icon

Po akej dobe vás požiadal partner o ruku?

ishkaa
10. máj 2015

Chcem sa opytat mamky po akej dobe vas vasi chlapi poziadali o ruku?

barny
11. máj 2015

po pol roku, svadba bola o rok a pol a sme spolu 10 a pol roka od zoznamenia 🙂

fomarik
11. máj 2015

Po 4 mesiacoch.svadba bola 8 mesiacov po zasnubach. Sme spolu 9 rokov

nicebaculka
11. máj 2015

po 5 mesiacoch 🙂

monhla
11. máj 2015

Po vyše 20 rokoch od zoznámenia sa ma požiadal o ruku 😀 / spoznali sme sa totiž už v škôlke /
Chodili sme spolu rok, potom zásnuby, o rok svadba o ďalší sa začal stavať dom a o ďalší rok vytúžené bábenko. Drahý tvrdí, že zatiaľ ide podľa plánu 😀 😀 😀

m_ij_ka
11. máj 2015

po 3 a pol roku, manželia sme 13 mesiacov 🙂

mircalla
11. máj 2015

Nikdy🙂

adena7
11. máj 2015

po 2 rokoch

petrao2
11. máj 2015

Sme spolu 8 rokov,cakame babo a po prebrati tejto temy sme sa zhodli ze nam je dobre takto 🙂 sice som prsten dostala po 3 mesiacoch ale bez otazky a cakania na odpoved...kazdy den prinesie nieco nove a ked to na jedneho z nas pride tak to zase predebatujeme 🙂 milujem ho kazdy den a vzdy aj budem nepotrebujem nato ziadny papier ani obrucku...aj ked by obe rodiny boli asi najspokojnejsie keby bola svadba :D

janickacrazy
11. máj 2015

Požiadal ma o ruku po 2 týždnoch vzťahu a svadba bola po 6 mesiacoch. Sme spolu 6 rokov a stále zamilovaní, super. 🙂

mima4
11. máj 2015

uz ked sme prvy den zacali spolu chodit, tak s tym, ze urcite chceme vstupit do manzelstva.
A manzel ma poziadal o ruku po 2 rokoch chodenia 🙂

evuliceeek
11. máj 2015

po 9-tich 🙂

ivca88
11. máj 2015

Kedže som s mužom od 14- tich 😀 😀 tak som sa nacakala 😀 prvorada bola maturita ... byvanie.... a potom v 19-ke zasnuby...... ciže 5 rokov 😉 a v 20-ke som sa vydala.....a v 21 ak boh dá porodim vytužene bábo 😉
Určite by som to nenáhlila - pokial necakate bábo ....treba sa spoznat a vyskusat si aspon to spoločné byvanie 😉

marika_marika
11. máj 2015

Manžel ma požiadal o ruku po 3 týždňoch chodenia. Na svadbu sme si počkali ešte dva roky.

jana828
11. máj 2015

Po 4 mesiacov chodenia🙂 🙂

majuskabobi
11. máj 2015

Je,ja mam dva zasnubne prstienky 😊 prvykrat neposluchal,a druhykrat ma uz presvedcil.stale zlosti,uz 4roky,ale nemenila by som 😜

25daniela
11. máj 2015

Pekne, po troch mesiacoch a za dva sme mali aj svadbu a do roka dieta - od zoznamenia 😀 😀 😀
Nedavno sme mali desiate vyrocie a deti doma uz tri 😀 😀 😀

zuzibrzi
Odpoveď bola odstránená
lydia15
11. máj 2015

Mna doteraz nepoziadal. Brali sme sa po 9 rokoch,nasla som pekny datum tak suhlasil. Dokopy sme spolu uz 17 rokov.

janinkalc
11. máj 2015

bola to jeho prva veta 😀 vtedy este fical pokec a napisal mi : ahoj, vezmes si ma? :D a moja odpoved bola nie ( mala som este ineho 😀 ) spolu sme uz styri roky 🙂

jankaroy
11. máj 2015

Po 7 rokoch od nasho zoznamenia a z toho pol roka sme spolu zili v jednej domacnosti. Po dvoch rokoch od zasnub bola svadba a manzelia sme 6 rokov.

veronikax
11. máj 2015

O ruku ma poziadal po 3 mesiacoch od zoznamenia ... :D svadba bola o 4 roky :D a uz sme svoji pomaly 4 roky :D

berus222
11. máj 2015

nepoziadal. uz sme spolu 11 rokov, 6,5 roka manzelia a stale nepadla ta otazka.

andrejka1974
11. máj 2015

moj prvykrat po mesiaci co sme chodili a potom si to zopakoval o 2 roky, ked som uz mala 18 🙂 🙂 🙂 🙂

cailinevelyn
12. máj 2015

no mna ten moj vraj poziadal 3x, prvýkrát asi po 3 mesiacoch, potom po 2 rokoch a potom po ďalších 2 🙂
no ja som tie prve dva ani nepostrehla, ze to bolo poziadanie o ruku, myslela som si, ze sa len bavime o svadbe ako takej, nie o tej "nasej" 🙂 i tak se da 🙂

butterfly333
12. máj 2015

Zoznamili sme s v maji v juni požiadal o ruku a 3.9 bola svadba. Teraz sme spolu 10r.

minutka
15. máj 2015

zasnuby po 3r.chodenia, svadba bola do roka od zasnub. Teraz sme manzelia 6r

yollanda
15. máj 2015

po 5 rokoch

stellasss
4. jún 2015

My sme spolu 5 rokov dcérka bude mať 4 a stále nič. Mimochodom obrúčky nosíme ale kedy ma požiada o ruku to neviem.....on inak straaašne nemá rád také romantické / oficiálne/ veci

zeytin
4. jún 2015

Po 5 rokoch, svadba bola po roku od zasnub. Manzelia sme 9 rokov...

eni01
4. jún 2015

Po roku chodenia a o chvílku máme 10 rokov výročie 😀