Oblečenie na neformálnu svadbu spojenú s oslavou
Baby,som teraz mimo civilizácie a kupovať cez net nemám čas vyberať a väčšina mi nesadne,všetko vraciam.Takze poraďte podľa foto,dali by ste na svadbu?Top je lurexovy.Na sukňu plánujem ešte narýchlo našiť krajkový alebo tylový lem.Alebo bielu blúzku?Mám toho aj dosť slušného,ale spoločenské veci moc neskladujem.
@elizabet173 farebne akú myslíš?Toto je taká svetlosivá a dosť pohodlná na tancovanie,preto som si ju vybrala.Cierna mi príde neviem,akoby smutná na svadbu,farebné mám zas až moc farebné vzory
@lopuch22 nemusí byť čierna, kľudne aj sivá, ružová, svetlo modrá, zelená...ale nie káro
@lopuch22 ja by som sa takto obliekla skor do kancelarie. Na svadbu nie, ani neformalnu, tam by som volila saty, nieco podobne tomuto: https://www.modrykonik.sk/market/saty/768jh4/sv...
Ale ty najlepsie poznas nevestu, hosti, miesto... Vsade je "v norme" nieco ine.
Vrch je pekný sukňa nič moc
Toto je do office, nie na oslavu
podla mna v pohode 🙂 ked nemas moznost zhanat ine, toto bude v pohode
našlo by sa aj iné,no som aj dosť konzervatívna a nemám rada výrazné farby,vzory.Teraz dilema či sa cítiť dobre vo svojej koži alebo vydržať v niečom krajšom?Času dosť,vďaka za rady,skúsim si to takto nafotiť s rôznymi sukňami.Topanky a kabelku mam ako zaklad,do nich som sa zamilovala hneď a tie nechcem menit
@lopuch22 vyzerá to super, áno je to skôr také do kancelárie ale za mňa ok, kľudne aj na svadbu keď píšeš že to nie je taká klasická svadba.
Tiež radím vymeniť sukňu za ružovú, bielu...
Nemáš k tým topánkam a kabelke doladiť nejaké šaty? Ak nie tak aj tento outfit je pekný
@lopuch22 aka to je neformálna svadba? Berú sa? Bude hostina? Bude tanec? Podľa tvojho prispevku ano takže toto sa na svadbu nehodí. Určite zvoľ nejaké šaty. Lurex by som vôbec na svadbu netahala (skor na ples ale len šaty) a karovanu sukňu už vôbec nie. Podľa vecí na obrázku usudzujem, že máš peknú postavu tak si obleč niečo čo sa na svadbu hodí. Aj tu na bazariku vieš nájsť vhodné šaty za pár eur.
No katastrofa. Vyzerá to strašne.

@lopuch22 sukňu by som volila jednofarebnú