Partner sa opil na krste, sme pred 2. IUI a mňa to rozhodilo
Ahojte dievčatá obraciam sa na vás s prosbou boli sme s partnerom na krste jeho neterky mal byť krsny ale zvrtlo sa to.on sa tam opil jak doga že som ho musela niesť domov celú noc pobehovať strážiť ho asi niektoré poznáte... A to rano staval do práce na 5 hodinu .problém je v tom že my sa snažíme dlho o bábo nedarí sa boli sme už aj na 1 iui caka nás druhé prave sa stymulujem...Neviem či som taká precitlivena proste strašne sa hnevam že ma nechal celý krst sedieť samu a to myslím doslova nikto si ma tam vôbec nevšímal ako keby som cudzia a bolo my to dost neprijemne skupinka právo skupinka vľavo a ja v strede jak dočká. Do toho som mala migrenu s liekov a nemohla som si nič dať od bolesti...Neviem či sa s ním mám porozprávať či ostať ticho a čakať neviem čo my poradíte ako mu vysvetliť jemné že sa cítim ako cudzia keď som mu to vravela povedal my len že nech si nenamyslam a že sa my to zdá.
@jana_eyre
@katren Ahoj, ak nemá kontrolu nad alkoholom / sebou, tak to nie je výhra. Môj keď potrebujete ventil ide s kamošmi na chatu a domov príde už triezvy (urobil to raz za 15 rokov). S jeho rodinou som si tiež moc nesadla - sú úplne iní ako naši, ale v každej rodine sa nájde aspoň 1 človek, s ktorým sa dá porozprávať. Chápem, že keď máš migrénu, najradšej by si bola v kľude a nie na oslave. Určite ti odporúčam komunikuj s manželom otvorene. My si hovoríme všetko, nemáme tajnosti, lepšie sa spoznávame a chápeme. Ak som príliš nahnevaná alebo má niečo tak silno trápi, že neviem spať a hrozí, že by som na neho kričala, napíšem mu list alebo mail, ktorý si on v kľude prečíta. Potom sa v kľude porozprávame. Sú veci, ktoré sa človeka dotknú, ale treba to riešiť skôr ako nám to prerastie cez hlavu. Na tvojom mieste by som na oslave chvíľu bola, zdvorilo sa bavila s ostatnými a potom manželovi povedala, že mám veľmi silnú migrénu, či by bol taký dobrý a odviezol má domov. Ak Ťa miluje, neodmietol by to. Ešte k tomu snazeniu sa o bábo. Často je to blok v hlave a stres, čo bráni otehotnieť. Tiež sme sa snažili 3 roky ( ale prirodzene) a otehotnela som keď sme sa prestali snažiť, mala som nádej na lepšiu prácu a dokončenie domu. Takže treba vyriešiť aj stres a všetko čo Ťa trápi. A k tej svadbe - vôbec nemusí byť drahá. Keď pozvete iba najbližších, každému dáte úlohu: fotiť, filmovať, kvety a výzdoba, koláče, program, DJ, šaty ušité doma, sekáč alebo jednoduché z obchodu, ktoré využiješ aj inokedy, účes a líčenie zvládneš aj sama, obrad a potom obed / večera v reštike s najbližšími. My sme mali na svadbe iba najbližších, každý dostal 1 vec za úlohu (podľa svojich daností). Šaty šila teta - úplne jednoduché. Svadba bola super, každý mal v nej svoju rolu, náklady minimálne a všetci boli spokojní.
Ahojte baby tak po par rokoch reakcia. S partnerom sme stále spolu ako v každom vzťahu aj my sa sem tam povadime ale funguje to lepšie nez na jednotku . Stále sme není zobraty ma to 2 dôvody chcem to spolu s krstom a udialo sa my v živote toľko zla ....ale aj dobra že som presvedčená ze ma bezhranične miluje stoji pri mne v dobrom aj v zlom je my oporou je my všetkým... a babo hmmm no naplieskali sme do toho kopec peňazí prešli rôznymi vyšetreniami ja osobne aj operáciami a kade čim a stále nič radosť striedalo sklamanie už 6 rokov stále ale verime ze raz snáď podarí.... ešte raz vďaka každá ste my čosi dala do života...

No asi chlapec nevie pit 😁 raz za rok si da a robia z neho vyvrhela a uz teraz neschopaka k detom . Kolki chlastaju este aj doma . A zeny rovno s nimi . Kolkokrat je tu status ze matka uspi deti a vytiahne flasu odfoti sa ako doma pri detoch chlasta a pol blogu ju obdivuje a tlieska ...