Oslava
Baby toto je skôr na odreagovanie 😄 podotýkam nie som ani nahnevaná,ani dotknutá 😅 len môj muž sa smeje na Tom doteraz 😄
Mám sestru , obe rozdielne , robila oslavu, akoze bolo to avizované mesiac dopredu 🤷
Som vegetariánka ,dlhé roky, bolo mäso ako pohostenie , nejaké bravčové , a mne povedala že nič mi nepripravila , že mi spraví maslový chleba 😅😅😅 môj muž hovorí že kukal som ako k k t...šak aspoň syr na gril ti mohla robiť keď už na Tom robila to mäso😄 akoze vždy naozaj vždy mi každý pripraví vegiee verziu a to aj v prípade každého z mužovej strany , ešte sa mi nestalo toto a ešte od vlastnej sestry 😄 čo by ste si pomysleli , akoze chápem povinne to nie je , ale šak zavolá má 🤷😅
Môj muž spomína stále sa smeje na Tom...že veď maslo možno bolo niečím špeciálne 😅
Volala zo slusnosti, aby druhi nepovedali...ale tak...kto ti povie do oci, ze zavidim ti, tak ta budem ponizovat?
@maulena nepotrpim si zo slušnosti ... vobec nie, nemusí vôbec ,veď ma na výber
Pozri, po tejto skusenosti si nabuduce dones Halloumi ci nejaky iny syr. Od tvojej sestry je extremne neslusne ti nedat daco ine ako chlieb s maslom. Neslusne, nevychovane, nezdvorile.
Mne by bolo trápne aj s masom a chlebom a to som masozravec 😃 to bola oslava coho? 😃
tak povedzme si tak, este to bola aj tvoja vlastna sestra. ja som napriklad celiaticka, to chapem, to sa len tak nahradit neda, no tebe fakt mohla aspon nejaku zeleninku rychlo na grile spravit alebo ten syr
@fiirsttiime 3 ľudí naraz , jej oslava a dve jej detí)
@jeltica hocičo náročná nie som úplne stačila zelenina...keby mi dala surovu mrkvu ocenim ale nie aj psovi že daj si keď chces maslový chleba 😅
No pekne. Nenajrajat žiadnu zeleninu, aby si ty nemohla nič jesť a zároveň vytrestat aj ostatných.. toto už je vyšší level.. 😂
@laila22 to nevymyslis 😄😄😄
Ľahká pomoc:nabudúce si rovno prines syr a pred všetkými jej povedz,že dnes nemáš chuť na chleba s maslom.😜 a keď to nepochopí,tak to nerieš a hotovo.
Mna zarazilo, ze ajnostatnym hostom podla tvojho opisu nachystala Len maso s chlebom, to je nieco, co som Este nikdy nezazila, kazdy chysta aj zeleninu, syr a drobnosti, keby niektonmal.chut. zvlastne hostitelka.
Ja som veliaticka a zvyknem si nosit vlastne pecivo, pretoze ostatni nemusis vediet, co mi chuti a ani neziadam, aby niekto riesil, ze co mozem alebo nemozem. Niekto mi nachysta aj to, niekto nie. Ale to sa vzdy dohodneme. No to co popisujes, by urcite niekto u nas okomentoval. Ale view, ze k sestre nabuduce si treba doniest vlastne jedlo, prip. Objednat donasku😉
Na každej grilovačke sme mali k masu aj jednoduchý šalát- rajčiny, uhorky, syr. Neviem si predstaviť, žeby som jedla len maso a chleba.
@zuzuliatko18 áno mali len mäso a chleba😅🤷
@zuzuliatko18 nie nikomu to neprišlo zvláštne 😄 každý že aké dobre, len môjmu mužovi skoro odpálilo dekel😅ako sa zachovala ,ale tak vieš je to Moja sestra nechcel rýpať
@alex49 nemachruj 😄😄😄 že vy ste mali , my sme nemali ,👍😄 ja osobne vôbec nič 😅
Nevies ako funguje zavist? Ze ked tebe nieco zavidia tak ten zavistlivec sa bude snazit vyuzit kazdu prilezitost na to, aby ti dal pocitit, ze ta povazuje za menejcennu. Teda menej dolezitu alebo az nedolezitu. Ale tym manevrom pred vsetkymi vlastne len dokazala svoju vlastnu ...hlupost...proste ona si to vychutnala ale...neviem co si o tom mysleli pritomni. Ale na tvojom mieste ak by ma este raz pozvala, tak jej povedz ,,nie dakujem, maslo s chlebom si mozem dat aj doma,, alebo sa jej spytat, ci ti uvari aspon krupicu a tym to aj zaklincovat.
Tak to zjavne mate v rodine ine zvyky, Lebo u nas SA kazdy snazi ponuknut tak, aby si hostia Dali, co SA.im paci. Iste, z muzovej strany su niektore zvyklosti ine ako u nas, ale vsetko sa da vykomunikovat🤣
Necitam komentare, len tvoj uvodny prispevok....ked je to u sestry tak vzdy normslne by som si k nej zobrala svoje jedlo.a ked pridu oni ku vam spravila cisto vegetarianske a ak take neje , daj jej chleba so salamom

No naco sa pozvala, ked ta nemala cim pohostit…