Odradil by vás zásnubný prsteň za 40 000 eur?
Ahojte, ak ste tu nejakí muži. Otázka znie jasne a stručne. Odradilo by vás od ženy, keby vám povie, že chce zásnubný prsteň za 40 000€?
A možno v opačnom garde pre ženy, mali ste niekedy požiadavky na muža, že v akej sume vám má kúpiť snubný prsteň, inak ho pošlete k vode?😆
Kolko nul si tam pridal?
Ja som mala strieborny. Vybrala som si ho sama. Ale… zrovna tento tyzden vypadol z neho kamienok. Drahsi nez nejakych 200€ by som ani nevzala. Vzdy je to “len” prsten.
Ja doteraz netuším koľko stál
@nykkushka btw, tieto prstene sa neobjenávajú na internete. U Tiffanyho v NY boli aj drahšie prstene a šperky než za 40k € (resp. USD). Tiffany tak úplne nestojí o internetové nákupy, tam prezentuje len niečo (obvykle to lacnejšie). Majú prekrásne obchody s top servisom a preferujú osobný prístup. Rovnako ako Cartier a pod.
Je pravda, že tiež som chcela obrucku vykladanú briliantami a muž sa chytal za hlavu, že ju nebudem nosiť (ani ju naozaj nenosím, lebo mi prstene vadia😅), ale toto je tiež extrem. Extrem už bol, keď mi kamarat povedal, že on ma pre frajerku “vysnívaný” prsteň za 10 tisic, ktorý vraj aj ona chce, lebo to berie ako investíciu. Na druhej strane je jeho frajerka už 15 rokov nezasnubena a podľa mna by po toľkých rokoch bola rada aj za prsteň z pupavy. Po otázke, že a čo keby taký prsteň stratila, mi odpovedal, že take prstene sa nenosia, ale sú doma odlozene v trezore. Takze po 15 rokoch dostat snubak, ktorý budem mat odložený doma v trezore, to je teda vyhra pre dotyčnú🤣 a to mi tej baby bolo tak luto, a tak som pracovala na tom, nech uberie z nárokov a kupi jej už po toľkých rokoch hocijaký… a on nie a nie sa zlomit
K téme neviem nič napísať. Predstava že by mi chlap venoval niečo tak drahé je nereálnejsia než že ma v tomto okamihu trafí meteorit 😂
No ale chcela by som vidieť prsteň za 40k 😆
Ja svoj ani nenosim, na lavej mam obrucku a pravy prstenik mam tucnejsi a nevojde nejako. 🤣
@katka700 USD nie je tak ďaleko od €... tak tu máš napríklad https://www.estatediamondjewelry.com/product/wh...
@nykkushka tie za väčšiu hodnotu na nete nenájdeš len generátor a cenu ti vyhodí podľa kritérií, ktoré zásad, druhú, tvaru,farby a karatu diamantu...aspoň kedysi to tak bolo ...zo srandy som zadala parametre aký by sa mi páčil a vyhodilo mi cenu okolo 26tis ale to bolo pár rokov dozadu
Netusim kolko stal moj prsten ale moj muz vie, ze radsej som sa super dovolenku ako míňať peniaze za prstene. Takze dufam, ze nestal 40 tisic.
Jasné, požiadala by som ho, aby stál snubák minimálne 40 tisíc a aby mi ho daroval niekde na luxusnej dovolenke👍 ináč si ho nebudem vážiť a milovať. A keď nám to spolu neklapne, pôjdem do záložne 😁zarobenéé
Prejdem rovno k tej tvojej známej.Nie ona bude ľutovať,že mohla mať vraj dobrého muža,ale ten muž môže byť rád,že sa jej zbavil.
Ahoj požiadavky na cenu som fakt nemala 😀 ale myslím si že určitú hodnotu by mal mať. Príde mi to vhodne. Šperky sú proste symbolom hodnoty, pokiaľ pre niekoho vyjadrujú len duševnú hodnotu a prstienky je trebárs z dreva tak nech. Ale asi každá žena ma inú predstavu. Každopádne ja osobne som mala predstavu výzoru aký by asi mal byt nie hodnotu. Ale pravdaze je to šperk ktorý nosím každý den tak by sa mal primárne páčiť mne, rovnako sa na to pozeral moj teraz uz manžel.
