icon

Platené opatrovanie detí na rodinnej oslave?

25. mar 2026

Ahojte,
som vo volnom case opatrovatelka deti a doucujem deti. Rodic deti, ktore opatrujem maju coskor narodeninovu oslavu. Chcu aby som prisla. Lenze my mame cisto pracovny vztah, nic neriesime okrem deti. Nikoho z rodiny nepoznam. Plus, pytali sa ma , ci by som nepostrazila aj zvysne deti na oslave. Na rovinu som sa opytala, ako sa dohodneme financne, ak by som prisla, kedze nie som ani kamaratka ani rodinny prislusnik. Ostali zarazeni. Ja na tom nevidim nic zvlastne, nakolko chceli zabavit dalsie 3-4 mensie deti. Ani neviem ako to poriesit , ci ist alebo odmietnut. Termin oslavy sa blizi. Co by ste robili na mojom mieste.

Strana
z2
anonym_1ea980
25. mar 2026

@anonym_autor necitala som odpovede. Bola som v podobnej situacii. Vyhovorila som sa, ze uz mam program. Nechcelo sa mi strazit cudzie decka, ktore su na oslavach ako odtrhnute z retaze. Prevziat za nich zodpovednost. A rodicia si tam budu uvolnene popijat. No nie, dakujem pekne.

eeffka
25. mar 2026
@anonym_autor

@ali_mora ale uplne bez nejakej odmeny , akoze mne to pride ako vyuzivanie , nech oni sa zabavia , zeby ani nevedeli, ze maju deti .

@anonym_autor myslim ze si to pochopila velmi jasne, mas prist zadarmo lebo predsa ich deti milujes a popri tom sa zvezu dalsie, a este aj darcek dones. Normalne by som uz ani nejednala o cene, lebo toto su ludia co nemaju kozu na ksichte, proste mam iny prohram ( aj keby som doma v gauci lezala)

anonym_0a11bc
25. mar 2026
@anonym_autor

Mozem ti napisat spravu ?

@anonym_autor obe sme "inkognito" 🤣

autor
25. mar 2026
@anonym_0a11bc

@anonym_autor obe sme "inkognito" 🤣

@anonym_0a11bc heeeej vsak az nedavno som si vsimla 🤣🤣🤣🤣

arianna25
25. mar 2026

Tiež by som nešla. Keby chceli byť fér tak hneď by sa s tebou bavili "pracovne". Smrdí to problémami. Prišla by si o nervy, ani by ti poriadne nezaplatili, a ešte by nedajbože prišili nejaký problém, úraz alebo nejaké pripomienky na deti.

autor
25. mar 2026
@anonym_e023c2

@anonym_autor Ked som robila babysitting, tak som raz aj mala prísť na oslavu deti strazit. Ale normalne za peniaze.. kedze deti bolo 10 a mix francuzskych a anglickych a ja anglinu az tak neviem, navrhla som, ze pride aj sestra. Nemali problem a dokocna zaplatili aj jej, cize zme si nedelili moj zarobok, dostala azda z nas rovnocennu sumu. Rovnaku, aku som dostavala, ked som strazila bezne.
Nesla by som na taku oslavu, pokial by som nedostala aj penaznu odmenu.

@anonym_e023c2 tak to si mala super potom . Ja to odmietnem lebo to nedopadne dobre.

euka210
25. mar 2026
@anonym_autor

@ali_mora ale uplne bez nejakej odmeny , akoze mne to pride ako vyuzivanie , nech oni sa zabavia , zeby ani nevedeli, ze maju deti .

@anonym_autor ano, aj ja to tak vidim. Ze zadarmo im budes na oslave strazit deti. Odmietla by som. Hrozne cosi, ze sa nevedia o svoje deti postarat ani na oslave 🤦‍♀️

autor
25. mar 2026
@euka210

@anonym_autor ano, aj ja to tak vidim. Ze zadarmo im budes na oslave strazit deti. Odmietla by som. Hrozne cosi, ze sa nevedia o svoje deti postarat ani na oslave 🤦‍♀️

@euka210 nevedia a ani nechcu. Oni sa napriklad ani neozvu za cely cas ked som s detmi ci je vsetko v poriadku, alebo ci nieco nepotrebujeme. Nic, maju na haku.

tiezjedna
25. mar 2026

@anonym_autor normálne. My keď využívame kolegov na akcie (iný typ), tak platíme na hodinu, a ak je to celý deň tak cca 200 €. S deťmi by som pod 400 € nešla.

autor
25. mar 2026
@tiezjedna

@anonym_autor normálne. My keď využívame kolegov na akcie (iný typ), tak platíme na hodinu, a ak je to celý deň tak cca 200 €. S deťmi by som pod 400 € nešla.

