icon

Originálne veľkonočné darčeky pre chlapcov. Inšpirácie.

Včera o 09:09

Ahojte. Kupačov myslím mojich 5 chlapov 😅😅 čo namiesto sladkostí ? 😅

Rozmýslala som aj nad zubnou pastou a kefkou do balíčka a nejaké vitamíny, či to bude blbé ? Alebo nejake ovocie ?
Nechcem byt nejaka preafektovana, kolačik bude napečený, sladke naju este z mikuláša a moje deti to nejak nemusia 😅😅😅 ale budem rada ak napíšete čo dať deťom do balíčka

Strana
z2
martinmmartin
Včera o 09:12

Nemozes im dat zubnu pastu ktoru maju ajtak na umyvadle kazdy bozi den. To musi byt nieco co nieje tovar beznej spotreby , ide o sviatok co je raz za tok a ocakava sa tiez nieco co nieje samozrejmost, chces nechces.

anonym_6b907c
Včera o 09:14

@anonym_autor waw, zubná pasta, to je nápad teda😂, to už radšej trenky, ponožky, keď nejedia sladké, daj im čo jedia, klobásy? syry?

cibinka18
Včera o 09:17

tak mozno nejake drobnosti, byvaju napr, take penove vajicka na vyfarbovanie, alebo pastelky male, nejaky privesok... a mozno po 5 eur :D

anonym_b08e1c
Včera o 09:25

Jezis normálne daj coko vajce a coko zajaca a pridaj 5 eur
Akože ktorý kúpač chce zubnú pastu

nikushka8
Včera o 09:30

ved existuju aj zdravsie sladkosti, lyo ovocie.. najlepsie vies, co maju radi a zjedia..

michaelam2
Včera o 09:38

Tazke to maju dnesne deti, namiesto cokoladoveho vajicka zubnu pastu 😀

bielasovicka
Včera o 09:47

Strašné.... Ze zubnú pastu do balíčka 🙈

jaja1979
Včera o 09:48

@anonym_autor sušené lyofilizovane ovocie, napr. Mixit majú všeličo aj na veľkú noc

viestta
Včera o 09:51

Cokoladove vajce, ked nechces nejake sunty, tak kup vajce z cokolady, aj take predavaju
Alebo kup silikonovu formu a vyrob, nie je to az take zlozite

anonym_fa537c
Včera o 09:55

Pastu? Určite niečo majú radi. Ty ich poznáš. Sušené ovocie, medové lízatká, oriešky v čokoláde (alebo bez), čokoládové vajce (zajačik) a peniažky.

zuzubb007
Včera o 09:55

Pastu? To väčšia kravina ťa nenapadla? Peniaze, nech si vyberú čo chcú v obchode potom

kitycat
Včera o 10:19

Velkonocne balicky? Co?

Ved jedno kinder vajicko alebo to lyo ovocie nie je nic hrozne.

Ale ked mas chut robit balicky ako keby to bol Mikulas, tak chapem, ze vrecusko musis naplnit

Uplne zbytocne... z kosika jednu vec a vybavene

anonym_f3c07e
Včera o 10:27

ulej po poldeci

minesasubu
Včera o 10:32

záleží od veku - náš vždy dostane nálepky, šumivky do kupela, niečo na tvorenie, chrumky, pastelky a pod je toho kopec
ja kupujem v actione majú super veci teraz

januska12323
Včera o 10:34

Sladkosť, hračku, peniaze podľa veku a záujmov.

anonym_d0bddc
Včera o 10:36

Ale inak aka by to bola sranda. Zena by nakupila po euro zubnu pastu a miesto cokoladoveho vajicka davala. Tie vyrazy tvare deti by boli zaujmave 😀.

o__o
Včera o 10:42

Nedavaj ziadne balicky, daj normalne vajicko, kinderko, co mate radi a peniaze 🙂

luckajozko21
Včera o 10:54

nasi mali min rok nejake dinosaurie vajco, ze museli vyklepat sadru malickym kladivkom a bol z toho maly plastovy dino. Hovadina, ale lepsie ako zubna pasta.
Lyo ovocie napr nieco od mixitu, ak vyslovene nechces coko

nevenka
Včera o 10:59

Ja by som nasim dala aj lyo ovocie, to miluju, alebo minule som natrafila za dobru cenu, daky vypredaj, 2 ks tricka s labkovou patrolou za 5 eur 😅, tak toto nasich potesi az az. Alebo nejaka drobna hracka, pastelky, plastelina, peciatky, pera,...

alenka58
Včera o 11:07

keď to má byť darček k veľkej noci tak sa drž tematiky, jedine že by zubná pasta bola v podobe vajca................

anonym_52264e
Včera o 11:12

Moji sú mali, bude skovavacka užitočných drobnosti v záhrade s indiciami. Precítame si o sviatku. S vacsimi by som šla na výlet, piknik s napecenymi koláčmi 🙂. A úplne veľki ocenia pár 💶.

anonym_741a4c
Včera o 11:13

😅😅😅😅😅😅 zubná pasta a kefka to nemyslíš vážne ze?
Pozri mixit, objednaj par sladkosti a je to

anonym_3304cd
Včera o 11:14

Teba by potesila spongia na riad a flasa saponatu?

Zubna pasta ako darcek je total mimo na Velku noc.

Milion inych moznosti: ak nechces sladkosti tak nejae slane snacky, oriesky, male lego, knihy, nieco na tvorenie, poukazka na spolocny vylet, kino, listky do herne…

Moj maly dostal naposledy bicykel 😅 (ma narodky v zime a potreboval vacsi, tak som to takto osidila)

anonym_22cd46
Včera o 11:26

@anonym_autor nedávno som našla milé video na veľkonočné balíčky.

https://www.youtube.com/watch?v=k5rVjWcjg-0

Môžeš tam dať malým šibčom horkú čoko - vajíčka, zajačikov, sušené ovocie - oriešky v nej obalené, kinderko, Lindt má bonbóny z horkej čoko, je zdravá + pribaľ 5-10 eúr, žuvačky...

mam1na
Včera o 11:30

@anonym_autor originál Kinderka, to deti poteší. Aspoň moje. Iné čokoládky, zajačiky, napr čoko z Lidla im nechutia, tá ich značka. Teraz sú také tie veľké Kinderka v ponuke.

anonym_9f1044
Včera o 14:11

@anonym_autor Absint, rumové pralinky, višne v čokoláde.

janka54321
Včera o 14:51

Zubní pastu...ako tá vôbec mohlo toto napadnut ..to už uvarene vajce bez zdobenia bude lepšie ...och

zara1357
Včera o 15:07

@anonym_autor ja za seba: 1 zajac, 1pomaranč, 1 papierova bankovka- pravá ( nie na hranie) a vždy drobnosť s motívom veľkej noci ( omaľovánka z obchodu spolok sv.Vojtecha, alebo rôzne tvorenie šálka na vymaľovanie, alebo šitie , lego, ponožky, kľúčenka, plyšák) a samozrejme kraslica musí byť.

katema
Včera o 18:25

Pepco ma tiež krásnu inšpiráciu pre kupacov. Pozri ich IG 😊

anonym_5c48cc
Včera o 19:02

To mi niečo uniklo? Veľkonočné balíčky?

Strana
z2