Páči sa vám viac meno Daniel alebo Leon?
zatial mám vybrané tieto 2 mena...neviem nakoniec co si vyberieme 😀 možno 3. :D
Daniel ;)
daniel 😉
Radšej Daniel..evokuje mi to meno Daniel Jackson (Stargate). Leon sa volá susedov pes.
Daniel 🙂)
Daniel 🙂
leon
Daniel🙂
Daniel
Podla mna zalezi ako to vyznie aj s priezviskom,alebo skus babsku skusenost neviem ci to funguje citala som na nete, daj si ruku na brusko a vyslov meno a podla toho ako zareaguje tak mu daj meno,vraj dieta si vie vybrat ktore sa mu paci 😉 tak vela stastia pri vybere 🙂
Daniel
oboje su krasne a velmi popularne, ja by som sa nevedela rozhodnut 😀 Volila som Leo 😀
Jednoznacne leon
Su to ktasne mena .... Kedze mam rada niecim zvlastne a pekne mena tak leon ale samozrejme aj daniel je nadherne.... Je to hlavne na trbe ako sa bude volat... Drzim palceki pri konecnom vyberani 😀
Daniel
daniel.ale nakoniec sa aj tak ty rozhodneš podľa svojich pocitov 🙂
Syn je Daniel 🙂
aj nas je Daniel 😉
Daniel 🙂
Daniel, jednoznacne 😎
Daniel znie vznesenejsie, ako Dano, ale aj tak to bude medzi ludmi nakoniec Dano a to mi zas take uzasne nepride, aj ked, je to zname a klasicke meno, nijako skarede, celkom pekne, nic extra. Leonarda mame doma. Leon neberiem ako meno pre psa. Vela psov Leonov teda nepoznam, vlastne, ani jedneho. Skratka Leonarda je Leny alebo Leo. Alebo ako si vymyslis. Leon je nejaka odvodenina asi. To uz je dost jedno. Ale je netradicne, ak mas radsej netradicnejsie mena. Zaroven je normalne v kalendari, takze az take exoticke zdaleka nie je. Ja osobne by som si pozrela aj charakteristiku mien a prirovnala ho k priezvisku. Nas Leonard ma pekne meno k jeho priezvisku a nikto este na to meno nenadaval.
DANIEL jednoznacne, mam synovceka tiez Danielka... 🙂
Tiež by som rozhodovala radšej medzi Daniel a Leonard (Leo, Leny). Leon je dosť zvláštne. Leo už krajšie.
Obidve mená sú krásne,ale namiesto Leon by som dala Leonard 🙂 a ten by to u mňa vyhral...
To je na vás 😉 Vy ho budete tak predsa volat. Danko sa mi nepači a Leon tiež moc nie
ja mam Daniela, aj muz sa tak vola a nikto ho nevola Dano, volaju ho Danny, a maleho volame Danko, mozno casom bude tiez Danny. Leonarda ma kamoska a volaju ho Leo, Leušo. malemu sa hodi hlavne k priezvisku. aj podla toho treba vyberat.
Daniel
Daniel e-e, skor Leon, paci sa mi, prezivka Leo 🙂
Urcite Leon, a volat ho Leo
Dankoooo ♡♡♡

Danko, tak sa bude volať môj voľakedy druhý synček🙂