icon

Po akom čase vás priateľ požiadal o ruku?

17. jan 2023

Baby po akom case vás priatel požiadal o ruku?

Mali ste reálne partnera ktorý bol v tom trosku skepticky. Drzal sa na uzde? Moj o tom síce niekedy hovori alebo vtipkuje ale na druhu stranu koľko krat zahlási že si to vie tak o 5 rokov predstavit a ja som teda celkom zufala. Naťahoval Vás niekto takto?

Sme spolu dva roky a dva roky spolu aj zijeme. Neviem si predatavit že si má bude chciet zobrat po 7 rokoch zivota ( vie to niekoľko krat sme sa o tom rozpravali). Ako hovorím raz vtipkuje že by má za ženu chcel čím skôr a potom zas nie. Som z toho celkom smutná

beata117
18. jan 2023

Ja si myslím, že keď dva roky spolu žijete, že sa musíte poznať a vedieť, či sa chcete vziať, alebo nie. A ten svadobný papier nie je len papier. Je to aj určitý zaväzok. Vo svojom veku ešte máš šancu nájsť si aj iného partnera. Neskôr to bude problém, lebo normálni muži uz budú vo vzťahu. Moja krstná dcéra mala 5 ročný vzťah a mala 23 rokov, keď končila vysokú školu, tak chcela, aby sa zobrali. Partner ale išiel rozbiehať biznis a krútil sa, že teraz nie, že až o pár rokov. Tak ho nechala a o týždeň už mladý muž zmenil názor, do troch mesiacov mali svadbu a do dvoch rokoch dieťa. A už žijú v krásnom manželstve 20 rokov a majú sa dobre, lebo manželstvo nebránilo rozbehnutiu biznisu. Aj Ťa má partner rád, a vie, že si rozumiete, tak si myslím, že Ťa nebude chcieť stratiť a pristúpi aj na svadbu. Ak nie, tak by som ho poslala k vode. Naozaj okolo 30-tky už môže byť problém nájsť partnera a tiež otehotnieť. Želám Ti, aby si sa dobre rozhodla. A neboj sa urobiť aj zásadný krok. V Tvojom veku je ešte dosť voľných mladých mužov....

kamarelo10
18. jan 2023

brali sme sa po 10 mesiacoch znamosti a , žiadosť nebola isli sme spolu kupit snubak a uz. Tak sme to cítili. Sme spolu 12 rokov ako manzelia

andykras
18. jan 2023

Sme spolu 7 rokov vzaty sme uz 3 rok nepoziadal ma doteraz a syn ma uz zachvilku 3 roky

punkreas534
18. jan 2023

Po 8 mesiacoch a sme spolu už 33 rokov

andykras
18. jan 2023

@mata1001 😆

l1991
18. jan 2023

My sme spolu zacali byvat tak po 4 m vztahu, po roku a stvrt sme si kupili spolocny byt, po cca roku a 3/4 ma poziadal o ruku ale tyzden na to som zistila,ze som tehotna,kedze nebol volny termin tak sme sa brali az o dalsi cca rok a stvrt. Vtedy uz sme mali 9 m syna na svadbe🙂 teraz v maji to bude 10 rokov co sme spolu,z toho v juli budeme mat 7.vyrocie svadby🙂 Pred tym nez sme sa spoznali,sme obaja mali 5rocne vztahy... Spoznali sme sa az po rozchodoch.

gertrudaosem
18. jan 2023

@mata1001 aj si si ho zobrala? Teda on teba či ako to mám.

alienkami
18. jan 2023

Ja som svojmu povedala, že vtedy a vtedy mi končí občiansky, keď dovtedy nestihneme svadbu, tak smola. To sme boli spolu cca 3 roky, možno 3 a pol. Svadba bola asi o pol roka, tesne-presne asi 3 dni pred termínom 🤭

gertrudaosem
18. jan 2023

@natali_hamzova môj mi povedal že na 40 si ma zoberie, mám už 46 a už nechcem 🤣 už ma to prešlo. Sme spolu 10 rokov 🤷🏼‍♀️

mata1001
18. jan 2023

@gertrudaosem ano zobrali sme sa... zasnuby januar 2006, svadba oktober 2007, dieťa 2010.
Poziadala som ho na dialnici v aute z Nitry smer Šala... povedal ano...

gertrudaosem
18. jan 2023

@adima3377 si ťa zobral po necelých 30 rokoch? Tak to je wau 🥳🤣

lenagawel
18. jan 2023

po 3 mesiacoch 🤣🤷🏻‍♀️

viky173
18. jan 2023

Mas 23, to si este mlada baba, vacsina bab v takom veku este len studuje na VS, planuje karieru a na rodinu/dieta ani nepomysli 😉
Ale teda k veci, my sme sa poznali vyse roka, potom sme spolu zacali chodit a zaroven aj byvat a po 2,5r chodenia a byvania ma poziadal o ruku. Mala som vtedy 28 rokov. Svadbu sme mali presne o rok po zasnubach.

