icon

Oslava narodenín v Mc Donalds

olinka1986
24. sep 2016

Ahojcek maminky moj syn bude mat 5 rockov a chceli by sme mu urovit oslavu v mc donalde s kamaratmi aj som sa tam pytala ze ako to chodi ale pani nemala momentalne cas kedze jej tam jedna oslava prebiehala.rada by som vedela ci sa to tam plati a kolko alebo teda ako to prebieha dakujem za odpovede

evittam
24. sep 2016

@indiankaindi Ja nikde netvrdím, že jem iba čisté "biomäso"....A áno je to len tvoj názor - a ja ti ho neberiem. Ak je to podľa teba hovädina - v pohode. Ty fakt veríš tomu, že to mäso a všetko okolo je vyrábané len na základe prospešnosti pre verejnosť a nikomu a hlavne nie McDonald´s nejde hlavne o zisky a ako ušetriť? Ak áno - tak ti závidím tvoju naivitu. 😀
Mne to stačí a stačia mi aj osobné skúsenosti ľudí, ktorí s tým robia.
Napríklad mleté mäso zo supermarketov - no tak to je ďalší pekný "humus" a môžeš sa s tým pekne otráviť - ale aj to je možno podľa teba len "drb" a "reči" a podobné. No proste ver čomu chceš. Ale ja si radšej spravím kvalitný "hambáč" doma ako budem platiť v Mc..... 😉
A myslieť si, že "mekáč" je to najmenšie zlo v potravinách - to fakt myslíš vážne?! Ty si potom fakt ešte poriadny hamburger ani nevidela....Nehnevaj sa.....
Ale znovu sa ospravedlňujem za odbočenie od témy.

zuzitko74
24. sep 2016

@evittam Melieš si mäso doma?

evittam
24. sep 2016

@zuzitko74 Samozrejme. A určite ho nekupujem v super a hypermarketoch.

ukulela
24. sep 2016

@zuzitko74 ja si meliem 🙂 ale bio posadnuta nie som. nekupujem maso v tescach, ani kaufoch, radsej v masiarni.
ale teda jednu oslavu v mekaci by som prezila uplne v pohode 🙂

tajka1986
24. sep 2016

@olinka1986 to ta fakt zabije spravit male obcerstvenie pre par deti doma?

zuzitko74
24. sep 2016

@evittam A ako to riešiš? Chováš si sama, či lovíš?
PS . S tým lovením si nerobím srandu. My máme známeho poľovníka a párkrát nám už doniesol.

sam2
24. sep 2016

@ajana1 ako nerozumiem. Ako fakt ti je prd do toho co niekto da svojmu dietatu na obed.Alebo chces kazdemu nanutit svoj jediny nazor ako spravny a jediny akceptovatelny? Len aby si neplatila vyssie poistne? Budes stat pred hypermarketom a kazat ludom? Aby nekupovali humusy, ktore tam predavaju? Alebo ako si to predstavujes?
Treba si uvedomit jednu vec: zijeme v demokracii, kazdy z nas ma pravo stravovat sa, vzdelavat, kojit, verit comu len uzna za vhodne. Takze ano, teba je do tychto veci velky prd... Prepac, ale nemam rada diskusie, kde druhi zhadzuju ostatnych... Respektuj a budes respektovana

ajana1
24. sep 2016

@sam2 tak si este raz precitaj co som napisala a nezapinaj rovno samonasieranie 😉 Tyka sa to nas vsetkych a je kratkozrake si mysliet ze to ze ako narod tucnieme Nie je nas problem. A zial to zacina uz u malych detoch a zlych navykoch Preto je osveta dolezita. Nevravim byt posadnuty trendami a jest bio ale mat urcitu rovnovahu v stravovani a pohybe

evittam
24. sep 2016

@zuzitko74 V pohode. Nie nelovím. Niečo chováme. A mám spoľahlivého mäsiara už roky. 😉

sam2
24. sep 2016

@ajana1 ja nie som nasrana. Ale myslim si, ze je to kazdeho vec. A mc je naozaj to male zlo (ak to nie je kazdodenna strava). Kazdy mame pravo vyjadrit svoj nazor, ale odsudzovat a presviedcat o svojej pravde pre mna nie je cesta.... Mozne niekoho motivovat, predlozit mu inteligentne svoje postrehy k danej teme, preco si myslime ze to co robi nie je prave to najstastnejsie, ale zaroven respektovat to co robi on. A nie svoj nazor pretlacat silou mocou a zhodit dotycneho len preto, ze ma na danu problematiku iny nazor 😊
Proste zasa sa tu tema rozvynula uplne inam ako bola mierena...

hettinka
24. sep 2016

syn bol na oslave v McDonalds dvakrát, podľa mňa to nebolo bohviečo, hoci na nejakej oslave kvalitu jedla až tak neriešim ... dostali tortu, zmrzlinu, nejaké HappyMeal a kreslili si, hrali sa nejaké hry, a potom boli na obhliadku vzadu v kuchyni.
Osobne by som tam oslavu neorganizovala, radšej doma, alebo v nejakom detskom hracom centre. A nejde ani tak o jedlo (lebo však deti tam aj tak veľa nezjedia a je to skor výnimočná záležitosť), ale celkovo o tú atmosféru a aktivity.

