icon

Partner sa opil na krste, sme pred 2. IUI a mňa to rozhodilo

lmaca
6. okt 2018

Ahojte dievčatá obraciam sa na vás s prosbou boli sme s partnerom na krste jeho neterky mal byť krsny ale zvrtlo sa to.on sa tam opil jak doga že som ho musela niesť domov celú noc pobehovať strážiť ho asi niektoré poznáte... A to rano staval do práce na 5 hodinu .problém je v tom že my sa snažíme dlho o bábo nedarí sa boli sme už aj na 1 iui caka nás druhé prave sa stymulujem...Neviem či som taká precitlivena proste strašne sa hnevam že ma nechal celý krst sedieť samu a to myslím doslova nikto si ma tam vôbec nevšímal ako keby som cudzia a bolo my to dost neprijemne skupinka právo skupinka vľavo a ja v strede jak dočká. Do toho som mala migrenu s liekov a nemohla som si nič dať od bolesti...Neviem či sa s ním mám porozprávať či ostať ticho a čakať neviem čo my poradíte ako mu vysvetliť jemné že sa cítim ako cudzia keď som mu to vravela povedal my len že nech si nenamyslam a že sa my to zdá.

amimm
7. okt 2018

@lmaca ahoj...podla mna je tvoj chalan celkom v pohode, ale ty mas nejaky problem...dobre beriem...nemusel sa az tak opit, ale co mal robit? Pozerat na teba ako tam sedis a tvaris sa urcite dost znechutene? Ci si mal sadnut k tebe aby ste tam sedeli obaja? Ved aj jeho to trapi a vidiet tam tebe sediet mu asi nepomohlo...Pises, ze ste spolu 4 roky a ty mas problem na rodinnej oslave vychadzat s jeho rodinou? Sak sa budete stretavat cely zivot, ak spolu budete...ci to budes pri kazdej rodinnej oslave sediet sama? Chapem, ze sa snazite o babo, aj my chodime do CAR, ale tym zivot nekonci...ved sa trochu uvolni..aj tebe a tvojej psychike to len pomoze...

0silvia0
7. okt 2018

@dskjhfdlkdjhl aj mna zarazilo, ze zrubanie sa pod obraz bozi zeny zlahcuju. Ze ved raz do roka pohodicka... Aj ja som mala 20 a vedela som, ze ked si dam viac ako znesiem, na druhy den budem grcat a bude mi trestat hlava. Naco by som si sama sebe robila zle? Ja toto povazujem za beznu sebakontrolu. A ze dospely chlap nevie kolko znesie? To uz o niecom tiez svedci...

dskjhfdlkdjhl
7. okt 2018

@0silvia0 tak, ale co my tetky z internetu vieme? My sme isto 100 rokov za opicami, teraz sa mozno taketo chovanie nosi, tak ako sa nosi vyplakavanie na nete, ked sa zrazu zisti, ze to asi nebol ten pravy, ani lavy🤐 Ved je to inak uplne super chlap🙉

stanulienkat
7. okt 2018

@lubik87 pri internetovej komunikacii je povolene aj pri oficialnej komunikacii pisat bez interp. znamienok.

beky1813
7. okt 2018

@0silvia0 a to sa ti este nestalo, ze si si dala omnoho menej, ako je tvoja hranica a nesadlo ti?

0silvia0
7. okt 2018

@beky1813 nesadlo? Akoze dam si 1 pivo a som ako doga a dvaja ma musia niest domov prepletajucu nohami? Nie, nestalo... Moze cloveku z alkoholu zostat zle, rozboliet hlava, ale pre dogovu ozratost uz musis dat riadnu davku do seba.

