila celá fľaša a viac ako polovica zbytočne zostala.....
Akože baby,potom že či mám niečo k tomu vínu že syr alebo tak niečo. Samozrejme som nemala nachystané syry k vínu, keďže som ho neplánovala ponúkať. Vytiahla som čipsy,nech si aj deti dajú a začala so mnou hľadať misku 🙈 ....pritom na stole mali toľko pochystané, nesedeli len u kávy.
Keď sme boli u švagrinej na posedení,tak som si nikdy nedovolila skrinky v kuchyni otvárať ani niečo navyše pýtať....
Tiez nepijem a bola by som velmi potesena, keby sa nasiel niekto, kto ma zbavi vsetkych flias vina, na ktore mi doma akurat tak sada prach 🤷♀️
Neviem, za mna si zbytocne precitlivela, podla mna len svagrinu nemas rada a vadi ti na nej aj to ako dycha.
Ja ti úplne rozumiem. Mňa by to tiež urazilo, zjavne nemáte dobré vzťahy a jednoducho ti to vadilo. Keď si to neponúkala nemala si sama zobrať... hotovo 🙂
Waw, toto ta dokaze nastvat? By som bola zvedava, co robis, ked je ozaj nejaky vazny problem.
@biba_18 pozri napíšem to úplne narovinu,beztak ma nepoznáte. Mala som v tej skrinke taký bordel a zrovna tú otvorila no hanbila som sa ako pes,nuž bohužiaľ. Snažila som sa všetko rýchlo rýchlo pripraviť po práci,tak žiaľ,stalo sa. Ak by prišla nejaká kamoška ale taká s dobrou fajn povahou že sa zasmejeme a tak podobne, tak by som to neriešila a bolo by mi to jedno, ale táto švagriná je veľmi nóbl a skenuje očami všetko!
Ak by si to aspoň nechala pre seba tak ok, prežijem,ale potom vie polka jej rodiny že som toto nemala a ešte aj bordel v skrinke
@ullala v pohode
Pri tejto osobe som ešte aj okná umývala. Okrem spálne. Tam našťastie nesnorila
Tak si urob doma aj s ňou poriadok aby si sa už nemusela hanbiť 🤷♀️
@evaachesa nemusím jej správanie. Ja som si u nej nikdy nedovolila sama niečo zobrať čo neponúkala. Toho je veľa
Preco skladujes vino v kupelni? 😂😂😂 Ved kvalita toho vina musi byt priserna. To mi napis, ze mas naskladane flase vina vedla uterakov 😅 Byt u tebe na navsteve tak si myslim, ze chlastas vo vani a nepresvedcil by ma nikto o opaku
@kittykat22 kde to mám teda dať? Nemáme sklepy ani špajzu
To, že ty si abstinent ešte neznamená, že sú všetci abstinenti. My sme tiež ale pre strýčka príhodu mame v spajzi víno aj tvrdý alkohol. Keď máme oslavu alebo navstevu tak sa slušne opýtam, či si niekto niečo alkoholové dá 🤷♀️
Zaujimave, ako sa vino premiestnilo z hornej police do skrinky s bordelom a svagrina ho nahodou zbadala a nasla 🤣 uz to, ze skladujes vino v kupelni, ma celkom zarazilo, potom aj to, ze sice nepijes ale trapi ta spotrebovana flasa vina…
tak asi nemas doma 40 flias vina - mas 2-3. Normalne ho uloz niekde do kuchyne. Nie do kupelky 😂
viac by ma sralo že otvára skrinky ... to je ozaj problém - to by som jej vytmavila...
ale ty si nič o otváraní skriniek nepísala ...
svagrina je svoja a uvolnena.. ber si z nej priklad.. ty si jak na strunke, vyklepana zo vsetkeho.. a to vino dopi.. podla mna ti to velmi pomoze neriesit v zivote zbytocne hovadiny 😝 mozno nabuduce najdes guraz aj svagrinu na oslavu nepozvat, ked ju nemas rada.. to by bolo, co? 😀 😀
Koniec sveta 🙄 mňa fakt udivuje, aké hlúposti už ľudí dokážu vytočiť až natoľko, aby sa o to podelili na soc.sieť. a viem, že nemám reagovať, ak má to nezaujíma atď, ale mna tieto neskutočne problémy ľudí vždy udivia natoľko, že si to musím prečítať a potom sa čudovať a zároveň byť rada, že som flegmatik a malichernosti ma nevyvedu z miery 😀
@kittykat22 zasmiala som sa,ale nie, vedľa uterakov to neni. Za rožkom je policový priestor so zavesom. Žiaľ,bol na polovicu zatiahnutý
@sissy27 nenapísala som že v skrinke bolo víno pane bože už
vino ulozene v kupelni niekde v rohu za zavesom. Tak ty vypadas ako alkoholicka ultra, co si schováva vino po byte 😂 Ako ked chodis po byte alkoholikov a tu flasa, tam flasa 😂 Este chytis hysak ze si niekto jedno vino zoberie ... mozno ta skusali 😅
nechapes preco by si mala davat na cestu? Radsej ten zbytok vylejes ako by mal mat z neho niekto uzitok? Akoze fakt nechapem :o. Ja pijem jedina vino a tak mi ho nasi vzdy zabalia domov lebo ho samozrejme nedopijem aby ho nemuseli vylievat. Riesis ozaj blbosti
@kittykat22 a kde ho mám skladovať, nechám si poradiť od skúsenejšej
Ja nechápem čo riešiš. A v prvom rade, keď príde návšteva, tak sa vždy opýtam kto si dá alkohol. To ze ty nepijes , neznamená ze nikto piť nebude. To od teba bolo nepekne, že si sa nepýtala. Švagriná urobila dobre
Autorka tak sa rozhodni či bola fľaša na najvyššej polici v kúpeľni, v skrinke alebo zrazu za zatiahnutým závesom. To si už nepamätáš ako si si vymyslela ten príbeh na začiatku? 🤦🏻♀️ Radšej si choď dať z toho 🍷 čo ti tam ostalo. 🤷😅
Autorka, ja ta chapem. Tiez by mi vadilo, ak by sa mi navsteva niekde prehrabavala. A je jedno, ci svagrina alebo niekto iny. Toto sa nerobi. Ani u nas sa neponuka alkohol, hoci mame dost flias v zasobe. My s muzom nepijeme, ostatni maju smolu, ak by pocitali s alkoholom. Robime rozne pohostenie, vratane limonad. A nemyslim si o sebe, ze nie som dobra hostitelka. Potrpime si napr na kvalitnu kavu, na to sa k nam vzdy tesia vsetci kavickari 🙂
Da sa zabavit a oslavit aj bez alkoholu 🙂
@evaachesa už keď ideš chytať za slovíčka,tak záves nebol celý zatiahnutý.
a nie je zavisla? KEd nemohla vydrzat bez vina - celkom by mi blikala kontrolka

Žena ty budeš mať iný problém 🙈