Odradil by vás zásnubný prsteň za 40 000 eur?
Ahojte, ak ste tu nejakí muži. Otázka znie jasne a stručne. Odradilo by vás od ženy, keby vám povie, že chce zásnubný prsteň za 40 000€?
A možno v opačnom garde pre ženy, mali ste niekedy požiadavky na muža, že v akej sume vám má kúpiť snubný prsteň, inak ho pošlete k vode?😆
Urcite nie... Neviem v akej hodnote som dostala zasnubny prsten, ani ma to nezaujimalo. Dolezitejsie bolo, ze ma poziadal o ruku. Samozrejme, ze sa mi prsten pacil... To je druha vec.
Viem ze existujú aj na Slovensku ženy, ktoré sú dámy, a ktoré nosia na prste šperky za sumy o ktorých sa tu bavíme. Isto aj viac. Ibaže tie ženy nepoznajú Modrý koník.
Nepotrebujú to
Ja chcem ale aj táto tiav, k nemu a auto.
potom nechce Teba ale snubný prsteň 💍
neni náhodou z Humenného 😂 poznala som tam takú jednu 🤦🏻♂️ určite neni zlatokopka 😄
fuj 🤮
Snubný prsteň za 40 000 €, to patrí k takej časti spoločnosti, do ktorej patrí málokto, a neviem, či je až takou výhrou do nej patriť.
Ja som svojej budúcej manželke kúpil prsteň za už ani neviem koľko, zdá sa mi, že niečo cez dve stovky, a ako bola nadšená! Len sa po pár rokoch stratil, niečo ako v tom vtipe so strieborným príborom a "podozrenie zostáva", len na rozdiel od toho vtipu sa už nenašiel. Tak som niekedy k cca. 10-temu výročiu kúpil náhradný, asi v podobnej cene. Keby bol moc drahý, manželka by z toho asi veľmi nadšená nebola (šperky ako forma materiálneho zabezpečenia ženy pre prípad rozvodu, to v našej spoločnosti presadzujúcej BSM zmysel nemá).
Tak to musí byť dobre vadná žena, akože ja by som nechcela snubak ani za 4000, žiadne brilianty ani podobne kraviny načo sa chvastat, láska je láska, alebo peniaze sú láska ak toto zabije zena
Mne kúpil teraz už manžel za 327eur a stačil by mi ozaj nejaký strieborný i keď sa trafil do môjho vkusu a obrúčky tiež sme neboli nároční. Veď to je predsa o nás a nie o tom čo kto za koľko má....poslala by som takú dámu s nárokmi kade ľahšie
Aká povrchná sviňa by som musela byť aby som chcela od muža prsteň v takej hodnote alebo vôbec diktovať akú má mať hodnotu. Ty si schopná mužovi ponúknuť nejaký taký drahý dar v cene 40 000? Ak nie, tak nemáš právo ani taký dar vyžadovať. A ešte k tomu prsteň, ktorý väčšina ľudí nosí len rok do svadby a potom skončí v šuflíku
Pomyslím že drbla pri pôrode rovno na hlavu....či pochádzaš z milionárskej rodiny a zeriete zlatými vidlickami.....??? Ak hej ...tak princ Harry bude asi voľný čoskoro ...možno aj ten druhý 😉
Samozrejme , že by ma taký prsteň potešil , čo by nie 😀 .
Ja napríkad zdieľam mylsilenku , že zásnubný prsteň by ma byt diamantový , dajú sa kúpiť už ta celkom rozumne ceny . Nebola by som nahnevaná keby nie , ale nebudem klamať , keby mi dal muž strieborný prsteň so skleneným kamienkom ako hrom , to by ma trochu zamrzelo .

@karinly pre mňa je zlatokopka žena, čo sama nemá čo ponúknuť (materiálne veci, financie), ale od chlapa to požaduje a očakáva vo vysokej miere. Presnú definícku si vieš vygoogliť za 2 sekundy.