Za 40 000 by som chcela radšej zasnubne auto ako prsteň 😂
🤣🤣🤣🤣by som jej povedala ze nech si ho kupi sama ked chce taky drahy. Mne osobne bolo ukradnute v jakej hodnote budem mat snubny prsten, nepotrebovala som ani s diamantami, ani briliantami ani nic podobne. Aj tak ho nenosim a zapada prachom. Mam obrucku a nenosim ani ju, tiez to zapada prachom. Mne su zbytocne obe prstene. Obrucka sa mi z neznameho dovodu zvacsila a pada mi a snubny prsten nenosim vobec je mi zbytocny.
Keby už mi kúpil dom, auto a všetko po čom túžim a ešte by mu zostalo na prsteň za 40000, tak nech mi ho kúpi. Ak by to bol muž ktorého by som milovala nie pre peniaze, ale pre povahu, tak by som mu to tolerovala, ale... Keby mi ho dával, hneď by som mu povedala že ho nosiť nebudem, nech mi dá spraviť repliku za 5 eur lebo ešte ma niekto stretne na ulici, prepadne a zbije, znásilní, alebo zabije kvôli prsteňu? Alebo že ho nedopatrením stratím? Ďakujem neprosím. Mám od manžela taký, ktorý nestál ani tie povestné 3 platy a aj ten sa bojím nosiť keď idem niekam sama.
Asi som divná, ale môj prsteň stal menej ako polovicu mesačného platu a aj to sa mi zdalo veľa. Chcela som pôvodne obyčajný z chirurgickej ocele s kamienkom, predával sa na českej stránke asi za 40 eur. Hentaky prsteň by ma len odradil, lebo za takú sumu spravím svadbu, idem na dovcu a ešte mi minimálne 30 tisíc ostane
Och, to sa mi zdá už prehnane nie? Ja nemám rada prsteň typu na pol prsta, že mi záťaži a natiahne ruku aj po kolená. Som skôr za malý elegantný šperk na ruke. Určite som nemala takúto požiadavku, ani by ma to nenapadlo 😉
Tak tá " stará známa" je dobre drbnuta. Ja byť chlap, tak ju pošlem tak do ..., že si to bude dlho pamätať. Chorá debilka, za 40 000 môže mať niekde polku/ tretinu bytu, domu, alebo zariadenie bytu, atď. Ženská, čo s praktickým zmýšľaním nemá nič spoločné, normálny chlap ju kopne do riti. A keď je už ona taká " luxusná", čo ponúka do vzťahu a života ona? Len seba, svoju blbu hlavu a prehnane nároky?
Ja by som ani ten za 4t nenosila, bála by som sa, že ho stratím
@kavasmliekom Toto je s tým násobkom je USA tradícia. Je taká finančná istota pre manželku. V prípade rozvodu jej prsteň zostáva. U nás to však nie je bežné.
@galinotchka veď aj auto a garáž by mi mohol po rozvode nechať 🤭
Bozemoj. Mam znameho kde zena povedala ze chxe za 3000 eur, inac nepovie ano lebo to je minimum. A dostala ho,.. mam kolegu ktory na moj prsten povedal ze a tebe stacil takyto? ZE Taky lacny, on svojej kupil diamond.... ozajstny chrapun, uz sa rozviedol a uz chvalabohu nepracuje u nas. AJ JEDNO AJ DRUHE JE FUJ PREMNA. .ja som sa vydala z lasky a nikdy ma nezaujimalo kolko stal zasnubny prsten, bola som najstastnejsia ze ma poziadal a spolu sme sa pripravovali na nas velky den, dodnes sme manzelia. Ale teda toto som si precitala a zarazilo ma to este viac 🤣🤣🤣🤣
40k to je fakt pre smotánku, ale zas čo tu píšete 40€ sa mi zdá rovnako neprimerane udalosti. Ale ok, v podstate je zo prkotina a hlavne nech sa zhodnú v tomto mladomanželia 😀

@autorka toto je vtip? 🤣🤣🤣
Ci sa pyta frajerka B.K.? 🤣🤣🤣