icon

Po akom čase vás priateľ požiadal o ruku?

17. jan 2023

Baby po akom case vás priatel požiadal o ruku?

Mali ste reálne partnera ktorý bol v tom trosku skepticky. Drzal sa na uzde? Moj o tom síce niekedy hovori alebo vtipkuje ale na druhu stranu koľko krat zahlási že si to vie tak o 5 rokov predstavit a ja som teda celkom zufala. Naťahoval Vás niekto takto?

Sme spolu dva roky a dva roky spolu aj zijeme. Neviem si predatavit že si má bude chciet zobrat po 7 rokoch zivota ( vie to niekoľko krat sme sa o tom rozpravali). Ako hovorím raz vtipkuje že by má za ženu chcel čím skôr a potom zas nie. Som z toho celkom smutná

queen_el
18. jan 2023

Po 2,5 roku a mali sme presne tolko rokov ako vy, 23 a 28. Nikto netlacil na nikoho, bolo to uplne prirodzene kedze sme obaja chceli manzelstvo, neskor deti, cas bol idealny pre nas, vedeli sme ze sme sa nasli. Nebolo tam co natahovat. Ja som cakala ze ma v tom roku poziada, no on to stihol hned 2. Den toho roku 😂 to uz bolo pred 5 rokmi, z toho skoro 4 sme manzelia a v lete bude 8 rokov ze sme spolu

michaela329
18. jan 2023

Mňa po 2 rokoch chodenia, požiadal ma v marci a hneď v ten večer sme si stanovili termín v októbri. Ja by som aj počkala, ale keďže sme spolu nebývali a on vedel, že do spoločného pôjdem až po svadbe, tak mi dal ultimátum, ze svadba co najskôr 😁 Nejaké cakanie na "správny moment" je podľa mňa hlúposť, môj manžel nám pripravil krásny správny moment, kde je vôľa, tam je cesta. Sme spolu 13 rokov. Z toho 11 manželia.

natali_hamzova
18. jan 2023

My sme spolu 3 roky a bývame spolu 2 roky a stále čakám 😂 Už aj syna som mu porodila a stále nič 😂 Hádam sa toho dočkám ale povedal že do 30tky sa chce oženiť tak ma ešte 4 roky 😂

risolino
18. jan 2023

Po 10m. ma poziadal, svadba o 10 m. nato... nebyvali sme spolu pred svadbou... budeme mat 13.vyrocie v lete.

nikiki29
18. jan 2023

Žiadal ma po viac ako 8 rokoch

autor
18. jan 2023

@vecicky1805 tie si práve myslím že je to veľa. Byvame vo svojom mame sa dobre nič nám nebrani nerozumiem tomu :(

mary174
18. jan 2023

My sme spolu zacali chodit led sme obaja mali 23, poziadal ma o ruku po 5 rokoch a o rok bola svadba a presne o dalsi rok sa narodil syncek

bessie12
18. jan 2023

S priatelom byvam takmer 1,5r a zatial sme sa len o svadbe bavili. Ale tento rok by ma chcel poziadat o ruku, tak som zvedava ci k tomu dojde alebo to budu len prazdne slova 😀

autor
18. jan 2023

@lorin29 práve kamaratka sa takto vlacila s ex 8 rokov a nechcem dopadnút rovnako tiež raz chcel potom nechcel. Podľa mna to muz musí vedieť po 2-3 rokoch keď spolu ľudia ziju.

autor
18. jan 2023

@sissy27 nie to sme si vysvetlili hneď začiatku. Byvame spolu pretože sme boli 700km od seba tak to inak neslo ak sme chceli byt spolu. A neľutujem je nám super. Ale čo sa týka deti tak mame obaja jasno že to chceme postupne akurát sa ani do svadby ani do deti nehrnie

janedoe
18. jan 2023

Prve zasnuby sme mali po 3 rokoch. Do roka sme sa ale rozisli 🙈🤷‍♀️ S druhym priatelom sme cakali kym skoncim vysoku skolu. Ked som ju skoncila, tak na miesti zasnub sme prisli na to, ze "tudy cesta nevede". A s terajsim manzelom boli zasnuby po 4 a pol roku a do roka svadba. Tento rok sme mali 10 vyrocie svadby 😁 Tiez sa mu do toho velmi nechcelo, ale chcel dieta. Ja som nechcela, aby sa volalo inac ako ja. Tak bola svadba

drakvak
18. jan 2023

My sme sa vzali presne na 5.výročie, žili sme predtým spolu 1,5 roka. Ale mali sme v čase svadby ja necelých 31, manžel 29, tak už bol čas 😉 A bola som v 8.týždni, tak po svadbe udalosti nabrali spád, v máji svadba, v decembri pôrod, po necelých dvoch rokoch ďalší…bude to v máji 20 spoločných rokov ako pár ❤️ Ja som vtedy na otázky o dieťati ešte pred mojou 30-kou reagovala odpoveďou, že chcem dieťa s manželom, tak mu to došlo a verím, že neoľutoval 😉

