icon

Partner a výročie sobáša

23. jún 2022

Chcem sa poradit a mozno vyzalovat. Neviem aky postoj mam zaujat. Na dalsi tyzden mame 1. vyrocie a neviem ci nieco dat manzelovi. On mi urcite neda nic.aj ked dobre vie ze mame vyrocie. Eviduje vsetky sviatky ale neda mi nic. V tomto je strasny. Proste ja od neho nic necakam lebo tak som len sklamana ze nic nedal. Ale vobec neviem ci mu mam nieco dat ja. Vy davate nieco partnerovi na vyrocie, ak ano co?

Strana
z2
autor
23. jún 2022

@beronsche uz viac krat normalne... Vysledok ziadny.. O to je to horsie lebo vie ze chcem aj tak neda.. .

janickacrazy
23. jún 2022

akože ked som porodila, tak moj muž mi tiež nekúpil darček a ani ked sme išli z porodnice, tak ma tam nečakal s kyticou kvetov, ani by ma to nenapadlo a jeho už vobec nie. Na meniny, narodeniny, výročie mi vždy niečo kúpi. A ty to tomu svojmu povedz, že je to pre teba doležité, inak mu to nedopne.

beronsche
23. jún 2022

a povie aj preco neda? Preco s tym ma taky problem?

cyberk
23. jún 2022

my si davame spolocne darceky, konzultujeme kam by sme sli.. wellness, vecera a pod..
na drobnosti nie som a co chcem si kupim aj sama, cennejsie su u mna spolocne zazitky 🙂

0silvia0
23. jún 2022

ja nie som darčekový typ. Ale ak by som bola na tvojom mieste, kúpim si sama najkrajšiu kyticu a nejaký pekný darček sama. S komentárom, že pri ňom by si sa načakala, tak si sa zariadila sama.

autor
23. jún 2022

@janickacrazy vies mozno ani ja by som necakala ale uz sa z toho vo mne stava nieco toxicke.. Lebo uz ked vidim chlapa s kvetmi tak viem ze ja ich od svojho asi nedostanem ani pri rovnakej prilezitosti

pribinak
23. jún 2022

@beronsche aké hrotim? Proste je to lakomec. Však ja nehovorím aby jej kúpil dar za pol milióna a priniesol prsteň na každý prst, alebo usporiadal mega party, ale na výročie nekúpiť ani kyticku?
No buď debil alebo zgrlos

Môj syn je šiestak, má v triede veľkú kamosku, to je láska od 1. triedy tak vždy na narodky či meniny jej prinesie malé rafaelo. Lebo vie že to Paulinka má rada.
Vidí to doma. Aj on vždy príde šťastný ako blcha že mu Pauli niečo dala k sviatku (včera mala meniny, len mini darček, ale myslel na ňu)

Veď ten vzťah robí pekným aj to, že myslím na speci chvíle s tým partnerom a nie len všednosť

cimage
23. jún 2022

Daj vam spolocny dar, z ktoreho budes mat hlavne ty radost. A pekne mu povedz, ze si musis sama urobit radost ked on nie je schopny. Moj my nenosi rezane kvety, lebo to neuznava, ale zas v crepniku mi donesie a pre istotu aj tyzden dopredu, ze to mam na MDZ, alebo tak 🤷🏻‍♀️. Asi aby nezabudol.

tanickalab
23. jún 2022

Kúpila by som niečo, čo by mňa potešilo, niečo spoločné, ale viem ako sa cítiš, môj ujo je taký, že tete nič, zavinšuje, ale darček nekúpi ani si nedá nejakú námahu niečo vymyslieť. Pre neho sú to nepodstatné veci.

lejusinka
23. jún 2022

Ja som chronicky davac darcekov a moj manzel zase neuznava davanie (ani dostavanie) darcekov. Prve roky to bolo pre mna trosku neprijemne ale vztah nie je o darcekoch 🤷🏻‍♀️ Teraz mame system ja ked mam sviatok si nieco objednam - nieco co sa mi paci a chcem a on nefrfle ze som minula peniaze 😂 ja mu stale nieco pripravim aj ked on mne nie. Asi sme uz obaja dospeli a proste take prkotinky neriesime… kazdy sme iny, kazdy mame iny jazyk lasky 🙃

777januska777
23. jún 2022

Pozri, vedela si aký je. Ty nemáš muža zmeniť, ty môžeš, ale zmeniť taktiku ako dosiahneš to co chceš. Ako ti tu baby vraveli, musíš mu to priamo povedať co ti ma doniesť a kedy. Na každom človeku vždy bude niečo co sa nám nepáči a co by sme najradšej zmenili, ale vzťah je aj o tom, ze prijmeme človeka, takého aký je a aj z jeho nedostatku dokážeme vyťažiť co najviac. Neporovnavaj ho s inými, ale začni pracovať na svojom vnímaní jeho "chyb".

