Oslava narodenín v Mc Donalds
Ahojcek maminky moj syn bude mat 5 rockov a chceli by sme mu urovit oslavu v mc donalde s kamaratmi aj som sa tam pytala ze ako to chodi ale pani nemala momentalne cas kedze jej tam jedna oslava prebiehala.rada by som vedela ci sa to tam plati a kolko alebo teda ako to prebieha dakujem za odpovede
@sam2 tak pribinacik aj u nas je istotka (smotanovy a malinovy, ine neberiem 🙂 ... ale vyvar z bujona? APAGE taka matka :P
(samozrejme s nadhladom a nadsazkou. ja sa tiez snazim junira drzat zdravsie - ale ked mi raz vyliezolna stola napchal do ust asi 4 kusy plodov mora - bomboniery - ktore nikdy nejedol a ani nikoho jest nevidel, no nemiluj ho , to som sa mala obesit? a ani z oslavy v mcdonalde by som sa neobesila ...
Inak toto nepochopím, zakladateľka sa pýtala na to ako prebieha oslava v mekáči a nie na to čo si o produktoch tejto firmy myslíte. Och ženy, ženy.........
My chodíme do mekáča raz za čas a ešte sme neumreli. Chcela by som vidieť chladničky tých supermatiek aké blbosti tam majú.
@abbey1 to je sice krasne ako by si to ty volila, ale tiez nechcem oslavu za neviem 200 eur 😀 a aby som si doniesla vlastne jedlo, tortu, platila animatora, priestor...to mi fakt tak nešibuška...som pozerala Kids house a ine a 120eur!!!! To nie som ochotna vyvaliť za detsku oslavu.
A teraz k veci - mali sme asi 2x oslavu v MC a nebolo dietata čo by sa stažovalo. Za 60 eur si myslím ze je to fajn cena a kvalita ...animatorka malovala deti na tvar, mali tam nejake ,,mikro hry,, potom išli do kuchyne alebo teda len nakuknut do pripravne jedal - nebola som tam s nimi takze neviem kde presne ich vzali. Tie 2 hodiny ubehli ako nič, gratulacie atd...ziadny rodič sa nesťažoval, ak by nechceli tak predpokladam ze nepridu, aj take sa stalo ze jedny koli tomu ze to je v MC odmietli, maju na to pravo, zavolali sme inych.
Oslavy doma nerobím - nemam chut mat z bytu kôlničku, nemam rada ked mi deti behaju po izbách a celkovo nech si kazdy robí bordel u seba doma. 😀 😀 😀
@natalym ja som tak davno nebola normalne som dostala chuť... 😀 😀 😀
@sardinka336 Ideme?
ách ženy, človek aby sa bál hocičo opýtať, lebo ho tu hneď bez milosti ukameňujete. Zakladateľka sa pýtala ako to tam funguje, nie aký je Váš názor, či súhlasíte alebo nie...čím ďalej tým sú tu reakcie na otázky horšie a horšie. Tiež nie som zástanca "mekáča" ale áno, zájdeme raz za mesiac, nič zlé na tom nevidím 🙂 a pritom som ták, ktorá si dáva pozor čo je, no aj tak..raz za čas si doprajem 🙂 zabite ma prosím Vás 🙂 😀 som názoru, že by tam nemali denno denne mamičky ťahať detičky (aj mladšie ako 5 rokov) ale urobiť oslavu??? nevidím problém. Robia tam skvelé koláčiky, tortičky, horúcu čokoládu, ovocné čajíky a samozrejme hranolky, či hambáče 🙂 isto deti neumrú 🙂 vídavam tam mamíčky, ktoré majú na rukách 2-3 ročne deti a tlačia do nich hranolky. Je mi z toho zlé, ale za to mekáč nemôže 🙂 a to že tam dávajú do mäsa hnus? Do 8 z 10 reštaurácií by ste prestali chodiť, keby ste sa dostali do kuchyne 🙂 takže kľud mamičky, neukrižujete zakladateľku témy, len sa chcela opýtať, ako to tam funguje, keďže doma oslavu robiť nechce, čo sa jej ani nedivím...ja sama by som nerobila oslavu pre deti na byte 🙂 to by vyzeralo 🙂 no a môžte sa teraz pustiť do mňa 😀 😎 pekný deň 😉
ženy zaslúžili by ste si fakt po papuli!!!!!
KDE sa zakladateľka pýta či je alebo nieje mekáč zdravý????? VY je ZAPLATITE tú oslavu?????? Ako fakt neviete odpovedať na A a musíte všade pchať vaše stupídne názory B?????????????????
Veď vy si choďte po vaších superBIO obchodoch, ďalej dávajte deťom papať mrkvičku či vaše domáce koláčiky a nevnucujte svoje názory druhým.
@olinka1986 pamatám si že raz kamočška spomnala, že tam synčekovi robila oslavu a chválila si. Tiež robila v Trnave a priebeh presne ako písala už jedna maminka. želám peknú oslavu 🙂 bez ohľadu na to či bude na Mesiaci, u Vás doma, či v mekáči.
Pekný deň
@olinka1986 Ahoj. Moja dcera ma uz sice 21 no ked bola mala tiez mala asi dva krat oslavu v mekaci☺. Zdrava strava nezdrava pre deti to je wau a uplne najviac sa jej pacilo ze sme tam s muzom neboli citila sa ako velkacka😀. Stalo ma to v tej dobe okolo 1000 korun ale zalezalo kolko deti bolo. Platila som to az po oslave. Bola torta kazde dieta dostalo hamburger hranolky moja dcera darcek plus mali program. A vies co moja dcera mala ztoho ovela viac radosti ako keby sme jej robili oslavu domu a zato mi to stalo. Ved nejedla tie hamburgery kazdy den☺
@olinka1986 ja mam hlaaaad. A listky zlavnene. A mekac dalekoooo

@olinka1986 prepac ja ti pomoct sice neviem, ale niektore co ti tu pisu sa nedaju brat vazne, sa divim ze ti nikto nenavrhol aby si vsetky deti co pozves nakojila lebo to teraz leti 😂 Tu ked chces spachat spolocensku samovrazdu tak toto je top diskusia 😀 Ja som sa raz k niecomu vyjadrila ze kupujem a jem pasteky tak to si mala vidiet ten cirkus ze jake som hovado 😂