icon

Po akom čase ste sa zasnúbili?

12. apr 2022

ahojte, zaujima ma po akom case..(mesiacoch,rokoch) ste sa s partnerom zasnúbili ?
Lebo mne pride ze ja sa toho asi ani nedockam..uz sme spolu 6 rokov a stale nic...pritom o svadbe, detoch sa bavime, dokonca uz mame 4 roky vlastne byvanie ale toto nejako neprichadza :(
ja mam takmer 29r, a on o rok mladsi 🙂

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
jarkap1
12. apr 2022

@nekonecna_katastrofa absolutna trefa💯

hefo
12. apr 2022

Jaj, ešte som neodpovedal na pôvodnú otázku, aj keď ti odpoveď na veľa nebude. My sme mali zásnuby po 7 mesiacoch (oficiálny obrad v kostole, teda v kaplnke v univerzitnom pastoračnom centre) a svadbu po ďalších troch mesiacoch (a nie, manželka nebola tehotná)...

nikuska625
12. apr 2022

Po 8 rokoch a to sme už pár rokov spolu bývali 😄netlacila som na neho. Ale dlho pred tým som mu povedala, že moje deti nebudú mať iné priezvisko ako ja. To by som nikdy nedovolila, buď by mali moje priezvisko ale potom už naše 😁

autor
12. apr 2022

@nekonecna_katastrofa a ked mi sam povedal viac krat ze vie a je si isty ze som pre neho ta pravá? Kazdy den mi hovori ze ma lubi..aj dnes mi to viac krat povedal...pocas dna si piseme vzdy aj ked sme v praci..v tomto som si ista ze viem ze ma chce

autor
12. apr 2022

Mne to pride tak..ze on akokeby cakal na nejaky moment..na nieco (zatial neviem co) ..lebo viem ze sa chce zasnubit

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
12. apr 2022

@elizabet173 slobody akej? ved v podstate teraz zijeme rovnako ako by sme zili ako manzelia 🙂 .. a tych 6 rokov vztahu bude v juni aby som to upresnila

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
fidka79
Autor odpoveď zmazal
domenique
13. apr 2022

My sme si svadbu naplanovali a den pred svadbou klakol na kolena a poziadal ma o ruku. 🙂 vsetko naopak.....

janinah
13. apr 2022

Autorka,po 6 rokoch si už konečne zlož tie ružové okuliare...a áno,netlač na nikoho,len trpezlivo čakaj...ešte rok,dva,tri....do 40tky?
Mńa udivujú ľudia,ktorí spolu žiju,spávaju,ale rozprávať sa nedokážu...
drahý,kedy sa zasnúbime? toho roku? nie ? prečo nie?...drahá,ved počkajme....áno? a na čo? kým budem mať 35+ a budeme riešiť umelé oplodnenie?....však z neho tú odpoved dostaň,takéťažké to byť nemôže....a ako tu už písali,zrelý chlap ak niečo chce,tak to aj urobí a nevykrúca sa...ak sa vykrúca,tak to o niečom svedčí....a vybavené

evabb35
13. apr 2022

Inak táto doba svadbám a celkovo rodinným stretnutiam vo väčšom počte vôbec nepraje. Organizovať, plánovať niečo, nie je také jednoduché ako pred rokmi. Veľa párov muselo svadbu s väčším počtom svadobčanov zrušiť, presunúť o rok...je to teraz také iné.

tetaandulkova
13. apr 2022

Tak to je super 👌 my sme nemohli, ja som ešte chodila na strednú, no takmer hneď po ukončení keď som si našla prácu sme začali spolu bývať 🙂

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
autor
13. apr 2022

@janinah nie nebudem cakat do 40....to som ani nikde nepisala. Ja som sa s nim vcera celkom normalne a slusne o tom rozpravala a povedala som mu jasne ze ja chcem aby sme sa stihli do mojej 30tky vziat a zaroven dovtedy uz chcem dieta 🙂 Ako to chce stihnut neviem? Kedze do mojej 30tky ostava cca 1rok a 3 mesiace...No na to mi povedal ze dobre, bude sa snazit a robit vsetko pre to aby sa to tak podarilo 🙂...tak neviem co si mam o tom mysliet

sherynkamalinka
13. apr 2022

mne to pride, ze sa s tebou zahrava...

autor
13. apr 2022

a este mi sam povedal ze by bol velmi rad a chce aby sme boli manzelia

autor
13. apr 2022

Ja na neho naozaj nechcem tlacit..ale uz by som sa chcela posunut dalej

autor
13. apr 2022

@sherynkamalinka ale myslis ze ako zahrava? ze si nieje isty?...to mi povedal ze je 🙂 teda hovori mi to tak..

alja20
13. apr 2022

My sme zasnuby ani nemali po 7r chodenia z toho 6r.spolocneho byvania sme sa po narodeni syna na jeho krtinach zobrali je tomu uz 8r. (Ja som mala 27 on 34r)a minuly rok k nam pribudla dcera

autor
13. apr 2022

@alja20 ja viem nemusia vzdy byt ...a je to v poriadku...Ale môj priatel vie ze mne sa to paci a vzdy som to tak chcela

alja20
13. apr 2022

To vedel aj ten moj ze som to tak chcela krasne romanticke zadnuby aj svadbu som mala do bodky naplanovanu a vysnivanu a nic z toho ...vsetko prebeholo tak rychlo ze keby som nemala obrucku ani neviem ze sme manzelia uz😅nevadi su aj dolezitejsie veci ako vysnivana rozpravkova svadba,svadba bola komornejsia a po tych rokoch yz mi to ani nevadi

autor
13. apr 2022

@alja20 ono mne pride aj to ze ten moj sa boji ze ocakavam nieco fakt mega romanticke krasne a ma z toho stres...a pritom som mu povedala ze ani drahy prsten nechcem lebo sa ho budem bat nosit a tie zasnuby tiez ze niekedy je to krajsie prirodzene na prechadzke ako na dovolenke pri mori...

sherynkamalinka
13. apr 2022

ze ti povie ano ano vezmete sa do 30....len aby si mu s tym dala pokoj..ak by to naozaj chcel, uz dnes poklakne a nenatahuje ta ako sopel z nosa

viky173
13. apr 2022

ked sa clovek pre nieco rozhodne, ze to chce, tak to urobi a hlada sposoby, ako to urobit... ked nieco nechce, hlada vyhovorky, preco to neurobit

alja20
13. apr 2022

Sak toto nie kazdy tuzi po romantickej "velkoleposti" moj chcel svadbu malicku a bez oslavy len obed a het kazdy po svojom😅tak nakoniec bol kompromis ,treba si to vykomunikovat a pocuvat jeden druheho a z kazdej str.urobit ustupok aby obe str.boli aspon z casti spokojne

avanka
13. apr 2022

Po týždni mi povedal,že si ma raz vezme,po 7 mesiacoch oficiálne zásnuby, po necelých 2 rokoch svadba a teraz v máji oslávime krásnych 15 rokov