ivuska027
23. jún 2022

A aký bol predtým, ako si si ho vzala?
Co si čakala?
My sme s mojim muzom 20 rokov, na výročie si spomenieme obaja asi mesiac po, lebo sme sa brali pred Vianocami a vtedy mame vsetci uplne ine starosti. Aj tak to neriesime.
Sem-tak mi donesie kvety na nejaky sviatok, ale to je skor ojedinele. Vie, že kvety milujem. Ale on to nevie. Nevie vyberat a kupovat darceky, ani mne, ani detom. Ale som s nim pre milion iných vecí, ktoré funguju. A kvety si kupim aj sama a basta.

diamond007
23. jún 2022

Každý má u vás iný zvyk. Vykomunikuj si to s ním, nevie čítať tvoje myšlienky.
A ak vyrastal podobne, kde jeho otec nedaval máme nič tak ťažko to meniť.

sabinka022
23. jún 2022

Juuj ja som maximalne darcekovy typ. Moj muz na mna nikdy nezabudne,ale ani nema sancu,lebo ja sa priebezne pripominam,idealne aj s linkom,co si prosim 😀 a je to win-win,on sa netrapi,co mi vymysliet a ja dostanem,co si prosim

mandzula
23. jún 2022

My s manželom máme darčeky na sviatky u prdele, nedávame si proste nič, ale fakt je ten, že obom nám to vyhovuje. Naschvál píšem, že si ich nedávame na sviatky, lebo hocikedy, keď manžel niekam ide, niečo mi len tak donesie. To má pre mňa väčšiu hodnotu ako niečo stanovené nejakým dátumom. A keď chcem niečo osláviť, napríklad výročie sobáša, naplánujem nám spoločnú večeru. Píšeš, že máte výročie - je to vaše spoločné výročie, takže nikde nie je napísané, že má prísť s darom, nápadom on. Buď iniciatívna a naplánuj večeru, túru, wellness...

autor
23. jún 2022

@mandzula fakt je taky ze som naplanovala, pobyt v tatrach a on mi pred 5 min.povedal ze ide s otcom nieco robit.. Tak som mu napisala ze ideme na vilet.. Som zvedava ako toto skonci

mandzula
23. jún 2022

@autor v takomto prípade záleží na tom, či tú prácu s otcom mal naplánovanú už dlhšie a je problém ju teraz zrušiť, alebo je ignorant. Ja takéto akcie plánujem tak, že mu to mesiac dopredu poviem, aby si to zapísal do kalendára (viem, že čo v kalendári nemá, to pre neho neexistuje, s týmto faktom počítam, keďže ho za tie roky poznám), nerobím to ako prekvapenie práve z dôvodu, aby si na ten dátum niečo nenaplánoval on. Tým predídem prípadnému sklamaniu.

janickacrazy
23. jún 2022

No tak mu povedz, že už si to zarezervovala, zaplatila, tak idete a hotovo. Práca snáď počká. Ak by ani tak nešiel, išla by som sama, prípadne s kamoškou, nech si trhne. Nabudúce verím, že by išiel s tebou. Len mu musíš ukázať, že nie si na nom závislá.

erosmal
23. jún 2022

súcitím s tebou, mala som velmi podobného ex, s týmto rozumom čo mám teraz by som mu kúpila to čo on mne.. figu borovú 😒

elizabet173
23. jún 2022

Bol takym pred svadbou, preco si prekvapena, ze je taky po sobasi? Vyrocie, aj jeho narodeniny a meniny by som idignorovala

panelacikova
23. jún 2022

autorka: veď mu normálne povedz, že budete mať výročie sobáša a nech ti kúpi kyticu. hotovo. a ak aj tak nekúpi, potom absolútne súhlasím s
@pribinak že ide buď o lakomca alebo hlupáka.

panelacikova
23. jún 2022

sú tri typy chlapov. tí, čo myslia na to, čo má žena rada a tým ju potešia. potom tí, čo nepotešia ničím, lebo buď sú blbci alebo lakomci a posledná kategória je tá, čo "poteší" ženu darčekom, ktorý sa páči im - chlapom 😀

autor
23. jún 2022

@panelacikova tak podla toho je asi cislo 3.vzdy navari jedlo alebo kupi jedlo lebo proste jedlo je zmysel zivota

elizabet173
25. jún 2022

@panelacikova ty by si mala radosť z takej kytice, ktorú si musíš vypýtať? Ja nie

marca12
25. jún 2022

Ak by som nic nedostala,tak by som ani ja nedavala nic. Ale my si na vyrocia nic nedavame ani ich nejako neoslavujeme,pre mna osobne je to tak nepodstatna vec. Dolezite je,ze mame pekny a pevny vztah a nie ci oslavime vyrocie.

panelacikova
25. jún 2022

@elizabet173 akože ja som toto nikdy nemusela riešiť. Ale autorka má prvé výročie, tak možno ak mu to povie teraz, budúci rok bude chalan vedieť...

autor
27. jún 2022

Tak a co myslite mam mu nieco kupit ci nie? Rozmyslala som ze mu kupim kavu - pije ju len on ja nie. A ked mi nic neda tak ani ja mu nic nedam a hodim kavu do spajze 🙂 povodne som mu chcela kupit strom moruse, lebo viem ze ho chce..

elementissa
27. jún 2022

My výročie vždy oslavujeme spoločným zážitkom. Urobíme si pekný večer/deň/víkend... My nie sme na materiálne dary.

Strana
z2