icon

Oslavujete Valentín, aj keď ste v dlhodobom vzťahu?

9. feb 2026

Aj ked ste dlhe roky v maželstve alebo vo vztahu? Či je to len sviatok pre zamilovaných ?

Strana
z3
crazy_cat_lady
9. feb 2026

Nijak specialne, lasku a naklonnost si davame najavo kazdy den

babababka
9. feb 2026

Nie.

koniarova
9. feb 2026

Nie

ivik4
9. feb 2026

Vyslovene ci oslavujeme , tak nie 🤔. Dame si nieco mile co ale nie je nijak odlisne od toho co si kupujeme bezne a tym to konci

marth16
9. feb 2026

@anonym_autor manžel mi kúpi kyticu, ja kúpim nejaké dobré víno, ktoré si vypijeme keď prídeme z večere. Takto už pár rokov.

anonym_847923
9. feb 2026

dame si malickost ... teda ja jemu on daco rezervoval na vecer .. ale to chodime von casto takze to ani nieje valentin ... ale ano radi si davame malickosti a tak tomu nieje inak ani na valentina ...

petamich
9. feb 2026

Zvykneme si darovat nejaku malickost, manzel zvycajne kvety a zvykneme ist aj do kina alebo na veceru alebo na pohar vina. Niekedy sami, niekedy s dalsim parom kamosov.

titla
9. feb 2026

Nie, neoslavovali sme Valentina nikdy, ani na zaciatku vztahu ani teraz po 13 spolocnych rokoch

anonym_ae43df
9. feb 2026

Neoslavujem. Pre mňa to nie je sviatok.

anonym_c3b43b
9. feb 2026

Áno, aj po 10 rokoch, svadbe a 2 deťoch.

januska12323
9. feb 2026

Ľudia vo vzťahu a manželstve nie sú zamilovaný?

biba_18
9. feb 2026

kedy to je?

leveta
9. feb 2026

Tiež nie. Ani na začiatku vzťahu ani po rokoch

evkamotka
9. feb 2026

Nie, za nas americka blbost rovnako ako Halloween

anonym_7c8172
9. feb 2026
@biba_18

kedy to je?

@biba_18 nemoze byt take tazke to vygooglit 😉

anonym_56275e
9. feb 2026

My specialne neoslavujeme, ale vzdy si nieco male darujeme, aj preto, ze sa mame radi a ak by sme si nic nedarovali, tak by to bolo divne, aspon pre nas, tvarit sa, ze Valentin nie je. Ale, my travime aj tak spolu vela casu, ale aj tak, "oslavovat"spolu treba vzdy a za kazdych okolnosti, ak sa da, aj ked Valentin nie je.

biba_18
9. feb 2026

@anonym_7c8172 hm, to bola rečnícka otázka - vyjadrujúca môj postoj k tomuto “sviatku”

jaja20
9. feb 2026

@anonym_autor Darčeky si už po 26 rokoch nedávame, ale zájdeme na večeru alebo si objednáme pizzu a dáme si šampanské.

euka210
9. feb 2026

@anonym_autor nie, kvoli marketingu ho ignorujem. Na prejav lasky je vhodny kazdy den.

rachel36a
9. feb 2026

Nie...taka blbosť...muž mi síce donesie nejaký kvet, ake keby aj nie, tak neriesim..., ja jemu nic...prd mňa to nie jd sviatok...lásku si prwhavujrme celý rok, nie len 14 februara

anonym_f466a7
9. feb 2026

@anonym_autor Som v manželstve a oslavujeme Valentín každý rok a budeme sami. Valentín je medzinárodný deň pre ľudí, ktorí sa milujú bez ohľadu na to, či sú len vo vzťahu alebo aj v manželstve.

anonym_6dbdf5
9. feb 2026

Ideme 14,15 do wellnes hotela,chcela som na valentina nieco vynimocne.Este sme takto neboli,a ak to bude super,bude to castejsie ako len na valentina.

anonym_bb22d1
9. feb 2026

nie.
Máme už dospelú dcéru takže sme spolu dlhšie.

anonym_cd8692
9. feb 2026

@anonym_autor Spravne: Oslavujete Valentina? Nie: Oslavujete Valentin?

anonym_4e06e7
9. feb 2026

Valentin je umely sviatok, ktorym krestania nahradili pohansky sviatok Luperkalie. Bol to sviatok plodnosti v starovekom Rime.

terezka1947
9. feb 2026
@anonym_4e06e7

Valentin je umely sviatok, ktorym krestania nahradili pohansky sviatok Luperkalie. Bol to sviatok plodnosti v starovekom Rime.

Ano a radi🙂teraz ho mám teatrálne ignorovať,aby som ostatným dokázala,že my sa máme radi aj vo všedné dni?
Veď je to pekné 🙂
@anonym_4e06e7 Valentín nemá nič s kresťanstvom😉

anonym_4e06e7
9. feb 2026
@terezka1947

Ano a radi🙂teraz ho mám teatrálne ignorovať,aby som ostatným dokázala,že my sa máme radi aj vo všedné dni?
Veď je to pekné 🙂
@anonym_4e06e7 Valentín nemá nič s kresťanstvom😉

@terezka1947 V 5. storoci papez Gelasius I. ustanovil 14. februar ako sviatok sv. Valentina, aby Luperkalie plne nahradil.

marusiao
9. feb 2026

nie

cyberk
9. feb 2026

Nijak specialne, ale ked to vyslo teraz zrovna na sobotu tak ideme na valentinsku veceru do steakhouse 😅

anonym_18a958
9. feb 2026

Dúfam že mi kúpi kvety 😆a ja jemu dám dezert ktorý ma veľmi rád. Väčšinou som zvykla robiť doma večeru. (Polievka,hlavný chod, dezert)
Ale tento rok máme v obci “zabíjacku” takže sa pôjdeme najesť tam. A budeme spolu ale nejako extra nebudeme to hrotiť. Večer dáme film a kúpime dajaký drink si. Kdeže budem mať svoje dni tak to bude len také pohodové 😆
Ale ja nepochopím veľmi ľudí čo dajú 80 e za večeru 🙈ja by som to ani nedojedla. Rada chodím do reštaurácii, ale toto mi príde no také asi utratené peniaze

Strana
z3