icon

Piesne na otcovu 40tku

petronelakvietkova
19. jún 2017

Ahojte!
Ocko bude mať 40. a ja mi robim dídžea na oslave poradili by ste mi ake pesnicky tam nemôzu chybať.
Ďakujem.

Piesne na otcovu 40tku
Strana
z2
sissy27
29. jún 2017

@petronelakvietkova ešte že si sa v tej dobe kamennej narodila, ty moderná žena 😂😂😂 ocko by iste ocenil, že si ho zaradila kdesi k dinosaurom 😂😂😂
@pininka ak 20 ročná baba nepozná google a youtube, tak potom ozaj ľudstvo čoskoro vyhynie, lebo jednoduchšie aktivity neexistujú... a teda sorry, fakt sa za staršiu dámu nepovažujem, dokonca som mladšia ako jej ocko 😉

elise
29. jún 2017

https://www.csfd.cz/film/276480-triangel/koment... skus este videa ked zadas triangel hudobna relacia alebo studio kamarat,uvadzala to malachovska vtedy bola paskova.

Ze doba kamenna😊😊😊😊😊😊😊

henikav
29. jún 2017

Zalezi od cloveka, kazdy ma rad nieco ine, sice podla veku by sme si my uz mali pomalicky brat miery na truhlu. Ale k veci. Ja pocuvam normalne hity tohto roka, ani nechodim na vecierky pre seniorov, ale normalne moderne, kde su aj mladi ludia. Moj muz tiez pocuva aj moderne, ale zas uplne najradsej ma ludovky, slovenske, aj moravske, aj ciganske na to sa dobre krepci 😀
@sissy27 a nezartuj 😀 google pozna aj moja vyse 70 rocna mama, fici na fb, skype, youtube a kadejake cudne spolky psickarov a dochodcov na nete, je ich viac ako si dokazeme predstavit, takze 20 rocna ich iste pozna tiez.....

Ale sa smejeeeeeeeeem ze doba kamenna

katarinka289
29. jún 2017

Moj manzel mal nedavno 40.Dostal odomnavlustky na koncert Depeche Mode a bol nadseny.Este ma rad Georga Michaela,Ozzy Osborne,Lucie

elise
29. jún 2017

Este otazka chce tvoj ocko pesnicky sveho mladi? Ja osobne ked som mala 40 som zianu hudbu nemala, iba tortu obed v restike a to vsjo. By som sa na hudbu vykaslala vadilo by mi tam, chcela som sa ba it rozpravat..... Pokal z to nerobite mega disco party

siska53
29. jún 2017

@petronelakvietkova ked uz idete v takom velkom .style,ze oslava a DJ (chvalabohu,ze mam male deti a 40tku sme oslavili normalne obycko gratulaciou), tak by som sa ho asi spytala,co ma rad a co by rad pocula.. Priznam sa,ze kebyze mam.toto riesit u mojej mamy,tak bybsom asi tiez velmi nevedela avychadzala skor z toho,co viem,ze ma rada teraz..

Ja napr.mam rada Queen a rockovu,metalovu hudbu, chodila som aj na diskoteky,kde bol ja neviem.dr.alban ci culture beat a podobne -dansefloor hudba,ale ze by som tuto hudbu chcela pocut,to nemozem.povedat,to skor ten metal..niekto mal rad depeche mode a aj ked som bola v tvojom veku,radsej som sla na oldies party,lebo hudba 70. a 80.rokov mi bola blizsia nez ta v tom case moderna..

A moj drahy? Teraz zacala pocuvat metal.. Takze hudbou jeho mladi by si sa mu nezavdacila.

katarinka289
29. jún 2017

@elise ano zalezi aj aka to bude akcia.My sme velka rodina.Bolo to ako mala svadba.Boli sme v restike od 16tej do stvrtej rana.Tancovalo sa a bavili sme sa ako na svadbe

elise
29. jún 2017

@katarinka289 ste velka rodina, my sme nemali penazi na zvys tak len poskromne

sissy27
29. jún 2017

@henikav tak moja mama má 60 a tiež to pozná, dcéra bude mať 14 a tiež ovláda... tak mi je fakt divné, že cca 20ročná nevie... 😇

petronelakvietkova
autor
29. jún 2017

@sissy27
Asi tažko ja som na youtube facebooku atd... Kazdy den a neviem ako si to mozes o mne mysliet .....
A nepoznam pesnicky z otcovej doby!!!!!!!

