icon

Po akom čase vás priateľ požiadal o ruku?

17. jan 2023

Baby po akom case vás priatel požiadal o ruku?

Mali ste reálne partnera ktorý bol v tom trosku skepticky. Drzal sa na uzde? Moj o tom síce niekedy hovori alebo vtipkuje ale na druhu stranu koľko krat zahlási že si to vie tak o 5 rokov predstavit a ja som teda celkom zufala. Naťahoval Vás niekto takto?

Sme spolu dva roky a dva roky spolu aj zijeme. Neviem si predatavit že si má bude chciet zobrat po 7 rokoch zivota ( vie to niekoľko krat sme sa o tom rozpravali). Ako hovorím raz vtipkuje že by má za ženu chcel čím skôr a potom zas nie. Som z toho celkom smutná

zuzka102
18. jan 2023

@ivkadarko no, on je taky zodpovedný a tradičný v tomto, či ako to povedať 😅 Ešte aj mojich rodičov išiel o týždeň ci dva potom (bývajú ďalej) akože požiadať o moju ruku. 😉 Som si myslela, že aký trapas to bude, ale bolo to nakoniec celkom milé. 😀

ouwecka
18. jan 2023

Po necelom roku

natali_hamzova
18. jan 2023

@gertrudaosem to som aj ja povedala že aby to aj mňa neprešlo dovtedy 😂😂😂 Stále vraví že už má zásnuby premyslené ale že čaká na ten deň že to nemôže spraviť len tak v obývačke 😂🤦🏻‍♀️ Teraz keď nikde nechodíme 😂

jana858
18. jan 2023

My sme sa brali po cca 9 rokoch,, chodenia", z toho sme boli asi 4 roky zasnúbený, nejako sme sa neponáhľali. 🙈 Tento rok sme oslávili 20 rokov čo sme spolu a 12 rokov manželstva. 🙈Nikdy sme spolu pred svadbou nežili, až po. Dnes máme 2 krásne deti, a verím že ešte kus spoločného života pred sebou. 😊

nancy666
18. jan 2023

My máme 3 deti a som tak akože pseudo zasnúbena. 🙂 sme spolu 14 rokov

dzejsik
18. jan 2023

my sme sa najprv dohodli kedy bude svadba, potom sme nahodne objavili priestor a zajednali … o ruku ma poziadal az dva mesiace na to, aby aj rodina bola spokojna 😁😁

dada13288
18. jan 2023

Ja som si brala muza po 10 rokoch :D ale spoznali sme sa v 16tich

tiezjedna
18. jan 2023

my sme sa vzali ešte po dlhšej dobe než 7 rokov, dve deti k tomu 😉 Bolo a je to stále užasné, za chvíľu slavíme 20👍 Netlač na pilu

kate_cs
18. jan 2023

My sme sa zasnúbili po 5.rokoch a svadba po 7.rokoch, dieťa po 8.rokoch. Keby mi to niekto poveda na začiatku, znelo by to desivo, ale všetko ma svoj čas. Neviem si predstaviť dieťa po roku vzťahu. Poriadne sme si na začiatku užili, cestovali, kúpili dom, pracovali. Neľutujem toho.

ibulienka
Autor odpoveď zmazal
nikasmile
18. jan 2023

@petamich tak tak 🙂

vanilka83
19. jan 2023

Po 10 rokoch chodenia 😆 a to len preto ze som mu to proste už povedala ze akože ak chce mať deti tak by bolo vhodné sa už aj zobrať a sme už manželmi 12 rokov 😉

szana
19. jan 2023

Aj ini natahuju, robia si z toho srandu. Bratova tiez bola nervozna, uz mu to x krat naznacovala a pri tom on cakal cely cas kedy pojdu do Thaiska a tam to bude. Po 5r sa (aj "vdaka" covid situacii) dockala. Kolegyna taktiez dlho cakala jednu dovolenku, druhu...x prilezitosti vzdy si nechty lakovala😄 a nakoniec to prislo. Tiez si robil srandu zo svatby...

pa_tricia19
19. jan 2023

Požiadal ma po roku a pol vzťahu(bývali sme spolu od začiatku), po 2r. Vzťahu sme mali dieťa, potom ďalšie..aktuálne sme spolu 5,5r a svadbu ešte stále nemame za sebou 😂 tiež som vyzvedala, potom som sa na to vytoto..😂 vedela som, že to si mnou myslí vážne, spolu sme prerabalie nás byt, teraz sme postavili dom, a nejak mi vôbec k tomu všetkému nechýba svadba. Viem, že to so mnou myslí vážne, máme všetko spoločne, aj financie...ale ja som zas človek, ktorý nechce veľkú svadbu a všetky tie ceremonie okolo toho, tak to možno vnímam inak.

mvagusta
19. jan 2023

Poziadal po 9r chodenia (chodili sme spolu od mojej 18tky) a svadba bola po 13tich rokoch😀 s prvou dcerou v naruci a pri jej krste sme zbuchli aj svadbu. Koncom januara bude 17r co sme spolu🙂 skore: dve dcery

tomikejt
19. jan 2023

Tak o ruku ma požiadal po necelych dvoch rokoch vzťahu ale svadba bola az po ďalších 6 rokoch ale to preto lebo mne sa nechcelo riešiť svadbu 😄

mariska1989
19. jan 2023

No po roku čo sme boli spolu tak požiadal o ruku po roku a trištvrte sme sa brali troška nám to urýchlilo tehotenstvo .brali sme sa v roku v ktorom sme sa chceli ale na začiatku a my sme chceli v lete 😁 teraz sme spolu 12 rokov o pár dní ako manželia a o 3 mesiace 14 ako pár . Čo sa týka že chceš dieťa treba sa porozprávať onma 28 neskôr to bude znášať ináč ako by bolo bábo skôr tak isto ty . Mám po 30 a skoro 3 ročnú a ináč som to brala ako keď som mala dve už v 25 rokoch 😁

