Po akej dobe vás požiadal partner o ruku?
Chcem sa opytat mamky po akej dobe vas vasi chlapi poziadali o ruku?
😀 po 9 rokoch ... Mala som 16 ked sme sa zoznamili tak stredna vysoka praca dom zasnuby dcerka a svadba 😀 sme spolu 13 rokov a svadba bola minuly rok
hned, ked sa dozvedel, ze som sa rozviedla 😀 obkukoval ma uz asi 3 roky predtym 😀 ale suhlasila som s tym az po hodnom case. najskor sme spolu isli byvat, uz som sa raz prechytrila, tak som nechcela opakovat chybu.
ja som sa opýtala prvá, kedy sa vezmeme, zhruba na druhej - tretej schôdzke 😀 odpovedal niečo v zmysle, že počkajme. tak som si počkala - na iného 😀
Nasli sme sa cez dovolenku, boli kazdy den - cely den spolu, po tyzdni ma poziadal, po dalsich dvoch sme sa brali a sme spolu 14 rokov, mame tri deti. Niekedy je to naozaj osudove.
My sme spolu rok a jeden mesiac a dva dni a mame už 7 týždňov dcérku a berieme sa 18 októbra 😀 ale poznali sme sa ako kamaráti dlhe roky predtým. Aj keď len na ulici ako ahoj, ale takto to dopadlo a veríme že navždy 😉
po 3 mesiacoch a tiez som nebola tehotna, tyzden pred vyrocim jedneho roka spolu sme sa brali, teraz o 2 tyzdne oslavujeme 8 rokov manzelstva

Ahojte u nas to bolo oktober 2005 zoznamenie novembet sme zacali spolu chodit v marci 2006 sme zacali spolu zit v maji 2007 zasnuby v decembri sme zostali tehu planovane a v nedelu sme mali 7 vyrocie nasho ano pred bohom.a mam toho najuzasnejsieho muza na celej zemeguli milujeme sa zboznujeme sa stale stale.