Každopádne všetky informácie sa dajú získať na ich internetovej stránke, alebo priamo v prevádzke.

indiankaindi
24. sep 2016

@evittam ja nevravím ze im neide o zisk. To by boli asi dosť zvlastni podnikatelia :D podľa tejto tvojej teórie každý komu ide o zisk, predava humus škodlivý zdraviu. Z toho usidzujem, ze všetko co ješ si dopestujes vrátane obilia na muku na chlieb a dochovas si zvieratá ktorých mäso konzumuješ. Pretože ak čokoľvek kupujes, ten druhy to určite predava so ziskom a teda určite predava humus s primiesanym papierom. Tak to vyznieva...

momoqui
24. sep 2016

@olinka1986 pani nemala cas? Uz len z toho dovody by som tam oslavu nerobila. Odmietnut (potencialneho) zakaznika je neprofesionalne 🙂

evittam
24. sep 2016

@indiankaindi Mýliš sa - tak to vyznieva pre teba. Ja som sa len vyjadrila k tomu čo predáva McDonald´s - k ničomu inému......A ty len prekrúcaš. Áno každému ide o zisk - to je cieľ normálneho podnikania - ale aj v tom je veľký rozdiel. Je veľký rozdiel ak normálny a slušný podnikateľ zarobí na riadnom hamburgery s mäsom v konečnom dôsledku cca 20-50 centov a na tom, že nejaký nadnárodný reťazec ťa ide kŕmiť celulózou a niečím čo oni nazývajú "mäsom" - a ty ver čomu chceš- kľudne tomu, že v hamburgery od mekáča dostávaš plnohodnotné a kvalitné mäso za 3 Eur - či koľko stojí tá úbohá náhrada niečoho čo nemá nič spoločné so svojim názvom-bohužiaľ.
Ja našťastie mám možnosť nakupovať u ľudí, ktorým verím a niečo si aj dopestujeme a dochováme sami....- keď už si sa na to pýtala. 😉

tulipanikdiddlina
24. sep 2016

@olinka1986 ja osobne ako decko som tam mala oslavu 2x. Vtedy to "letelo". Viem ze som spolu s maminou vyberala co budeme konzumovat. Vybrali sme len hranolky a tocenu zmrzku plus tortu som mala od nich. Islo tam len o tu atmosku, ze mam party v mekaci 😂 Nesli sme sa tam nadzgat fast foodu. Zlupli sa hranolky kto chcel, niekto si dal zmrzku na zaver sa rozkrajala torta tu zjedli vsetci a isli sme sa este vyblaznit na ihrisko. To bolo cele 👍

indiankaindi
24. sep 2016

@evittam keď budem stáť pri výrobe hamburgera a budem vidieť, že tam dávajú nejaký humus, potom môžem prehlásiť že to tak je a šíriť tuto info. Inak je to len "jedna baba povedala". Tak isto môžeš tvrdiť, ze zem je rovna doska. Asi tak sú informácie o ktorých si ty presvedčená pre mňa vierohodné. A čudujem sa, že v dnešnom svete plnom absurdných konšpirácii dokážu ľudia uveriť hocijakým bludom len preto, že slnko je žlté a obloha modrá. Bez dôkazu, bez vysvetlenia. Len tak. A ešte keď je to taká blbost. Prepáč.

abbey1
24. sep 2016

@olinka1986 Na oslavu by som Mc Donald nevolila. Určite je lepšie nejake detdetské centrum, alebo indoorove ihrisko, kde deti majú naozaj miesto na hranie a rôzne aktivity. T ti dokážu pripraviť i výzdobu, zaobstarať animatora k deťom, občerstvenie a tortu si prinesiete svoju. Deti to ocenia oveľa viac ako stiesnene priestory vcDonalde. O kvalite stravy tam sa nebudem vyjadrovať. To je každej inteligentnej osobe jasné.