lalilla
18. jan 2023

V prvorade sa ukludni trosku a nepozeraj na ostatnych. Porozpravaj sa na rovinu s muzom, lebo podla tvojho prispevku po tom tuzis a on moc nie co v konecnom dosledku nemusi skoncit dobre. Mam taku kamaratku, tak velmi sa chcela vydat a jej muz nie az sa rozisli, pritom vztah maly velmi pekny.
My sme s chlapom btw 10 rokov a 4 sme zasnubeni a svadbu nechystame. A sme stastni tak ako to mame 🙂 len nam to obom tak vyhovuje. Dolezite je sa spolu porozpravat a ujasnit si to

lorin29
18. jan 2023

Presne tak.. Toto povedal aj môj muž že hneď vedel že si ma chce zobrať tak načo čakať

cajomila
18. jan 2023

@mell27 🤣👍

pimpulienka
18. jan 2023

Po cca 2 rokoch, začali sme spolu bývať, potom o ďalšie 2 roky sme sa brali. sme spolu 18 r

eskop
18. jan 2023

My sme všetko stihli do roka😃spoznanie, spoločne bývanie, zasnubenie, otehotnenie, svadba😃😃😃😃

googwife
18. jan 2023

15rokov sme spolu a ešte sme sa nevzali 🤔🤣🤣

zoeeoz
18. jan 2023

No ak dobre pocitam tak po 1 roku v 2018 ale uz som mala ja 27 a moj muz 28 🙂

veronicka88
18. jan 2023

Po 9 rokoch🙈toho roku v auguste bolo 19r čo sa poznáme a oslávili sme 10.vyrocie svadby....

cecilia29
18. jan 2023

3 mesiace 😀

romana1110
18. jan 2023

Nechcem byť zlá ale ja som si v 23 rokoch ešte užívala života lebo som vedela ,že dieťa chcem do 30 rokov 😁 a nemala som šťastie na partnerov. Niekoneic som našla partnera s ktorým som si vedela predstaviť budúcnosť . Sme spolu 3 roky , rodila som po 28 rokov a neľutujem. A nebude zúfalá môj sa tiež tak ľahko nechystá má požiadať o ruku lebo ako mi povedal ,že ten prsteň mi neha po obývačke a je velka inflácia 🤣🤣🤣 bola som vybavená ... Tak sa nad tým len smejeme lebo každý okolo len čaká len ja nie 😁😁 ale to je aj to ,že ja som povedala ,že svadbu chcem až keď malý už veľký (tak keď bude mať 5 rokov) . A to som povedala ,že nehcfem veľmu len o rodičoch lebo ja takého ceremónie moc nemusím ... Takže má čas ja to beriem s ten stránky ,že ani on ani ja nechceme od seba odísť a keď príde ten čas tak ma požiada .
Lenže môj by už chcel a stale každý deň mi to pripomína ale vie ,že nepohne u mňa 🙂

adima3377
18. jan 2023

Po necelých 30tich rokoch a 3 deti spolu.

gabuci
18. jan 2023

PO 1,5 rokov chodenia zásnuby,o 4 mesiace potom svadba.Sme spolu 30 rokov.

alzbet24
18. jan 2023

Manzelia sme spolu skoro 3 roky, poziadal ma o ruku po 2 rokoch. Sme spolu 8,5 roka. Ja mam 29 a muz 40. Do detí sa este nehrnieme, ani neskusame, takze ked budu aj po mojej 30tke, nevadi mi to....
Preto mi muz povedal, zobral som si ta aj preto, ze ma netlacis do detí ako ta predtym.

vsicka036
18. jan 2023

Poziadal po 7,5 roku, brali sme sa po 8,5. Ale nezili sme spolu pred sobasom. Teraz sme mali 20. vyrocie vztahu.

1samer11
18. jan 2023

Ja som si na prstienok počkala neuveriteľných 10 rokov. Spolu sme bývali jeden rok pred svadbou. Svadba sa nám oddialila kvôli vysokej škole a chýbajúcim financiám 🤷‍♀️

nikkagab
18. jan 2023

My jsme spolu 16 let a z toho 14 zasnoubení 🙂 Já svatbu nějak nechci, alespoň ne typickou svatbu s tou komedií okolo. Nikdy se mi to nechtělo řešit a já osobně nechápu tu honbu žen za svatbou. Děti máme, možná jednou se ke svatbě odhodlám, ale není to pro mne důležité. Děti zajištěné jsou, majetek máme vyřešený….

zojeva
18. jan 2023

Po 10 rokoch ma požiadal o ruku 😊 sme spolu 12 dokopy. Ale my sme sa dali dokopy, ked som mala
16 rokov aj z toho to prameni

ivangeline
18. jan 2023

2r cca a nedavno bolo 5r vyrocie od svadby