beky1813
7. okt 2018

@0silvia0 ja reagujem na to, ze pises, ze ako je mozne, ze ludia nepoznaju, kolko znesu ☺

dominika7990
7. okt 2018

Neboj bude bábätko a budeš aj rada keď niekde vypadne von s kamošmi sa opiť 🤣 fakt si to berieš podľa mna moc osobne. Tak sa opil a čo 🤷🏼‍♀️ Nejako ťa napadol alebo ti vynadal? Alebo sa opíja každý druhy večer? Vypustil paru buď rada a nevyčitaj mu to. 🤷🏼‍♀️ Bol s rodinou a zabavil sa. Ja na tom nevidím nič zlé. To že on sa ti nevenoval neznamená že sa máš ofuknut a cely večer sedieť a s nikým nekomunikovať mala si sa pridať k niektorej partii 🙂

0silvia0
7. okt 2018

@beky1813 ved aj ja na to reagujem a aplikujem to na tuto diskusiu, kde chlap bol ako doga, nie ze mu nesadlo...

beky1813
7. okt 2018

@0silvia0 ja to vyjadrenie beriem z rezervou

sweetdreams
7. okt 2018

@lmaca podla mna sa vo vztahoch deju aj horisie veci ako to, ze sa chlap raz do roka opije. vsetkych, co ti tu radia rozchod by som sa spytala, ci su vzdy dokonalymi , prijemnymi a upravenymi manzelkami s nadlahom ....

samanta44
7. okt 2018

No čo nespravis nič vynadaj mu a nabudúce si ho prizri chlapi sú dakedy taký

dskjhfdlkdjhl
7. okt 2018

Mozno niekomu nevadi, ked sa partner ozerie ako doga, ale zakladatelke tejto diskusie to zrejme vadi, inak by ju nezalozila. A ak jej nieco na partnerovi vadi, tak je lepsie, ak si to vydiskutuju pred svadbou. Tu sa sice svadba zatial neorganizuje, ale chysta sa rovno dieta a to je este vacsi zavazok.

slunce3
7. okt 2018

Ale toto vobec nebolo ani tak o tom ze sa ozral, ale ze on sa zabaval a ona sedela na prdeli... ved to pise v uvode :
Neviem či som taká precitlivena proste strašne sa hnevam že ma nechal celý krst sedieť samu a to myslím doslova nikto si ma tam vôbec nevšímal ako keby som cudzia a bolo my to dost neprijemne skupinka právo skupinka vľavo a ja v strede jak dočká. Do toho som mala migrenu s liekov a nemohla som si nič dať od bolesti...

Tam je kamen urazu,keby sa neozral ale bavil by sa s nimi tak by bol len zmeneny uvod, priatel ma na oslave ani nevidel.... lebo sa bavil a ja som bola sfucana ako buchta...
Chudak este ze sa vlastne ozral,lebo za triezva by tu z neho ani ponozky neostali 😂

0silvia0
7. okt 2018

@slunce3 a ty si si precitala tiez len druhu cast kde uz sa doga nespomina. Keby mal mlady muz trocha vrodeneho gentlemanstva, tak sa neoziera s chlapmi s rodiny, ale sedi s precitlivelou polovickou pri stole a my tu nemame co riesit. Alebo si mohol dat 2 pohariky a venovat sa aj jeho druzke ci priatelke a nebol by ako doga. Ak clovek chce, vsetko sa. Ale musi chciet, ale tu mlady muz asi nechcel

dskjhfdlkdjhl
7. okt 2018

@0silvia0 mam Ti taky divny pocit a sice, ze sme uz stara skola😉

amimm
7. okt 2018

To vsetky zeny v tejto diskusii mate fakt takych dolonalych muzov, ze sa im nikdy nestalo, ze sa opili? Tak si by som sa podla nazoru niektorych z vas dala hned rozviest, lebo mojmu muzovi sa to tiez uz podarilo 🙂

sasa1310
7. okt 2018

@amimm asi majú podpapučníkov a oni sú dokonalé

0silvia0
7. okt 2018

@dskjhfdlkdjhl no asi tak... dnes sa vsetko toleruje, ozraty chlap je normalka, opustena precitlivela zena pri stole je normalka, v partnerstve kope kazdy sam za seba...

