Originálne veľkonočné darčeky pre chlapcov. Inšpirácie.
Ahojte. Kupačov myslím mojich 5 chlapov 😅😅 čo namiesto sladkostí ? 😅
Rozmýslala som aj nad zubnou pastou a kefkou do balíčka a nejaké vitamíny, či to bude blbé ? Alebo nejake ovocie ?
Nechcem byt nejaka preafektovana, kolačik bude napečený, sladke naju este z mikuláša a moje deti to nejak nemusia 😅😅😅 ale budem rada ak napíšete čo dať deťom do balíčka
@anonym_autor waw, zubná pasta, to je nápad teda😂, to už radšej trenky, ponožky, keď nejedia sladké, daj im čo jedia, klobásy? syry?
tak mozno nejake drobnosti, byvaju napr, take penove vajicka na vyfarbovanie, alebo pastelky male, nejaky privesok... a mozno po 5 eur :D
Jezis normálne daj coko vajce a coko zajaca a pridaj 5 eur
Akože ktorý kúpač chce zubnú pastu
ved existuju aj zdravsie sladkosti, lyo ovocie.. najlepsie vies, co maju radi a zjedia..
@anonym_autor sušené lyofilizovane ovocie, napr. Mixit majú všeličo aj na veľkú noc
Cokoladove vajce, ked nechces nejake sunty, tak kup vajce z cokolady, aj take predavaju
Alebo kup silikonovu formu a vyrob, nie je to az take zlozite
Pastu? Určite niečo majú radi. Ty ich poznáš. Sušené ovocie, medové lízatká, oriešky v čokoláde (alebo bez), čokoládové vajce (zajačik) a peniažky.
Pastu? To väčšia kravina ťa nenapadla? Peniaze, nech si vyberú čo chcú v obchode potom
Velkonocne balicky? Co?
Ved jedno kinder vajicko alebo to lyo ovocie nie je nic hrozne.
Ale ked mas chut robit balicky ako keby to bol Mikulas, tak chapem, ze vrecusko musis naplnit
Uplne zbytocne... z kosika jednu vec a vybavene
ulej po poldeci
záleží od veku - náš vždy dostane nálepky, šumivky do kupela, niečo na tvorenie, chrumky, pastelky a pod je toho kopec
ja kupujem v actione majú super veci teraz
Ale inak aka by to bola sranda. Zena by nakupila po euro zubnu pastu a miesto cokoladoveho vajicka davala. Tie vyrazy tvare deti by boli zaujmave 😀.
nasi mali min rok nejake dinosaurie vajco, ze museli vyklepat sadru malickym kladivkom a bol z toho maly plastovy dino. Hovadina, ale lepsie ako zubna pasta.
Lyo ovocie napr nieco od mixitu, ak vyslovene nechces coko
Ja by som nasim dala aj lyo ovocie, to miluju, alebo minule som natrafila za dobru cenu, daky vypredaj, 2 ks tricka s labkovou patrolou za 5 eur 😅, tak toto nasich potesi az az. Alebo nejaka drobna hracka, pastelky, plastelina, peciatky, pera,...
keď to má byť darček k veľkej noci tak sa drž tematiky, jedine že by zubná pasta bola v podobe vajca................
Moji sú mali, bude skovavacka užitočných drobnosti v záhrade s indiciami. Precítame si o sviatku. S vacsimi by som šla na výlet, piknik s napecenymi koláčmi 🙂. A úplne veľki ocenia pár 💶.
😅😅😅😅😅😅 zubná pasta a kefka to nemyslíš vážne ze?
Pozri mixit, objednaj par sladkosti a je to
Teba by potesila spongia na riad a flasa saponatu?
Zubna pasta ako darcek je total mimo na Velku noc.
Milion inych moznosti: ak nechces sladkosti tak nejae slane snacky, oriesky, male lego, knihy, nieco na tvorenie, poukazka na spolocny vylet, kino, listky do herne…
Moj maly dostal naposledy bicykel 😅 (ma narodky v zime a potreboval vacsi, tak som to takto osidila)
@anonym_autor nedávno som našla milé video na veľkonočné balíčky.
Môžeš tam dať malým šibčom horkú čoko - vajíčka, zajačikov, sušené ovocie - oriešky v nej obalené, kinderko, Lindt má bonbóny z horkej čoko, je zdravá + pribaľ 5-10 eúr, žuvačky...
@anonym_autor originál Kinderka, to deti poteší. Aspoň moje. Iné čokoládky, zajačiky, napr čoko z Lidla im nechutia, tá ich značka. Teraz sú také tie veľké Kinderka v ponuke.
@anonym_autor Absint, rumové pralinky, višne v čokoláde.
Zubní pastu...ako tá vôbec mohlo toto napadnut ..to už uvarene vajce bez zdobenia bude lepšie ...och
@anonym_autor ja za seba: 1 zajac, 1pomaranč, 1 papierova bankovka- pravá ( nie na hranie) a vždy drobnosť s motívom veľkej noci ( omaľovánka z obchodu spolok sv.Vojtecha, alebo rôzne tvorenie šálka na vymaľovanie, alebo šitie , lego, ponožky, kľúčenka, plyšák) a samozrejme kraslica musí byť.
To mi niečo uniklo? Veľkonočné balíčky?

Nemozes im dat zubnu pastu ktoru maju ajtak na umyvadle kazdy bozi den. To musi byt nieco co nieje tovar beznej spotreby , ide o sviatok co je raz za tok a ocakava sa tiez nieco co nieje samozrejmost, chces nechces.