miui
19. jan 2023

Po 9 mesiacoch 🙂 a sms odvtedy spolu uz 9 rokov

sasesoe
19. jan 2023

Otvorena komunikacia je to najdolezitejsie vo vzťahu. Ked nevieme spolu komunikovať, nevies na čom si, tak preco s nim bývas? Ujasni si najskor sama, co chces a nechod proti sebe. Ano, su ludia, ktorym to takto vyhovuje, ale zjavne Ty to chces inak. Ked pridu deti, tak to bude este narocnejsie a potrebujes vediet, s cim /s kym mozes pocitat. Jedna vec su romanticke zasnuby prezentovane vo filmoch (osobne na to vsak nie som), ald nieco ine je normalne sa vediet rozprabat o svojej buducnosti. Chlapi nie vzdy chcu/ vidia zmysel vo svadbe. Pre nich to nie je az take "vyhodne" ako pre zenu. To nam skor zaistuje aspon ake take prava /ochranu, najma pocas obdobia starostlivosti o male deti. Ale samozrejme nie len o tom je svadba a ma zmysel i bez deti. No kazdopadne komunikacia je zaklad a je potrebne sa ju ucit
P.s. my sme sa brali po 5r, lebo som sa nechcela vydavat pocas VS, ani nic vtedy planovat ohladom toho, ani byt zasnubena "len tak", bez realneho bliziaceho sa datumu. Takze zasnuby boli cca 1/2 r po mojich statniciach a svadba cca o rok. Manzel je odomna starsi.

drakaria
19. jan 2023

Po 5 rokoch ...a to som s ním bola od 22 ky..inak ani nám sa nedarí "poteším ťa" 🤣 ale ja zas kým necinkla 30 ka som o dieťati nechcela ani počuť ..

opica_skorica
19. jan 2023

@szana sranda, že vzdy si nechty lakovala.

simonecka008
19. jan 2023

Tak prsten som dostala po 10 rokoch 😃 na vianoce 2021😃 mame doma 4 rocnu a teraz mam o 2 tyzdne termin porodu 😃 svadba asi bude o dalsich 10 rokov 😃

a_da99
19. jan 2023

Sme spolu 8 rokov (aktualne mame 32 a 37). Za ten čas sme absolvovali milión dovoleniek, kúpili 2 byty, splodili 2 deti a nie sme ani zasnúbení. Prečo? Lebo ja nechcem 😂 priatel je zo mna zúfalý, keby bolo na ňom tak sme zobratí po par mesiacoch randenia 😅 nerieš stereotypy, užívaj si život…

tinkerbell
19. jan 2023

Mňa tiež po 7 rokoch požiadal.... načo sa ponáhľať. Môj muž myslím, že potreboval dozrieť a chcel si byť istý sám sebou. Sme spolu dokopy 22 rokov.

valerya
19. jan 2023

Keď všetko dáš dopredu, tak sa nečuduj. Môže sa kľudne stať, že po piatich rokoch povie, že načo papier, že aj takto vám to stačí. Ak žena čaká na toho, ktorý ju požiada o ruku a aj si ju do roka vezme, nemala by sa s ním zosťahovať.

enigmaenie
19. jan 2023

My sme spolu zili 10 rokov a mali 2 deti ked prisli zasnuby a po 5 mesiacoch svadba 🙂

ivka14789
19. jan 2023

Keď som sa s (teraz už ex) priatelom spoznala, tak bol celý hrr do svadby a detí a rodiny. Ja som však bola z toho hlúpa naivná a otehotnela som ešte pred tým ako ma požiadal. Tak som porodila, starala sa, financovala seba aj malého sama. Po 4 rokoch som mu dala na výber že buď tá svadba a spoločné príjmy, rodina ako má byť. (Celý čas sme mali so synom bydlisko u mojich rodičov pretože on mi hovoril že to poriešime po svadbe.) prerobil dom, investoval vela peňazí a ja som si uvedomovala že nemám vôbec nič. A načo by si ma aj bral a dal mi toto všetko keď už ma predsa doma mal varenú pečenú, o všetko vystarané. Dala som mu po 4 rokoch na výber že buď svadba alebo odchádzam. A tak som slobodná matka v podnájme 🙂 Nebuď tak hlúpa ako ja a daj si na toto pozor. Keď ťa niekto chce na celý život a slúbi ti že to niečo dá, nech to aj dodrží. Pretože on dostane z teba všetko a ty na oplátku vôbec nič.

veroonr
19. jan 2023

@ivka14789 velmi ma mrzi tvoja situacia ale som rada ze tu zaznel aj tvoj pribeh. Verim, ze este stretnes muza, s ktorym vytvorite rodinu so vsetkym co k tomu patri

cakambabatko
19. jan 2023

Ja som s mojim mužom od 15tich, v 20 ma požiadal o ruku a aj sme sa hneď zobrali..On je starší o 3 roky 😊

lunademonica
19. jan 2023

Tak ho poziadaj ty. Je to moderne v zahranici,lebo ti chlapi no....preco by si mala bezmocne cakat co pan tvorstva urobi s tvojim zivotom? Chces sa vydavat, poziadaj ho, alebo mu povedz bude svadba, ak ma nechces, najdem si ineho...mna moj tiez po 7 rokoch, teraz by som tolko necakala a chytila to do vlastnych ruk. Neviem kolko mas rokov aj to zavazi. A zas som rada ze byvaly ma nepoziadal, to by som skoncila velmi zle :D tak si zvaz ci tento je ten pravy