0silvia0
7. okt 2018

@amimm
@sasa1310
Ja osobne nemam podpapucnika, pripiteho som mojho muza videla, ale nikdy nie tak ako tu bolo popisovane: na dogu, ktoru musia dvaja niest aby ta doga nespadla. Vy fakt nevidite rozdiel pripit sa a ozrat sa pod obraz bozi?

dskjhfdlkdjhl
7. okt 2018

@0silvia0 presne, tiez nemam podpapucnika, takeho by som ani nechcela, tak ako by ten moj nechcel ziadnu putku domacu. Ale bud niektore naozaj nerozumeju pisanemu textu, alebo im naozaj nevadi chlap, ktory sa dokaze ozrat tak, ze nevie o svete. A ja ani neviem, co je vlastne horsie z tychto dvoch moznosti🙊

mircalla
7. okt 2018

@amimm Hej, stalo. Dosiel z piva a kamosom niekedy nadranom. Neopil sa do nikdy nemoty na verejnej rodinnej akcie pocas dna. Ja som sa opila tiez na zurke - nie na rodinnej oslave, ze ma museli niest domov.
Inak oprav ma, ak sa mylim, ak niekto da pocas dennej akcie sedmicku palenky, asi ma uz hodne natrenovane

bejusicek
7. okt 2018

Mne sa asi sniva.... buď baby nepíšete pravdu alebo máte doma naozaj "dokonalých" mužov... Sorry ale to, že sa chlap raz za čas ozerie, je z môjho pohladu normálne nič hrozne to nieje kým chlap nechlasce každý piatok alebo aj v týždni... to je akože dôvod na rozchod ze sa ozral?? Chodím sem malo ale keď nákupnej vždy ale vždy vidím diskusiu a tieto sprosté komentáre... dnes mi uz nedalo neokomentovat... môj muž sa napríklad tiež nedávno opil po vyše pol roku mali z prace akciu a verte ci nie prišiel domov opitý ze Chudiatko mal problém stáť a viete co som urobila ja? Vyzliekla ho vyzula a pomohla mu do postele... absolútne nič zle neurobil každý sa potrebujeme vyventilovat raz za čas... venuje sa mi stále pomáha mi doma so všetkým chodí do roboty nechodí do krčmy fakt len raz za čas na pivo alebo ideme spolu si sadnúť niekam... prestaňte byt takéto... keby som mala byt na neho naštvaná preto ze sa ozral na akcii tak to by som aká bola... no tak sa ozral chalan na krstinách Ok nebola to asi najvhodnejšia príležitosť ale stalo sa to sa ma kocka si rozist len preto a vykašľať sa na neho??? Kúsok popremyslajte...

0silvia0
7. okt 2018

@dskjhfdlkdjhl ja uz neviem, asi niektore zazili svojich otcov, bratov, strykov v poopicnych stavoch chodit stvornozky minimalne raz do tyzdna a takyto typek co je ako doga len raz do roka sa im zda ako zivotna vyhra...😔

dskjhfdlkdjhl
7. okt 2018

@0silvia0 ved tie zivotne vyhry tu potom prepieraju v diskusiach, ale tam uz take spokojnucke nie su🤐