lalilla
18. jan 2023

@beata117 inak toto si moze povedat aj on. Ak ho ma rada ak si ho vazi tak pochopi ze prenho ten papier kvazi nic neznamena a zenit sa nechce a ked tak ne tak ju pusti k vode. Kazda minca ma dve strany. Vzdy je to o kompromise

matejkoo
18. jan 2023

Mňa nepožiadal doteraz, svadba bola tajná rýchlovka na dovolenke, s ktorou suhlasil

marika39
18. jan 2023

my sme spolu začali po pol roku chodenia žiť, po prvej spoločnej dovolenke ma presvedčil že to tak chcem😅po dvoch rokoch pokľakol❤a do roka potom bola svadba, sme spolu vyše 15 rokov a stihli sme tri dcéry🙂

adima3377
18. jan 2023

@gertrudaosem este nie.Len zasnubny prsten dal a poziadal o ruku, zatiaľ..... 🤣🤣🤣

mtnns
18. jan 2023

Požiadal ma o ruku po necelom roku chodenia, brali sme sa potom o 5 rokov a sme manželia 11 rokov. Vôbec nebuď smutná, radšej neskôr a byť spolu navždy ako do toho vhupnuť a potom sa rozvádzať...

mtnns
18. jan 2023

Inak by som sa ho opýtala, že prečo raz áno a potom zase nie... Svadba nieje len o papieri ak je to jeho argument

brigitte93
18. jan 2023

5,5 r sme boli spolu , ked ma poziadal o ruku na dovolenke v Chorvatsku(min. rok v lete), som si myslela ze to pride skorej ale som sa mylila.
Ked sme boli v Bulharsku (3r sme boli spolu vtedy) boli sme v zlatnictve , ze si pozrieme ake prstene maju potom sme isli dalej, vecer uz sme lezali v posteli a on hovori , ze hned pride tak sa obliekol a odisiel , ked som sa ho pytala kam ide tak odp. "Uvidis". Prva myslienka bola , ze ide do zlatnictva, som sa tesila. Po 15 m sa vratil s velkou cokoladovou palacinkou v ruke. Ze pre mma 🤣🤣🤣 tento rok v juni máme svadbu .

malinka221
Autor odpoveď zmazal
euka210
18. jan 2023

Po 1,5r...a to sme mali za sebou aj 3mes.snubenecke stretka, kde sme nic nenasli, co by nas odradilo ze nemame byt spolu.
Do roka bola svadba.
Ale nezili sme predtym spolu.

nikasmile
18. jan 2023

@petamich presne súhlasím a mali sme to rovnako až na to že požiadal o ruku po 7rokoch. Tiež keď som to spomínala tak ani počuť o tom, neskôr som si uvedomila, že asi tlačím na neho, ale keď som to prestala riešiť tak to musel on cítíť že je ten pravý čas a že to chce a tak to aj spravil.

lavinis
18. jan 2023

Nepožiadal, u nás to vyplynulo z rozhovoru 😅 asi po roku

denie111
18. jan 2023

My sme za chvíľu spolu 9 rokov a nie sme zobratí. Žijeme spolu, mame aj syna. Požiadal ma o ruku po 6 rokoch.. A toľko a tu sme.. Hlavné je zdravie.. A že si rozumieme nie kus papiera

veroonr
18. jan 2023

Po 2,5r. S tym ze byvat sme spolu zacali po 8m a cca po 2r vztahu som mu zacala jemne naznacovat ze sa mi viac paci zlte zlato 😆 Ale tak my sme sa dali dokopy v 29r takze to bolo trosku ine, ty v podstate este mas cas. Netreba na neho tlacit, ale urcite je potrebne aby vedel, aka je tvoja predstava v tomto smere. Riesit to treba az ked tvoje predstavy pozna a su mu ukradnute. Tieto veci treba vidiet rovnako, lebo svadba nie je len papier. A pozor na dieta pred svadbou. Malokto kupuje kravu ked uz ma mlieko...

lejduska
18. jan 2023

Tiež som nechcela dlho stat na mieste ale drahy mal čas na všetko 😅 prsteň som dostala keď sme už plánovali svadbu po 3 rokoch a brali sme sa po 3 rokoch a 9mesiacoch, vlastne vzhľadom k jeho povahe div,že to bolo takto, no teraz už vie ze mal radšej kopnúť do vrtule za mlada😃

lubi051
18. jan 2023

Mna požiadal po pol roku a keď sme mali svadbu tak sme spolu boli rok a 2 mesiace. Ja som mala 22 a študovala som výšku a on mal 28 a pracoval. A nebola som tehotná. Proste povedal ze si ma nenechá ujsť. 😁 manželia sme viac ako 8 rokov a aktuálne tretie dieťatko na ceste 🤍😘 veľa šťastia vám prajem a aby sa priateľ už rozhýbal. Kamoška dala priateľovi po 3 rokoch ultimátum, tak ju síce požiadal ale to bol len taký “drž hubu” prsteň a o svadbe ani chýru. 🤷🏼‍♀️ neviem čo ti poradiť, dnes sa chlapi nechcú moc ženiť

petamich
18. jan 2023

@nikasmile asi na tom veru nieco bude, ze chcu mat pocit, ze to chceli a rozhodli sa sami a nie ze, ona chcela

ivkadarko
18. jan 2023

@zuzka102 to sa ani veriť nechce, že to aj takto môže byť, v dnešnej dobe, klobúk dole.... Sa to už dnes málo kde takto stane, žeby sám od seba 👍