momoqui
24. sep 2016

@indiankaindi skus si kupit "hamburger" v mcd a potom skus kupit maso v masiarstve zomlet ho a spravit si hamburger. Je to ta ista chut? Pravdepodobne nie. Nemusis vidiet produkciu na to aby si vedela ohodnotit chut a kvalitu.

indiankaindi
24. sep 2016

@momoqui nie je to to iste to je samozrejme. Ten z mc je podstatne lepsi :D to máš ako s pizzou. Doma eobena nie je nič moc. Ale keď ti ju prinesu je to úplne ina káva. To ale neznamena, ze je to humus ;) a takto by som mohla porovnavat donekonečna. A nie, nie som az taká zlá kucharka. Jedla som hambace, pizzu a iné veci aj u iných ľudí a nedá sa to fakt porovnať 🙂

indiankaindi
24. sep 2016

@tajka1986 ja som jeden rok robila oslavu doma. Bol to des. Deti boli všade, rovnako kečup a čokoláda a blato. Upratovali sme 2 týždne lebo som musela tepovat sedačku aj prať záclony. Po občerstvení, torte a pár hrách sa deti nudili. Bola disco aj rozprávka ale všetko ich bavilo pár minút a dosť. Vtedy som si povedala nikdy viac

momoqui
24. sep 2016

@indiankaindi nemyslela som konkretne teba. Pokial hambac s mcd je lepsi ako domaci co si niekedy skusala jest (ak si taky niekedy jedla) pripadne v kvalitnej restauracii tak mas velmi zle poznatky o kvalite jedla. Pizza ma viacmenej rozdiel v tom ze doma nemas pec s drevenym uhlim (predpokladam ze bezne ludia taku doma nemaju) pretoze to je atribut ktory je najdolezitejsi na to aby sa ti dobre upiekla. Tym chcem povedat ze porovnavat maso s tym co sa predava v mcd a tvrdit ze je to ta ista kvalita je len z trucu ....

anatalia77
24. sep 2016

Asi mi nikto neuveríte,ale ja som v živote nejedla hamburger a nebola som v mc donalde.

zuzitko74
25. sep 2016

@anatalia77 Ja ti to verím, tiež mám zopár vecí neochutnaných a miest nenavštívených.

evittam
25. sep 2016

@indiankaindi Mne sa ospravedlnovat nemusis. Ja nesirim ziadne dezinformacie. Par ludi co vyraba ten hamburger poznam a stacilo mi raz vidiet tu "podosvu" co okolo nejakeho kvalitneho mäsa len isla.....Ale chapem -ak to niekto jedava radsej bude verit,ze je to kvalitny vyrobok.

indiankaindi
25. sep 2016

@momoqui nevravim ze kvalita je rovnaká ale tvrdiť že je to humus a že je tam papier, to mi príde naivné a hlúpe. Myslim ze kvalita jedla z mc je možno nižšia ako domáceho jedla, ale je rovnaká resp. porovnatelna s tým, čo ponúkajú v akejkoľvek inej reštaurácii. A rozdelenie na kvalitnú a menej kvalitnú reštauráciu neuznávam. V každej ti môžu pod nos strkať nekvalitne potraviny po záruke. Je to vec sympatií k reštaurácii a dôvere k personálu.

indiankaindi
25. sep 2016

@evittam je to vec názoru. Myslím že rozbor toho mäsa si nerobila ani ty ani ti ľudia. Neviem z čoho súdiš že ide o podošvu, zrejme si to fakt nikdy nejedla, teda nemôžeš hodnotiť. A prepáč, pochybukem že niekoho kto to vyrába poznáš, keďže do každej prevádzky sa to mäso vozí hotové a zmrazené a nevyrába sa to priamo ;)

evittam
25. sep 2016

@indiankaindi Neospravedlnuj sa mi stale. A ano,bohuzial som to jedla. Ale ty si urcite este nejedla riadny hamburger ak tvrdis,ze to comu niekto hovori mäso v zemli z celulozy s troskou nejakych prisad a platku niecoho co sa tvari ako syr je lepsie ako pravy hamburger z mäsa a vsetkeho co k tomu patri-recept som dala vyssie😉. Proste kludne nadalej ver comu chces verit a jedz co len chces. Ja ta o nicom nepresviedcam.
Ale uz sme mimo temu. Takze mne nemusis dokazovat a ani ma presviedcat o svojej pravde.

evittam
25. sep 2016

@indiankaindi A prepac, ale ja som tu urcite nie ta naivna....🙂

moni244
25. sep 2016

@evittam ja nechapem, co tu furt riesis, pytal sa niekto na nazor na jedlo tam?

evittam
25. sep 2016

@moni244 Nie, ja len odpovedám. A už som sa ospravedlnila za odbočenie od témy.