michaelkanr
7. okt 2018

No moj muz si tiez vypije, ale je dospely zodpovedny chlap a vypije si tam, kde sa to hodi-na oslave s kamosmi, na neformalnych posedeniach s kolegami. A samozrejme, nie do nemoty, ved uz nie je tinedzer.
Keby sa ozral do nemoty alebo len dost opil na rodinnej akcii, tak by mal tichu domacnost aspon mesiac. Ani si to neviem predstavit. Je to totalne nezodpovedne, trapne a to nemam doma nejakeho idealneho chlapa, len normalneho. Ja to pokladam za nieco uplne normalne, samozrejmé, ziadnu obetu od neho. O takych veciach ani nehovorime. Neviem, co ine ako zodpovednost a spolahlivost by som si mala na muzovi, otcovi rodiny viac vazit.
Zeny, nerobte zo seba rohozky!
Ja si pamatam, mala som asi 10 rokov a boli sme na svadbe. Zenich sa tak ozral, ze po hlavnom chode uz len spal na stole...stale si to pamatam, doteraz to nechapem...aj sa potom rozisli, mali 5 deti a zili v jednej izbe.
To aby som sla na akciu a bala sa, ci sa mi muz tak neozerie, ze ho budu traja davat do postele? No vykaslala by som sa na takeho chlapa a poslala ho kade lahsie este prv, nez s nim mam dieta a takyto zavazok.

kapustovafliacka99
7. okt 2018

Nuz tie co ma citaju,vedia ako neznasam alkohol,ani len jeho zapach.takze neviem ci som dostatocne objektivna, aby som vobec prispela do temy.Nuz ale ked idem na to cisto len a len technicky,ak je vsetko ako si napisala na zaciatku,napisem zopar bodov, ktore mi nesedia.Po prve, aby sa dospela osoba nevedela zaclenit do kolektivu,sedela v strede cely vecer pozerala do steny a cakala,ze ini sa jej prihovoria.No neviem.Si si ista,ze je problem v rodine a nie v tebe?Ale skor ma zaraza alkohol.Muz,ktory je schopny sa ozrat na rodinnej akcii ako je krst,neze opit,OZRAT AKO DOGA,je podla mna alkoholik.Nezabudajme na to,ze alkoholici nie su len ti,ktori su denne v liehu.Ale tento mlady pan ani svaty nebude.Totiz keby som stiahla 7dcl 40pctneho liehu ako je vodka,tak uz lezim v nemocnici dg.intoxikacia pecene.Clovek,ktory dokaze stiahnut celu flasu musi mat riadne vybudovanu toleranciu.Takze to ze, skoro vobe cnepije je nezmysel.Clovek ktory nepije citi uz dva poldecaky nie to celu flasu.Druha vec je,ze bol IBA OZRATY 8xkrat.No ja som mojho muza nevidela ozrateho ani raz.Trosku sa pripil raz,ozraty nebol nikdy.Podla mna byt ozraty 8x nie je normalne ani bezne. Dalsia vec ci ma prekvapuje,su zeny ktore toto spravane obranuju a povazuju za normalne ze pan manzel sa ventiloval,lebo maju problemy.Zivot prinasa problemy na dennom poriadku,a predsa som schopna ja,moj muz aj tisicky dalsi ludi riesit problemy bez toho,aby sme si museli vypit.Co je toto za nezmyselny argument prosim vas. A este nieco,celkovo mam pocit,ze alkohol sa v cusasnosti toleruje ako keby to bol nejaky dzus.Ja ak niekde idem do spolocnosti medzi novych ludi,a poviem,ze vobec nepijem,castokrat sa mi stava, ze sa opytaju este raz, ze fakt vobec?!Normalne si pripadam,ako keby som bola chora.Co navrhujem?Ostat ticho,tolerovat a nechat si urobit 3 deti.A nezabudni sa potom cudovat,ked ti bude chodit ozraty denne,lebo vsak pri 3 detoch bude viac problemov ako mate teraz. Este chcem doplnit:To ze ta miluje a dal ti pusu a potom sa isiel ozrat.Nemaj velke oci, toto mozu byt prazdne reci len aby ti zalepil usta.Ludia toho totiz narozpravaju.

lubik87
7. okt 2018

@stanulienkat nie sú to interpunkčné znamienka ale diakritické znamienka , doplň si základy z gramatiky ;)

mircalla
7. okt 2018
dskjhfdlkdjhl
7. okt 2018

@lubik87 Ty sa zase nauc, ze pred ciarkou sa nedava medzera, je to prznenie textu.