icon

Oslava Dňa matiek s malými deťmi

15. máj 2025

Hlavne tie co mate male deti do 3 rokov ktore vam este nekupia kvet ci coko..a ani si to neuvedomuju..

ariannazara
15. máj 2025

Ja osobne nijak 🤷‍♀️ bežný deň ako každý iný 😅

klementinka58
15. máj 2025

vzdy kvety kupuje manzel so synom spolu....a davaju to spolu aj gratuluju v ramci moznosti 🙂

really8
15. máj 2025

Starsi (2r) isiel s ockom do obchodu a doniesli mi tofiffee. Mlady panko mi ho podal ze to kupil mame.

hederamonstera
15. máj 2025

Tatinko ma nechal vyspat, zatial obriadil chlapcov (2 a 3r), urobil ranajky a mne kavu🙂 potom ich zobral von a ja som si uzivala ticho a samotu na terase a v zahradke, potom prisli, dali sme si obed(ktory som za hlasnej hudby a mojich tancov nachystala), muz isiel uspat deti (=viac free timu) a poobede ich obidvoch poslal za mnou, nech mi daju pusu a bonbonieru 🥰 a zvysok dna sme boli vsetci spolu na dvore.
Najvacsia spokojnost🙂

miriamzba
15. máj 2025

Nijako.

lucia13022023
15. máj 2025

Išli sme na jednu akciu ktoré organizovalo naše mesto a malý mi s mužom vyrobili srdiečko z plasteliny 😁
To bola jediná zmena v ten deň... Inak mi vždy nosí pavúkov z plasteliny🤣

cukroska
15. máj 2025

Normálne dostala som kvietky od deti a bol deň ako každý iný. Potešilo ma to veľmi a zahrialo pri srdci.
A kým boli deti malé kupoval mi manžel za nich.

nafka0483
15. máj 2025

Manzel sa postaral (ako kazdy rok) o to aby mi dcera dala dezert a v skolke mali akciu a vystupenie 🙂

oriesocek
15. máj 2025

Boli sme na oslave a odcestovali, tak tam sestra kúpila každej mamičke čo ma deti čokoládu a blahoželali. Na druhý deň od manžela bezlakto jogurt a bezlakto koláč 🙂

denkabemommy
15. máj 2025

Od dňa kedy som bola tehotná dostávam od manžela kyticu, takto vedie aj synov, takže vždy dostanem kvety a niečo na zjedenie a už aj darčeky od synov 😊♥️

mullerova46
16. máj 2025

Sme v setriacej fáze ale šli sme do cukrárne 😁 syn má necelých 2

mantilka
21. máj 2025

Manžel sa postaral o kvety, mala doniesla zo škôlky vyrobený darcek a ja som navarila slávnostný obed, koláčik. Pre mňa bolo najkrajšie to objatie, pusa od oboch a vďačnosť od manžela za naše dieťatko.