petronelakvietkova
autor
29. jún 2017

@henikav
Moj oco nieje az tak psychycky stary (vojak sa musi drzat vo forme) ale chcem mu pripomenut dobu v ktorej žil
.

henikav
29. jún 2017

@petronelakvietkova to co je otcova doba? Uz nemas otca? nie doba v ktorej zil, ale doba v ktorej zije. Ved je stale tu s vami, tak asi vies aspon priblizne co rad pocuva, aspon aky styl hudby. 40rocny chlap, no podla mna ho akurat presla puberta, vsak to je este mlady chalan a vobec nie je iste ze ma stale taky vkus aky mal 20 rokov dozadu

veronka1234
29. jún 2017

@katrin21 nepatri to do temy, ale ja som v soku z tvojho veku :D

petronelakvietkova
autor
29. jún 2017

Prečo ????

katrin21
29. jún 2017

@veronka1234 preco?

petronelakvietkova
autor
29. jún 2017

A pre ostatných čo ma tu ohovarali :
1. Ako prve som z Youtubu zohnala pesnicky
2.potom od otca
3. Az potom od vás tak niektorým som rada že mi pomohli a držte mi palce v sob.

veronka1234
29. jún 2017

@katrin21 registrujem ta v niektorych skupinach tu na konikovi a vzdy som si myslela ze mas tak do 30 🙂

ukulela
29. jún 2017

@petronelakvietkova Slíže staré albumy určite 🙂 Ja mám o rok menej, na výške sme chlastali pri slížoch 🙂 logickaaa haaadanka ..............
potom u mna depeche, ale aj guns n roses (aj ked to bola skor stredna skola 🙂
nirvana, nirvana, nirvana 🙂 green day
fical Pulp Fiction vtedy - to je vypalovak na tancovacky ako stvoreny 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=1hLIXrlpRe8

pohladaj albumy z Pohody v tych rokoch, tam su tiez skvosty 🙂
Red hot chili peppers - ako som ohla na nich zabudnut!
mne sa tvoja tema paci a je mi aj sympaticka snaha otcovi urobitdobru zurku 🙂

pininka
30. jún 2017

@petronelakvietkova som sa zasmiala,jak si napisala,ze sa musi drzat,ze je vojak. Aj moj muz je 40rocny vojak. A kde sluzi ak to nieje tajomstvo? Inak ma k tejto teme este napadlo, ze moj muz pocuva dookola radio Antena Rock. Tam su super pecku, urcite by som sa inspirovala aj nimi.

tatalin
30. jún 2017

@petronelakvietkova zda sa ze 20 je nadhodeny vek 🙂 ci? Chapem ze nepozname hudbu svojich rodicov ale to zistis iba od neho... moj priatel je veelmi podobny podla opisu tvojho ocka co sa tu mihol :D a aj tie osy na uvodke 😂 az by som vahala ci sa nepozname xD ale ale na to aku hudbu ak tvoj DJing nema byt prekvapko by som sa opytala rovno jeho... za mojho by to bolo iron maden, guns'n , ale aj landu mi spominal a pesnicky z krysare na tiez rad.. mam 24 ale tieto veci sprevadzali aj moje dospievanie :D tak neviem....

0silvia0
30. jún 2017

@pininka ja tiež nedokážem počúvať iné rádio ako antena rock 🙂

elise
30. jún 2017

@petronelakvietkova a otec si che tu dobu pripomenut? Skor mozno udalosti by som na fotkach do booku spravila😊 a podmaz pesnicka ktora sa lubi mne 😊

petronelakvietkova
autor
30. jún 2017

@pininka neviem co je na tom smiesne je Major uz je len jeden sef nad nim

pininka
1. júl 2017

@petronelakvietkova si ma nepoxhopila, mne nieje z neho smiesno,som si spomenula ze mame doma rovnaku situaciu, aj moj muz je major.

petronelakvietkova
autor
1. júl 2017

Aha beriem späť

petronelakvietkova
autor
1. júl 2017

O 3 hod sa zacina uz som nervozna

siska53
1. júl 2017

@pininka tak u nas aute to tiez frci alebo este Aligator..
A ako tiez,sam hlada sucasnu metal a pod.hudbu napr.si vyhladal Frantic amber ci ako sa pisu a zopar dalsich..
@petronelakvietkova chapem,aj ja by som bola.. Dobre bude.

pininka
1. júl 2017

@petronelakvietkova drzim palce

petronelakvietkova
autor
2. júl 2017

Nakoniec to bolo podla ostatnych dobre este som zavolala brata a starkeho a hrali na husle a harmonikach

Strana
z2