@tiezjedna jasne . Ak by si potrebovala niekedy postrazit kludne napis. Zdas sa byt ferova.

zuzana76
25. mar 2026
@anonym_autor

@zuzacka16 ano su to spekulanti jedna radost a este ked povedali , ze ziadne darceky, ale obalku prosia. Pritom su to ludia veeelmi dobre zabezpeceni. Peniazky im teda rozhodne nechybaju.

@anonym_autor pockat, ty mas prist na oslavu ako host, priniest obalku ako darcek pre oslavenca a este strazit deti? 😂

tiezjedna
25. mar 2026
@anonym_autor

@tiezjedna jasne . Ak by si potrebovala niekedy postrazit kludne napis. Zdas sa byt ferova.

@anonym_autor sme ďaleko, škoda😉

autor
25. mar 2026
@tiezjedna

@anonym_autor sme ďaleko, škoda😉

@tiezjedna och skoda

autor
25. mar 2026
@zuzana76

@anonym_autor pockat, ty mas prist na oslavu ako host, priniest obalku ako darcek pre oslavenca a este strazit deti? 😂

@zuzana76 no ako host by som to nenazvala 😅 za neplatenu babysitterku. Kedze sa o cene nebavili so mnou aj ked som im to priamo povedala, ze ako sa financne dohodneme.

maminkadeticiek
25. mar 2026

Zareagovala si naozaj primerane a profesionalne.Nastavila si si jasne ale velmi slusne hranice.Kiez by to kazdy takto dokazal ako ty.Bud sa dohodnete tak aby si s tym bola ty ok,alebo by som nesla.Pozyvat ta na oslavu na ktorej ti jasne daju najavo,ze si tam od strazenia deti a ocakavat ze tam pojdes len tak?Ved je to tvoja praca.Dost ustrelene z ich strany.

anonym_0a11bc
25. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_0a11bc heeeej vsak az nedavno som si vsimla 🤣🤣🤣🤣

@anonym_autor ale kľudne sa pýtaj tu. Nemám problém odpovedať.

cacianka
25. mar 2026
@anonym_0a11bc

@anonym_autor ale kľudne sa pýtaj tu. Nemám problém odpovedať.

@anonym_0a11bc ak chcete, napíšte mne a ja vás spojím. 💯 Diskrétne

olga_hurajova
25. mar 2026

Naša opatrovateľka (3 deti) bola s nami na oslave už viackrát. Vzdy mala zaplatenú svoju izbu (ak bola oslava mimo naše bydlisko), pripadne prespala u nás. A samozrejme zaplatené za extra čas. Ak je to víkend tak 100% príplatok.

autor
25. mar 2026
@olga_hurajova

Naša opatrovateľka (3 deti) bola s nami na oslave už viackrát. Vzdy mala zaplatenú svoju izbu (ak bola oslava mimo naše bydlisko), pripadne prespala u nás. A samozrejme zaplatené za extra čas. Ak je to víkend tak 100% príplatok.

@olga_hurajova takeho zamestnavatela by som veru chcela 🙏

anonym_147d64
25. mar 2026
@zuzana76

@zuzana76 a to strazenie deti ma byt gratis 🙈 cize ona si vlastne zaplati to ze moze na oslave strazit deti 🙉😂

cacianka
25. mar 2026
@anonym_147d64

@zuzana76 a to strazenie deti ma byt gratis 🙈 cize ona si vlastne zaplati to ze moze na oslave strazit deti 🙉😂

@anonym_147d64 a tuším ich nebude 3- 4, ako naznačili, ale o dosť viac

zuzana76
25. mar 2026
@anonym_147d64

@anonym_147d64 presne tak

anonym_a2c6d7
25. mar 2026
@anonym_autor

@zuzacka16 ano su to spekulanti jedna radost a este ked povedali , ze ziadne darceky, ale obalku prosia. Pritom su to ludia veeelmi dobre zabezpeceni. Peniazky im teda rozhodne nechybaju.

@anonym_autor Jednoznačne by som odmietla ísť ako hosť na oslavu.Navrhla by som však možnosť, že ak sa včas dohodneme, tak môžem prísť ako platena opatrovateľka, ale cena sa navýši podľa počtu detí.Ano, je to vypočítavosť z ich strany.Pozvu na oslavu, dajú ti na starosť svoje deti+deti iných hostí, ale ešte očakávajú aj dar.

anonym_7dc685
25. mar 2026
@anonym_autor

@zuzana76 no ako host by som to nenazvala 😅 za neplatenu babysitterku. Kedze sa o cene nebavili so mnou aj ked som im to priamo povedala, ze ako sa financne dohodneme.

@anonym_autor ale oni tebe priamo povedali že nechcú od teba darček ale obálku? Alebo si to len počula že to tak chcú od iných?

autor
25. mar 2026
@anonym_7dc685

@anonym_autor ale oni tebe priamo povedali že nechcú od teba darček ale obálku? Alebo si to len počula že to tak chcú od iných?

@anonym_7dc685 mali to napisane ... plus ze nech hmotny darcek nekupujem a viac sa potesia tomuto ...

Strana
z2